تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب شود و غمش از بين برود بايد گره از كار گرفتارى باز كند....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833129962




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روسری‌ام، دلیل عدم پذیرشم بود +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


ظلم به دختران محجبه در اروپا؛
روسری‌ام، دلیل عدم پذیرشم بود +عکس
زلیخا می‌گوید:" آن‌ها علنا به من گفتند که روسری‌ام، دلیل عدم پذیرشم بود... من کاملاً متحیر و سرخورده‌ام."



به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، شمار مسلمانان اروپا در حال حاضر به بیش از 30 ميليون نفر رسيده است. اگر چه آمار مربوط به تعداد مسلمانان کشورهاي اروپايي معمولاً بصورت دقيق اعلام نمي‌شود اما آمار نسبي نيز که در اين زمينه وجود دارد مي‌تواند در تخمين شمار آنان سودمند باشد.
  بر اين اساس جمعيت مسلمانان در آلمان، فرانسه، اتريش، هلند و انگليس بيش از ساير کشورهاي اروپاست. بيشترين شمار مسلمانان نسبت به مسيحيان در کشورهای آلمان و اتريش است. 4 درصد جمعيت آلمان و 4.1 درصد جمعيت اتريش را مسلمانان تشكيل مى‌دهند و لذا دين اسلام پس از مسيحيت دومين دين بزرگ در اين كشورها محسوب مى‌شود.
  به گزارش  اتاق خبر 24 ، این آمار و ارقام در حالی است که هجمه تبعیض علیه مسلمانان مقیم اروپا باعث شده آن‌ها موقعیت‌های تحصیلی، فرصت‌های شغلی و زندگی بهتر را تنها به خاطر داشتن مذهبشان از دست بدهند.
  در این گزارش تنها به اختصار به ذکر نمونه‌هایی از نابرابری در تنها یک کشور اروپایی (آلمان) اشاره می‌کنیم. حداقل نیمی از 4 میلیون مسلمان ساکن این کشور، زنان دارای پوشش اسلامی هستند.
*** چند نمونه از تبعیض‌ها علیه زنان باحجاب   فرشته خانم "فرشته لودین" (Fereshta Ludin) معلم افغان‌تبار اهل اشتوتگارت در سال 2003 به دلیل داشتن حجاب از تدریس منع، و برای ستاندن حق‌اش راهی دادگاه قانون اساسي شد.
  دادگاه قانون اساسي که مقرّ اصلی آن، در شهر کارلز روهه ايالت بادن ورتمبرگ واقع است، مهم‌ترين دادگاه در دستگاه قضايي کشور آلمان است. اين دادگاه، يک محکمۀ معمولی جهت رسیدگی به خلاف يا جنايات نیست و حتي براي حل و فصل اختلافات حقوقي بين شاکي و متهم هم تشکيل نمي‌شود.
  بلکه دادگاه قانون اساسي و قضات آن، یک وظيفه ويژه دارند و آن، نگهباني و پاسداري از اجراي اصول قانون اساسي آلمان است؛ به اين معنا که اين دادگاه بر اجرای احکام قضایی، مطابق با اصول قوانین مصوب درقانون اساسي نظارت دارد.

 

 


فرشته در دادگاه: داشتن روسری تا به حال هیچ زنی را افراطی نکرده است
  بتول "بتول السوی" (Betül Ulusoy) نویسنده و فعال اجتماعی است. او که اصالتاً ترک‌تبار است، به عنوان دانشجوی رشته حقوق، موظف به گذراندن یک دورۀ کارآموزی در برلین بود.
  تا روز چهارشنبه 3 ژوئن 2015  همه چیز به خوبی طبق برنامه پیش می‌رفت و این دختر جوان مسلمان توانسته بود از طریق مکاتبات پستی، ایمیلی و تلفنی، از دفتر منطقه‌ای محلۀ نویکلن شهر برلین تأییدیه شغلی بگیرد. اما هنگامی که حضوراً مراجعه کرد و می‌خواست برگۀ قرارداد را امضاء کند، به خاطر اینکه حجاب داشت، تأییدیه از وی پس گرفته شد!
  این دختر جوان بعد از گذشت چندین روز هنوز هیچ پاسخی از اداره دریافت نکرده و دفتر منطقه‌ای نیوکلن، تنها کاری که کرده این بوده که تحت فشار رسانه‌ها اینطور جواب داده: "لازم است این مورد خاص هنوز بررسی شود."

 



 
این وکیل جوان در مصاحبه با رادیو برلین براندنبورگ گفت: "عمل آن‌ها دقیقاً به این معنی است که شغلم را به خاطر عقیده‌ام از من پس می‌گیرند. داشتن روسری برای من معادل آزادی است؛ معمولاً نگاه به زن در غرب تا حد نگاه به جسمش تنزل می‌یابد؛ مخصوصاً در صنعت موسیقی و فیلم و تبلیغات... به نظر من این نوع پوشش، به اطرافیانم می‌گوید: با من نه!"
زلیخا به گزارش "رادیو نورددویچ"، خانم زلیخا ک. (Züleyha K.) 28 ساله مقیم شهر هامبورگ آلمان، مثال خوبی است از این واقعیت تلخ که همیشه کیفیت و استعدادِ فرد در پذیرفته شدنش برای یک شغل، ملاک تعیین کننده نیست و این مسئله زمانی پیش می‌آید که شما یک دختر محجبه در غرب باشید.

   



 

موقعیت شغلی‌ای که زلیخا سال 2014 برای آن درخواست داده و رزومه‌اش را ارسال کرده بود، تنها با دیدن حجاب او از دست رفت! این زن جوان، مسلط به کامپیوتر و سیستم‌های هوشمند است که از طریق ایمیل، برای آغاز به کار در این شغل پذیرش گرفته بود.
  زلیخا می‌گوید: "آن‌ها علناً به من گفتند که روسری‌ام، دلیل عدم پذیرشم بود... من کاملاً متحیر و سرخورده‌ام."   مریم جالب اینجاست که این قبیل مثال‌ها تنها مربوط به خارجی‌های مقیم اروپا نمی‌شود.
  تصویر زیر خانم "مریم بریگیته وایس" (Maryam Brigitte Weiß) را نشان می‌دهد که در دهه 90 میلادی دین خود را از مسیحیت به اسلام تغییر داده و نام "مریم" را برای خود انتخاب کرده است.

   



 
مریم در سال 2007 به دلیل داشتن حجاب در نقش معلمی مقطع دبستان، به دادگاه شهر دوسلدورف فراخوانده و به سرنوشت مشابهی مانند فرشته دچار شد.
  به گزارش خبرگزاری آلمان، وی حتی با وجود اینکه به تعبیر خودش، سعی کرد روسری‌اش را به صورت مدرن و به حالتی که تداعی‌کننده پوشش اسلامی نباشد (شال، دستمال گردن یا غیره) دور سرش ببندد، باز هم موفق نشد بر سرکار بماند؛ چراکه قانون اساسی آلمان، وی را به جرم نمایش یک مذهب خاص در ملأعام، از فعالیت اجتماعی  و شغل معلمی‌اش محروم کرد.
  خبرگزاری زوددویچه به مشکلات کاریِ "کلاودیا جانسن" (Claudia Jansen) می‌پردازد. او سه سال پیش تصمیم گرفت مسلمان شود و از آن زمان تاکنون در محیط کارش فقط اجازه دارد بر سرش کلاه بگذارد تا موهای خود را بپوشاند! این دستور از طرف رئیسش به او داده شده است.

 



 

در سال 2013 یک پرستار 36 ساله که نامش در رسانه‌ها علنی نشد، به دلیل داشتن حجاب از بیمارستان سنت-یوهانس-هاسپیتال شهر دورتموند اخراج شد و برخی اعتراضات ضدّ نابرابری در آلمان برانگیخت.
  از این مثال‌ها که تنها گوشه‌ای از مسئله را بیان داشت، به خوبی می‌‎توان دریافت دختران و زنان مسلمان اروپا که مشاغلی در جامعه به دست آورده‌اند، فقط و فقط دو راه پیش روی خود دارند: 1. خانه‌نشینی و خداحافظی با شغلشان، 2. ترک حجاب، قطع ریشه و هویت اسلامی‌شان.
  چه بسا مسلمانانی که طی سال‌ها فقط برای تسلیم نشدن در برابر فشارهای گوناگون اجتماعی در غرب، متأسفانه نهایتاً شغل خود را از دست داده و از حضور در اجتماع بازماندند.

 

منابع:

http://diefreiheitsliebe.de/gesellschaft/wegen-ihrem-kopftuch-wird-juristin-trotz-zusage-die-stelle-verweigert/

http://www.ndr.de/nachrichten/Deutsch-Tuerkin-gewinnt-Kopftuch-Prozess,kopftuch115.html

http://www.ruhrnachrichten.de/staedte/dortmund/44137-Klinikviertel~/Angestellte-klagt-Johannes-Hospital-kuendigt-Krankenschwester-wegen-Kopftuch;art930,2415979

http://www.pi-news.net/2013/11/islamkonvertitin-maryam-brigitte-weis-kopftuch-gehort-zu-frauen-wie-der-bartwuchs-zu-mannern/

http://www.sueddeutsche.de/leben/vom-christentum-zum-islam-muslima-mit-muetze-1.2209474

  115  



۱۸/۰۳/۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن