تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر گاه يكى از شما وضو بگيرد و بسم اللّه الرحمن الرحيم نگويد. شيطان در آن شريك است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830365539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

4 ژوئن؛ روز جهانی کودکان معصوم قربانی خشونت


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



روز جهانی کودکان قریانی خشونت, 4 ژوئن روز جهانی کودکان قربانی خشونت, آزار کودکان
دختران بیش از پسران در معرض آسیب‌های ناشی از خشونت قرار دارند   14 خرداد (4 ژوئن) مصادف با روز جهانی کودکان معصوم قربانی خشونت
در سال ۱۹۸۲ و در پی رسیدگی به وضعیت کودکان فلسطینی و لبنانی قربانی خشونت‌های اسرائیل، روز چهارم ماه ژوئن از سوی سازمان ملل به عنوان روز جهانی کودکان معصوم قربانی خشونت و به منظور رسیدگی به آلام کودکان قربانی خشونت و آزار فیزیکی، ذهنی، و عاطفی معرفی شد.
از جمله فعالیت‌های شناخته‌شده در ارتباط با این روز، کمپین «بله به کودکان» که با امضای ۹۴ میلیون نفر خواستار ۱۰ حرکت مثبت برای بهبودی شرایط کودکان است، و «حرکت جهانی کودکان» به سرکردگی نلسون ماندلا؛ رهبر فقید و ضدآپارتاید آفریقای جنوبی، را می‌توان نام برد.
کودکان فلسطینی و لبنانی؛ قربانی خشونت اسرائیل
روز جهانی کودکان معصوم قربانی خشونت که برای اعلام پای‌بندی سازمان ملل به حقوق کودکان هرساله در ۴ ژوئن (۱۴ خرداد) برگزار می‌شود، در سال ۱۹۸۲ و در پاسخ به خشونت‌های اسرائیل علیه شهروندان و به‌خصوص کودکان بی‌گناه لبنانی و فلسطینی به عنوان بخشی از ضدوخوردهای میان نظامیان و شبه‌نظامیان دو طرف مخاصمه، به جهانیان معرفی شد.
در ۶ ژوئن این سال، نیروهای نظامی ‌رژیم اشغالگر اسرائیل به ریاست جمهوری وقت؛ مناخیم بگین، در اقدامی‌ تلافی‌جویانه نسبت به ترور سفیر این رژیم در انگلستان توسط یک گروه شبه‌نظامی‌فلسطینی، به جنوب لبنان حمله کرده و شمار زیادی از ساکنان بی‌گناه این منطقه را به شهادت رساند.   حمله مذکور به دلیل آن که گروه مذکور تحت کنترل رژیم خودگردان فلسطین نبوده و نه در لبنان، بلکه در سوریه مستقر بود، منجر به انتقادات فراوان از سوی جامعه بین‌الملل و سازمان ملل شد. در این حمله - و مجزا از کشته‌های واقعه موسوم به صبرا و شتیلا در ماه سپتامبر همین سال- بالغ بر ۲۰ هزار شهروند لبنانی، فلسطینی و سوری کشته و بیش از ۳۰ هزار تن از غیرنظامیان زخمی‌ شدند. یک‌چهارم این تعداد، یعنی ۵ هزار تن از کشته‌ها را، کودکان زیر ۱۵ سال تشکیل می‌دادند.   کودکان قربانی خشونت
بالغ بر ۲۵۰ هزار کودک در سرتاسر جهان در درگیری‌های نظامی ‌به عنوان سرباز حضور دارند. بسیاری از این کودکان دزدیده شده و یا برای نجات از فقر و گرسنگی به این گروه‌ها پیوسته‌اند. کودکان همچنین قربانی انواع دیگر خشونت نظیر کار اجباری، سوءاستفاده جنسی، قاچاق، و از این قبیل هستند. تنها در کشور سومالی و در نتیجه قحطی درآمیخته با نزاع‌های سیاسی ۲۰۰۹، ۱۳۰ هزار کودک، اغلب زیر ۵ سال، جان خود را از دست داده‌اند.   دختران بیش از پسران در معرض آسیب‌های ناشی از خشونت قرار دارند. با این حال، این امر نباید مانع از جدی گرفتن خطرات متوجه پسربچه‌ها شود. برای مثال، نتایج پژوهشی که امروز در تایلند منتشر شد، نشان می‌دهد اکثریت افراد در کشورهای شرق آسیا فکر می‌کنند بدرفتاری جنسی تنها شامل تجاوز به دختران است، حال آن که آزار جنسی پسران و سایر اشکال این آزارها نظیر نمایش پورن، در این دیدگاه مورد غفلت قرار می‌گیرند. نزدیک به نیمی ‌از ۵۰ میلیون آواره سطح جهان که به دنبال امنیت جلای وطن کرده‌اند را کودکان تشکیل می‌دهند. از میان ۲۲ میلیون آواره تحت نظارت کمیسیونرعالی سازمان ملل نیز ۱۰ میلیون، زیر ۱۸ سال هستند.
اکثریت جمعیت پناهندگان به دلیل جنگ و نزاع‌های سیاسی متواری می‌شوند؛ نزاع‌هایی که عامل مرگ و میر ۲ میلیون کودک در دو دهه اخیر بوده است. این میزان قبل از بروز تنش‌ها در سوریه، عراق، افغانستان و کشورهای آفریقایی و در سال ۲۰۰۱ به روز شده است.
کودکان در ۸۷ کشور جهان روی زمین‌هایی با ۶۰ میلیون مین زندگی می‌کنند و سالانه ۱۰ هزار کودک قربانی انفجار این مین‌ها هستند. بیش از ۳۰۰ هزار دختر به عنوان سرباز به خدمت گرفته شده‌اند و بهره‌کشی جنسی از جمله خدماتی است که این دختران ناچار به ارائه آن هستند.  
آزار کودکان,روز جهانی کودکان قریانی خشونت, 4 ژوئن روز جهانی کودکان قربانی خشونت
بالغ بر ۲۵۰ هزار کودک در سرتاسر جهان در درگیری‌های نظامی ‌به عنوان سرباز حضور دارند   کودکان تنها یا همراه خانواده‌هایشان، تقریباً نیمی‌ از پناهنده‌جویان کشورهای توسعه‌یافته را تشکیل می‌دهند. در اروپا، بالغ بر ۱۰۰ هزار کودک رها شده وجود دارد و سالانه ۲۰ هزار بر این تعداد در اروپا و آمریکا افزوده می‌شود. ۴ میلیون کودک در اثر ابتلا به ایدز مرده‌اند و ۱۳ میلیون یتیم شده‌اند. ایدز به خصوص در کشورهای درگیر نزاع سیاسی عامل درجه اول مرگ و میر کودکان محسوب می‌شود. کمک‌های کشورها برای مبارزه با ایدز بسیار کمتر از ۳ میلیارد دلار مورد نیاز سازمان ملل، و تنها ۳۰۰ میلیون دلار بوده است. این در حالی است که تنها 0.7درصد از تولید خالص ملی کشورهای در حال توسعه می‌تواند ۱۰۰ میلیارد دلار بر این کمک‌ها بیفزاید.
1.2 میلیارد انسان در کره زمین که نیمی‌ از آنها را کودکان تشکیل می‌دهند، روزانه با درآمد یک دلار زندگی می‌گذرانند. ۱۰ میلیون کودک زیر ۵ سال سالانه در اثر ابتلا به بیماری‌های قابل پیشگیری و یا سوءتغذیه می‌میرند و ۴۰ میلیون تولد در سال هرگز به ثبت نمی‌رسد؛ این یعنی محرومیت همین تعداد کودک از ملیت و نام قانونی.
کنوانسیون حقوق کودک در ۱۹۸۹ به تصویب رسید و تمامی ‌کشورهای جهان به استثنای ایالات متحده و سومالی به آن رأی داده‌اند. دو پروتکل الحاقی این کنوانسیون در سال‌های بعد، ناظر بر ممنوعیت خرید و فروش پورنوگرافی کودکان و تعیین ۱۸ سالگی به عنوان سن قانونی ورود کودکان به جنگ و نزاع‌های سیاسی به تصویب رسید.
تداوم خشونت علیه کودکان در سایه بی‌توجهی‌ها
خشونت علیه کودکان اشکال و انواع مختلفی دارد، ولی همگی این اشکال در اثر بی‌توجهی والدین و مقامات ملی و بین‌المللی و منفعت‌طلبی در خطوط سیاسی جهانی تشدید می‌شود. در گیرودار درگیری‌های سیاسی در کشور اوکراین، یونیسف نسبت به گسترش دامنه خشونت‌های خیابانی به کودکان اخطار داده است.   در کامبوج، ۲ هزار و ۵۰۰ مقام دولتی و معلمین مدارس، با گردهم‌آیی در برنامه مربوط به روز کودکان قربانی خشونت، خواستار پایان دادن به خشونت علیه کودکان شدند. طبق یافته‌های یک مطالعه اخیر در این کشور، نیمی ‌از ۵ و نیم میلیون جمعیت زیر ۱۸ سال این کشور حداقل یک بار خشونت فیزیکی را قبل از ۱۲ سالگی تجربه کرده‌اند.
همچنین در کشور ویتنام برآورد می‌شود که خشونت علیه کودکان یک امر خانوادگی است. در مطالعه‌ای در همین رابطه اعلام شده است که یک‌چهارم کودکان زیر ۱۵ این کشور مورد خشونت فیزیکی همسران یا پدران هستند و در سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱، ۵ هزار و ۶۰۰ مورد سوءاستفاده جنسی کودکان در این کشور گزارش شده است.
در کشور فندلاند، آزار جنسی کودکان به خصوص دختران در محیط‌های درسی تبدیل به هشداری به والدین و مقامات شده است؛ به طوری‌که یک‌سوم از دختران مدارس تابستانی در سال گذشته خشونت و آزار جنسی را گزارش کرده‌اند.   و در نهایت، انواع شرایط حاد ناشی از جنگ و آوارگی در مورد کودکان آواره سوری در کشورهای پناه‌دهنده، انفجار مین و حملات تروریستی در افغانستان و پاکستان، آدم‌ربایی و حملات مشابه گروهک‌های تروریستی در کشورهای آفریقایی، تداوم بدرفتاری با کودکان در فلسطین، سقط گزینشی جنین‌های دختر در برخی جوامع، و انواع ناشناخته، نوظهور و یا گزارش نشده خشونت علیه کودکان در کشورهای مختلف، زنگ خطری است که نیاز به یک سیستم نظارتی و فرهنگی جامع برای حمایت از کودکان را مطالبه می‌کند.
منبع : mehrkhane.com






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن