واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بازیگر سینما و تلویزیون: مسئولیت در مسجد یک لطفالهی است نه یک حق ذاتی خبرگزاری پانا: سپند امیرسلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون گفت: کسی حق ندارد به سبب مسئولیت در مسجد، خود را از دیگران برتر و والاتر بداند و در برخورد با افراد دیگر مناسبات لازم را رعایت نکند. باید دانست خداوند همانگونه که به انسان لطف میکند، قدرت بازستاندن هم دارد.
۱۳۹۴ جمعه ۱۵ خرداد ساعت 11:10
به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ سپند امیرسلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به اینکه صرف ارتباط با خداوند، سبب آرامش انسان میشود، گفت: اگر این ارتباط در مکانی روحانی و مقدس مانند مسجد رخ دهد، آرامش بیشتری برای فرد به همراه دارد.
وی با بیان اینکه در گذشته مسجد به دلیل جایگاهی که در اندیشه ایرانیان دارد به زیباترین شکل ممکن ساخته میشد، افزود: وجود زیبایی و جاذبه بصری نقش بهسزایی در حضور مردم و خاصه جوانان در مسجد دارد.
امیرسلیمانی با تأکید بر لزوم آراستگی و پاکیزگی مسجد گفت ادامه داد: در آوردن کفش از پا، اولین اقدام برای ورود به مسجد است که این خود بهترین دلیل برای حفظ نظافت و آراستگی فرد و مسجد است و گام موثری در جذب و حفظ مردم در مسجد است.
وی با بیان اینکه امروزه جوانان نه تنها در مساجد که در تمام اجتماعات حضور کمتری دارند، گفت: بسیاری از اوقات جوان امروزی در فضای مجازی سپری میشود و کمتر در اجتماع حضور دارد. از طرفی جوانان بیشتر به دنبال تفریح هستند و این درحالی است که مسجد جای تفریح نیست.
وی در ادامه با عنوان اینکه اسلام، دین رأفت و مهربانی است، خشک و خشن جلوهدادن دین را یکی از عوامل مهم در عدمحضور جوانان در مسجد دانست و گفت: در دوران کودکی من، گفتار و بیان مبلغان دینی به نحوی بود که من تصویری جز بهشت و جهنم از دین نداشتم؛ این در حالیست که در اسلام همواره بر مهربانی، علم و برهان تأکید شده است.
امیرسلیمانی ادامه داد: ائمه جماعت باید بر طبق سنت معصومین (ع)، سبک درست زندگی از نگاه دین را مردم بیاموزند نه اینکه برداشتهای شخصی خود از اسلام را بیان کنند.
این بازیگر در ادامه با بیان اینکه افرادی که به مسجد وارد میشوند از لحاظ درجه خلوص با یکدیگر متفاوت هستند، گفت: حضور و مسئولیت در مسجد، لطفی است که از جانب خداوند به فرد داده شده است و فرد حق ندارد به سبب این لطف خود را از دیگران برتر و والاتر بداند و در برخورد با افراد دیگر مناسبات لازم را رعایت نکند. خداوند همانگونه که به انسان لطف میکند، قدرت بازستاندن هم دارد.
وی برنامهریزیهای فرهنگی در راستای ترویج دین در مساجد را یک ضرورت در جذب جوانان دانست و افزود: اجرای برنامههای فرهنگی مناسب با فضای مسجد نه تنها به حرمت مسجد خدشهای وارد نمیکند بلکه باعث رونق مسجد خواهد شد. آنچه که به قداست مسجد لطمه میزند، حرام کردن حلال خداست.
امیرسلیمانی در پایان صداقت متولیان و مسئولان مساجد را یکی دیگر از راههای ترویج و گسترش فرهنگ حضور در مساجد عنوان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]