تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868034539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رهن کامل در بازار اجاره بها نایاب شد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


قیمت مسکن؛
رهن کامل در بازار اجاره بها نایاب شد
این روزها بازار خانه های خالی بسیار پررونق شده واز سوی دیگر کاهش نرخ سود بانکی زمینه ساز نایاب شدن رهن کامل واحدهای مسکونی شده است.



به گزارش جام نیوز، متاسفانه قیمت مسکن در سال های بین 89 تا 92 به اوج خود رسید و این موضوع ناشی از آن است که با افزایش قیمت حامل های انر‍‍ژی میزان هزینه تمام شده قیمت مسکن نیز بسیار بالا است.

با این وجود تا اواخر سال 91میزان ساخت وساز ها بسیار خوب بود اما از سال گذشته میزان صدور پروانه های ساختمانی بسیار کاهش یافت و این موضوع لطمه به بخش اقتصادی کشور وارد کرد.

 همچنین طی گزارشات رسیده مشخص شد که با وجود کاهش ساخت وسازها  میزان سرمایه گذاری بر بخش مسکن از سوی سرمایه گذاران افزایش یافته و این موضوع حاکی از امنیت بالای سرمایه گذاری در این حوزه است که جای امیدواری دارد.

اما متاسفانه از سوی دیگر افزایش ساخت وساز از سوی سرمایه گذاران طی سال های اخیر باعث انباشت خانه‌های خالی افزایش قیمت مسکن و اجاره بها شده که متاسفانه مسئولان تا به امروز موفق به شناسایی خانه های خالی نشده است.

براساس این گزارش طی چند سال گذشته دولت به دنبال شناسایی خانه های خالی از سکنه است اما تا به امروز به دلیل کم کاری و سوء استفاده برخی از واحدها هنوز موفق نشده است.

 همچنین چندی پیش مجلس اخذ مالیات از خانه های خالی را تصویب کرده اما به نظر می‌رسد سازمان امور مالیاتی به دلیل پر هزینه بودن‌ آن از انجام این طرح شانه خالی کرده است.

براساس این گزارش علیرضا خسروی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه مجلس از طرح شناسایی خانه های خالی از سکنه استقبال می کند گفت: متاسفانه سازمان امور مالیاتی به دلیل پر هزینه بودن این طرح  و اینکه هزینه های انجام آن  بیشترهزینه های به دست آمده است.

 براساس این گزارش از سوی دیگر وجود این خانه های خالی بازار اجاره بها را  به هم ریخته و قیمت های این بخش را 15 درصد افزایش داده و در این کسادی بازار مسکن هیچ یک از مالکان حاضر به فروش و یا اجاره واحدهای خود نیستند.

این گزارش می افزاید : به گفته بسیاری از مشاوران املاک این روزها وضعیت بازار اجاره مسکن با وجود خانه های خالی با رکود سنگینی همراه است  

به طوری که یکی از مشاوران املاک با اشاره به اینکه قیمت اجاره ها در همان ابتدای سال با افزایش 20 درصدی روبرو بوده  است افزود: متاسفانه به دلیل کاهش نرخ سود بانکی بسیاری از مالکان حاضر به رهن کامل نیستند قیمت های اجاره نیز کمتر از یک میلیون تومان نایاب  شده است.

یکی دیگر از مشاوران املاک نیز معتقداست : بازار اجاره تنها در فصل نقل انتقال  پر رونق می شود که در حال حاضر قیمت اجاره در آستانه رسیدن این فصل رشد 15 درصدی داشته است.

مشاور املاک دیگری نیز معقتد است: مالکان دیگر تمایلی به رهن کامل واحد خود ندارد و این موضوع باعث می شود که قیمت اجاره ها افزایش یابد.

براساس این گزارش حسام عقبایی رییس اتحادیه مشاوران املاک کشوری با اشاره به اینکه قیمت ها در امسال با ثبات خواهد بود گفت: قیمت اجاره حتی با وجود کاهش نرخ سود بانکی هیچ تغییری نمی کند و حتی یک درصد هم افزایش نمی یابد.

حال باید منتظر این چند روز باقی مانده خرداد ماه باشیم و ببینیم که در فصل نقل انتقال بازار اجاره چه تغییری خواهد کرد./باشگاه/110



۱۶/۰۳/۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن