تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835251342
چگونه مشکلات کودکان را در مدرسه حل کنیم؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چگونه مشکلات کودکان را در مدرسه حل کنیم؟
بچه ها می توانند در مدرسه موفق شوند اگر خانواده هایشان به مدرسه و تکالیف درسی آنها علاقه نشان دهند. لازم است بدانید بچه ها را باید وارد فرآیند یادگیری کرد.
مجله موفقیت - سادات آهوان: بچه ها می توانند در مدرسه موفق شوند اگر خانواده هایشان به مدرسه و تکالیف درسی آنها علاقه نشان دهند. لازم است بدانید بچه ها را باید وارد فرآیند یادگیری کرد؛ مثلا شما در نقش والدین باید به مدرسه و امور بچه ها اهمیت دهید و آنها نیز لازم است احساس کنند در خانواده مورد حمایت قرار می گیرند. صرفنظر از وضعیت اقتصادی و اجتماعی، والدین باید نسبت به فزندان و تحصیل آنها نگرشی مثبت داشته باشند. حتی اگر فرزند شما در شهر یا کشور دیگری مشغول تحصیل است، باید از برنامه های درسی و تکالیف مدرسه او آگاه باشید و نقش حمایتی خود را فراموش نکنید.
تشویق و آموزش مهارت های لازم
پدر و مادرها باید قبل از هر چیز مهارت مدیریت زمان و برنامه ریزی را به کودکان خود بیاموزند تا آنها برای انجام تکلیف مدرسه دچار مشکل نشوند. بهتر است کودکان قبل از ورود به مدرسه، با نظم و برنامه ریزی آشنا شوند و کارهای روزانه خود را طبق برنامه انجام دهند. والدین نیز می توانند با تهیه روزنامه، کتاب و مجله؛ مهارت خواندن کودکان را تقویت کرده و آنها را برای بالا بردن دانش عمومی و مهارت های خواندن و نوشتن ترغیب کنند.
آگاهی از برنامه های مدرسه
والدین باید از برنامه های آموزشی و تفریحی مدرسه آگاهی داشته باشند که امروزه دسترسی به این اطلاعات آسان تر است؛ مثلا می توانند وب سایت مدرسه را ببینند و از آن طریق اطلاعات لازم را به دست آورند.
پرورش استعدادها
یادگیری تنها منحصر به دروس ریاضی، علوم و زبان نیست و لازم است بچه ها ورزش، کامپیوتر و موسیقی، نقاشی و هنرهای دیگر را هم بیاموزند و والدین نیز باید جهت پرورش و شکوفایی استعدادهای فرزندانشان از آنان حمایت کنند. اما چگونه مشکلات کودکان و نوجوانان را در مدرسه حل کنیم؟
طبیعی است که گاهی فرزندان در مدرسه با مشکلات اجتماعی، عاطفی، رفتاری و آموزی مواجه می شوند که در این موارد والدین باید ابتدا مشکل را شناسایی کرده و سپس برای برطرف کردن آن اقدام کنند.
* مشکلات اجتماعی
گاهی کودکان در دوستیابی دچار مشکل شده و دچار حس آزاردهنده تنهایی می شوند که لازم است در این زمینه والدین به آنها کمک کنند؛ مثلا آنها می توانند همکلاسی هایشان را برای جشن تولدشان دعوت کنند یا می توانند حداقل هفته ای یک بار با هم بازی کنند؛ البته باید والدین هم با افراد بیشتری ارتباط اجتماعی داشته باشند تا کودکان از آنها رفتارهای اجتماعی را بیاموزند.
* مشکل عاطفی
بچه ها معمولا در دوران بلوغ دچار مشکلات عاطفی می شوند، هر فردی بلوغ عاطفی متفاوتی دارد؛ بنابراین نوع مشکلات هم متفاوت است. بهتر است والدین در مواجهه با آن با احتیاط بیشتری عمل کند و برای حل آن از متخصصان و مشاوران کمک بگیرند.
* مشکل یادگیری و آموزشی
اگر کودک مشکلی در زمینه یادگیری و انجام تکالیف مدرسه دارد، اولین اقدام والدین برای حل مشکل، گفتگو با معلم جهت ریشه یابی مسئله است. قدم دوم صحبت والدین با کودک است؛ البته در این مرحله ممکن است زمان زیادی صرف شود؛ چون ممکن است کودکان تمایل به همکاری نداشته باشند.
گاهی لازم است یک متخصص از نظر جسمی و روحی کودک را معاینه کند؛ مثلا شاید کودک دچار مشکلات بینایی و شنوایی باشد. بعد از اینکه والدین مطمئن شدند مشکل وی جسمی نیست، باید با کمک معلم یک برنامه منظم برای پیشرفت یادگیری او طراحی کرده و هر دو او را حمایت کنند.
برای روشن تر شدن موضوع، به مثال دیگری توجه کنید:
وقتی پسرم کلاس سوم دبستان بود، معلمش با من تماس گفت و گفت که فرزندم نمی تواند در امتحانات پایان سال قبول شود. من برای یک لحظه از معلم و اولیای مدرسه عصبانی شدم. همسرم که متوجه ناراحتی من شد، گفت که این موضوع درباره پسر ماست، نه خود ما. حق با او بود. بعد از اینکه آرام شدم، ه ردو درباره این مسئله صحبت کردیم و تصمیم گرفتیم همراه با معلمش موضوع را بررسی کنیم:
مرحله اول: کنار گذاشتن احساسات
قبل از اینکه به ملاقات معلم برویم، همسرم تاکید کرد که این موضوع تنها به پسرمان مربوط می شود و باید بپذیریم که فرزند ما در مدرسه دچار مشکل شده است؛ پس لازم است به همراه معلم راه حل مناسبی را پیدا کنیم. ما باید می پذیرفتیم به جای اینکه علیه اولیای مدرسه باشیم، در کنارشان باشیم و آنها را سرزنش نکنیم.
مرحله دوم: سرزنش نکردن معلم یا اولیای مدرسه
اگر واقعا با معلم فرزندتان مشکل دارید و نمی توانید با او صحبت کنید، بهتر است از مشاوران مدرسه کمک بگیرید و از طریق یکی از آنها مشکلات فرزندتان را بررسی کنید.
براساس توصیه معلم، ما هر روز ناظر انجام تکالیف پسرم بودیم و کارهای مدرسه او را بررسی می کردیم و در نهایت متوجه شدیم فرزندمان هر چه بیشتر تکلیف انجام بدهد، سطح یادگیری بهتری خواهد داشت؛ پس او را به انجام تکلیف بیشتر تشویق کردیم که خوشبختانه نتیجه بخش بود.
مرحله سوم: تماس و ارتباط با مدرسه و نظارت در خانه
نظارت مستمر ما و معلم باعث شد پسرم نسبت به انجام تکالیفش بیشتر احساس مسئولیت کند؛ چون ما در خانه و مدرسه پیگیر کارهای او بودیم و او نیز شاهد حمایت و همکاری خانه و مدرسه بود.
مرحله چهارم: احساس مسئولیت کودک نسبت به یادگیری و انجام تکالیفش
کودک باید بداند معلم و والدینش روی او حساب باز می کنند و اگر او با مشکلی مواجه شود، لازم است با معلم و والدینش آن را در میان بگذارد و برای رفع آن تلاش کند؛ اما اگر مشکل همچنان باقی بود، بهتر است با آزمون های حرفه ای و علمی علت مشکل یادگیری و ناتوانی یادگیری او سنجیده و شناسایی شود.
نکته دیگری که در این جریان فهمیدم این بود که پسر ما به راحتی با هر کسی ارتباط برقرار نمی کرد و تمایلی به همکاری در کلاس نداشت.
مرحله پنجم: همراه نشدن با کودک در زمانی که از مدرسه شاکی است
در حضور بچه درباره معلمش حرف های بد نگوییم؛ چون این کار، وضعیت را بدتر کرده و کودک را از همکاری با معلم منصرف می کند. باید قبول کنیم معلمی شغلی طاقت فرساست و معلم ها به همکاری و حمایت والدین نیاز دارند.
متاسفانه اکثر والدین به محض اینکه کودکشان در مدرسه با مشکلی مواجه می شود، طرف فرزندشان را می گیرند و معلم و مسئولان را مقصر می دانند و سعی نمی کنند همه جوانب را در نظر بگیرند و ابتدا مشکل را بررسی کنند؛ در حقیقت والدین با این کار، سخت تر می توانند فرزندشان را نسبت به یادگیری متعهد و نیز مسائل درسی مسئولیت پذیر کنند.
مرحله ششم: در نظر گرفتن همه
این تجربه به من یاد داد فورا نسبت به گلایه و صحبت های فرزندمان واکنش نشان ندهم و حداقل احساسی برخورد نکنم و با بررسی موضوع از همه زوایا و مشورت با افرادی که درگیر ماجرا هستند، مشکل را برطرف کنم. در کنار همه این موارد، این نکته را هم در نظر بگیرید که ممکن است فرزندتان کمک شما و مسئولان مدرسه را نبیند یا برای او محسوس نباشد اما وقتی شاهد موفقیت خود باشد، به اهمیت این موضوع پی می برد و شما هم از درست بودن کار خود مطمئن می شوید.
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 427]
صفحات پیشنهادی
کودکان بیشناسنامه از اول مهر به مدرسه میروند
تحصیل فرزندان مادران ایرانی و پدران خارجی منوط به دریافت کارت هویت کودکان بیشناسنامه از اول مهر به مدرسه میروند گره تحصیلی کودکان بیشناسنامه بی تابعیت سرانجام باز شد مثل بختی گشوده و نیکفرجام باید این را هم به فال نیک گرفت که پس از سالها دوری اجباری کودکان بیشناسنامه ازکودکان بی شناسنامه به مدرسه میروند
کودکان بی شناسنامه به مدرسه میروند گره تحصیلی کودکان بیشناسنامه بی تابعیت سرانجام باز شد مثل بختی گشوده و نیکفرجام باید این را هم به فال نیک گرفت که پس از سالها دوری اجباری کودکان بیشناسنامه از تحصیل و بیسوادی تحمیلی به آنها حالا مقدمات ورود این افراد به مدرسه فراهم شدکلیدهای موفقیت کودکان در مدرسه
تراز یکی از عوامل مهم موفقیت کودکان در مدرسه این است که والدین از دوران کودکی عادتهای صحیحی را در آنها نهادینه کنند تا این عادتهای درست به پلههای ترقی کودکان از جمله در عرصه تحصیلات تبدیل شوند به گزارش تراز اگر یکی از خواستههای مهمتان به عنوان پدر و مادر موفقیتجزئیات بانک اطلاعات کودکان بازمانده از مدرسه /طرح مشوق تحصیلی
جزئیات بانک اطلاعات کودکان بازمانده از مدرسه طرح مشوق تحصیلی مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت رفاه به جزئیات طرح مشوق تحصیلی کودکان بازمانده از تحصیل اشاره کرد و گفت بانک اطلاعاتی کودکان در استان البرز تدوین و مشخص شد که ۴۰ درصد آنها خانواده تک سرپرست دارند به گزارش نامه نیوز روزچگونه انضباط شخصی را به کودکان آموزش دهیم؟
روانشناسی کودک و نوجوان چگونه انضباط شخصی را به کودکان آموزش دهیم آموزش مهارت انضباط شخصی در طول زندگی کودک باید فرایندی در جریان باشد و شیوه های متفاوتی وجود دارد که والدین می توانند مهارت انضباط شخصی را ارتقا دهند و یا از آن حمایت کنند امام على عليه السلام زبان خود رکودکان بیشناسنامه از اولمهر به مدرسه میروند |اخبار ایران و جهان
کودکان بیشناسنامه از اولمهر به مدرسه میروند کودکان بی شناسنامه کودکانی هستند که حاصل ازدواج زنی ایرانی با مردی خارجی هستند برای این افراد شناسنامه یا کارت ملی صادر نمی شود و مسئولان آنها را در آمار رسمی به حساب نمی آورند کد خبر ۵۰۴۰۸۸ تاریخ انتشار ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۴۰ - 2درباره کودکان کار، مشکل فرهنگی نداریم، باید مشکلات اقتصادی حل شود
درباره کودکان کار مشکل فرهنگی نداریم باید مشکلات اقتصادی حل شود همایش یک روزه قضات دادگاه های اطفال نیروی انتظامی و سایر نهادهای مرتبط و تعدادی از سازمانهای مردم نهاد فعال درحوزه حقوق کودک با مشارکت مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک ستاد حقوق بشر قوه قضائیه دانشگاه علوم قضایی و ممشکلات کودکان افغان غیرقابل تحمل است
سهشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۲ رئیسجمهور افغانستان تاکید کرده مشکلاتی که کودکان افغان با آنها مواجهند برای او غیرقابل تحمل است به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمد اشرف غنی رئیس جمهور این کشور به تعهد دولت برای بهبود وضعیت کودکان کشورش تاکید کرده استکلیدهای موفقیت کودکان در مدرسه |اخبار ایران و جهان
کلیدهای موفقیت کودکان در مدرسه کد خبر ۵۰۲۹۲۸ تاریخ انتشار ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۲ - 24 May 2015 اگر یکی از خواستههای مهمتان به عنوان پدر و مادر موفقیت تحصیلی فرزندتان است باید اصول این موفقیت را در خانه پایهگذاری کنید به گزارش ایسنا یکی از عوامل مهم موفقیت کودکان در مدرسهکودکان بیشناسنامه از اولمهر به مدرسه میروند
کودکان بیشناسنامه از اولمهر به مدرسه میروند کودکان بی شناسنامه کودکانی هستند که حاصل ازدواج زنی ایرانی با مردی خارجی هستند برای این افراد شناسنامه یا کارت ملی صادر نمی شود و مسئولان آنها را در آمار رسمی به حساب نمی آورند به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل ازداعش چگونه کودکان را جذب می کند؟ + عکس
داعش چگونه کودکان را جذب می کند عکس داعش با هدف جذب کودکان و نوجوانان و نیروهای تازهنفس خیمهای تبلیغاتی در شهر بزاعه سوریه راهاندازی کرد گروهک تروریستی داعش در شهر بزاعه واقع در استان حلب سوریه خیمه ای تبلیغاتی راه اندازی کرد داعش با انتشار تصاویری از حضور مبلغانداعش چگونه کودکان را جذب می کند؟
داعش چگونه کودکان را جذب می کند شناسهٔ خبر 2762728 - پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۵ مجله مهر > دیگر رسانه ها داعش امیدوار است با آموزش نسل جدیدی از تروریست ها بقای خود را تضمین کند اما به همت ارتش و نیروهای مردمی عراقی و سوری عمر این گروهک تروریستی در حال پایان است جبهه جهاکودکان استرالیا چگونه کتابخوان میشوند؟
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۳ استاد ممتاز دانشگاه مک کوئری سیدنی با اشاره به روشهای مرسوم برای رشد مطالعه کودک در استرالیا گفت در مدارس استرالیا همواره به روی پدیدآورندگان ادبیات کودک باز است چرا که ارتباط و گفتوگوی مستقیم کودکان با نویسندگان شاعران و تصویرگران کتابهایچگونه یک ایده ساده به مرحله تجاری رسید؟/کفشی که پابهپای کودکان رشد میکند
چگونه یک ایده ساده به مرحله تجاری رسید کفشی که پابهپای کودکان رشد میکند اقتصاد > جهان - اقتصادنیوز نوشت سازنده این کفش شخصی به نام کنتون لی Kenton Lee است که ایده «کفشی که رشد میکند» را زمانی که در نایروبی در کنیا زندگی میکرد گرفتاهتمام برای حل مشکلات امین موقت و کودکان بدسرپرست
اهتمام برای حل مشکلات امین موقت و کودکان بدسرپرست استانها > البرز - نشست مشترک دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان معاونت فرهنگی دادگستری کل استان البرز دادگاههای خانواده و بهزیستی به همت دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری البرز برگزار شد به گزارش خبرگزاری خب20 درصد کودکان عراق به مدرسه نمی روند
یونیسف 20 درصد کودکان عراق به مدرسه نمی روند شناسهٔ خبر 2760527 - سهشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۳ ۱۲ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی صندوق کودکان سازمان ملل متحد یونیسف در گزارش مشترک خود با وزارت آموزش و پرورش عراق در مورد شرایط سخت معیشی و آموزشی کودکان این کشور هشدار دالایحه حمایت از کودکان و نوجوانان بیش از ۷ سال در مجلس متوقف مانده است | خبرگزاری ایلنا
رئیس انجمن حمایت از حقوق کودکان در گفتوگو با ایلنا لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان بیش از ۷ سال در مجلس متوقف مانده است ایلنا رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان گفت بیش از ۷ سال است که لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در مجلس متوقف مانده است ثریا عزیزپناه در گفت&zwn-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها