تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833991268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکایت‌علیه‌قانون‌جاسوسی‌از‌شهروندان‌انگلیس |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شکایت‌علیه‌قانون‌جاسوسی‌از‌شهروندان‌انگلیس
دو تن از نمایندگان مجلس عوام انگلیس در اعتراض به نقض حریم خصوصی شهروندان انگلیسی، علیه مصوبه دولت دیوید کامرون به دادگاهی در لندن شکایت کرده اند.
کد خبر: ۵۰۵۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۲ - 04 June 2015




دو تن از نمایندگان مجلس عوام انگلیس در اعتراض به نقض حریم خصوصی شهروندان انگلیسی، علیه مصوبه دولت دیوید کامرون به دادگاهی در لندن شکایت کرده اند.

به گزارش ایرنا، منابع انگلیسی روز پنجشنبه گزارش دادند که "دیوید دیویس" نماینده حزب محافظه کار و "تام واتسون" نماینده حزب کارگر، قانونی را که در ماه ژوئیه سال گذشته (2014) توسط دولت ائتلافی به نام "حفاظت از اطلاعات و اعمال تحقیق" به تصویب رسید را در دادگاه عدالت انگلیس به چالش کشیده اند.

این قانون که به صورت لایحه فوریتی از سوی دیوید کامرون و نیک کلگ (معاون پیشین نخست وزیر) در مجلس عوام انگلیس مطرح شده بود، پس آن صورت گرفت که دادگاه عدالت اروپا قانونی را تصویب کرد که براساس آن دسترسی پلیس و دستگاه های نظارتی به اطلاعات مهم مکالمات تلفنی و رایانه های شهروندان محدود شده و به موجب آن دستگاه های امنیتی در انگلیس امکان جاسوسی از شهروندان را نداشتند.

اما قانون "حفاظت از اطلاعات و اعمال تحقیق" شرکت های مخابراتی انگلیس را موظف می کند تا اطلاعات مشتریان شان را به مدت 12 ماه به منظور تحقیقات احتمالی از سوی نهاد های نظارتی و جاسوسی نگهداری کنند.

با این حال سازمان آزادی حقوق بشر که از سوی دو نماینده معترض مجلس انگلیس، این پرونده را پیگیری می کند با استناد به ماده 8 کنوانسیون اروپایی حقوق بشر مبنی بر رعایت حریم خصوصی و زندگی خانوادگی افراد و ماده 7 و 8 منشور حقوق اساسی اتحادیه اروپا، شکایتی را علیه این مصوبه دولت تنظیم نموده اند.

"تام واتسون" در اظهاراتی گفت: تصمیم دولت مبنی بر اعمال جاسوسی از شهروندانش موید این است که حقوق افراد می بایست تقویت شود و اینکه دولت نتواند بدون مجازات دست به چنین اقدامی بزند.

وی افزود: حتی نمایندگان مجلس قدرت کافی برای اینکه چنین قانونی تصویب شود، ندارند. درحالی که قانون حقوق بشر امکان چالش در این خصوص را به ما می دهد اما حالا محافظه کاران می خواهند این قانون را کنار بگذارند ... این مهم است که ما برای بقاء آن (قانون حقوق بشر) بجنگیم.

"اما نورتن" یک مسوول امور حقوقی سازمان آزادی حقوق بشر نیز در بیانیه ای یا انتقاد از تصویب قانون "حفاظت از اطلاعات و اعمال تحقیق" گفت که هیات حاکمه بر پارلمان، حاکمیت این نهاد مدنی و چهره قانون را مخدوش کرده اند و نسبت به حریم خصوصی ملت بی تفاوت هستند.

وی افزود: باید از قانون حقوق بشر متشکر باشیم که بر اساس آن می توانیم اقدامات دولت را به چالش بکشیم ... دولتی که حالا می خواهد این قانون را حذف کند و با این کارش این امکان (شکایت از دولت) را از مردم بریتانیا بگیرد.

محافظه کاران پیشتر در سیاست های اعلامی شان (مانیفست) قبل از انتخابات پارلمانی انگلیس وعده داده بودند که در صورت پیروزی در انتخابات قصد دارند تا "قانون حقوق بشر" را با آنچه "لایحه حقوق بریتانیایی" می نامند، جایگزین کنند.

در صورتی که این طرح به اجرا در آید ارتباط میان دادگاه های انگلیس و دادگاه اروپایی حقوق بشر واقع در استراسبورگ، قطع خواهد شد و لذا در صورت بروز اختلاف نظر میان آرای دادگاه های انگلیس با آرای دادگاه اروپایی حقوق بشر، رای دادگاه های انگلیس و پارلمان این کشور ارجح خواهد بود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن