محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826544718
اوایل ازدواج و زوجین
واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
این موارد در اوایل ازدواج برای اکثر زوجین پیش می آیند و می توانند درس هایی آموزنده برای آن ها باشند دوران آشنایی و نامزدی، به عنوان مهمترین و اولین فصل مشترک زندگی یک زن و مرد، بسیار حائزاهمیت است. در این دوران باید چند مولفه را مدنظر داشت که شاید کمتر کسی به آنها توجه کند یا با جوان دمبخت راجع به آنها به گفتوگو بنشیند. این نکات ساده، اما بسیار مهم آنقدر ارزشمند است که بیتوجهی به آنها میتواند آینده زندگی یک زوج جوان را با بحران طلاق مواجه کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از چاردیواری ضمیمه روزنامه جام جم، با مدیریت آشنایی و زیرکی و تدبر بسیار، براحتی میتوان نکات مهمی از خصوصیات اخلاقی، شخصیت، رفتار و اندیشه، سبک زندگی، نوع و چگونگی ارتباطات، خانواده و دوستان، تفریحات و علاقهمندیها و… فرد منتخب را به دست آورد، این در حالی است که بسیاری از جوانان با تصور نادرست از دوران نامزدی، آن را با خوشیهای موقت و زودگذر مختص این زمان، سپری میکنند و فراموششان میشود برای چه نامزد شدهاند و قصد و نیت اصلیشان از معاشرتها و دیدارها چیست.
دوره نامزدی برخلاف تصور همگانی، هرگز دوره تفریح و خوشگذرانی نیست، بلکه دورهای دشوار برای آشنایی و شناخت و کسب اطلاعات برای یک زندگی چند ساله تا پایان عمر است؛ بنابراین موفقیت زندگی سالهای بعد از انتخاب و ازدواج، منوط به باروری یا بارور نشدن بذری است که در دوران نامزدی کاشته میشود.
دختر و پسر دمبخت و در حال گزینش شریک و همسفر یک عمر زندگی، لازم است برای کشف غریبه تازه آشنا، انتخاب آگاهانه و حرکت به سوی یک ازدواج موفق، به هشدارهای زیر توجه کنند.
واقعبین باشید
اولین و مهمترین نکته این که نسبت به کل ماجرای آشناییتان واقع نگر باشید. تا حد امکان، تابع احساسات و هیجانات موقت و گذرای خود نباشید و به شکلی کاملا منطقی با این دوران مواجه شوید و همه جانبه فرد مورد نظرتان را مورد سنجش و شناخت قرار دهید. عشق و دوست داشتن اگر چه برای ازدواج لازم است، اما شرط کافی و تضمینکننده برای زندگی مشترک موفق نیست. خیالپردازی و رویابافی را به زمانی دیگر موکول کنید، هماکنون وقت آن است که چشمان را بیناتر و گوشهایتان را شنواتر کنید و به مسائل مهمی از زندگی که گاه فراتر از محبت و عشق آتشین است، توجه داشته باشید.
تعیین تکلیف کنید
خواستهها و انتظارات یکدیگر را جویا شوید و به طور عمیق آنها را مطالعه کنید، قبل از ازدواج از موضوعات مهم زندگیتان با هم حرف بزنید. شما باید بدانید همسر آینده شما چه انتظاراتی از خود و شما در طول زندگی دارد، در مورد مسائل مهم زندگی به توافق برسید و براحتی از کنار آنها نگذرید. مثلا باید به توافق برسید که قرار است در کدام شهر، خانه یا محله زندگی مشترک خود را آغاز کنید؟ زندگی مستقلی خواهید داشت یا این که با یکی از خانوادهها باید زندگی کنید؟ زمان بچهدار شدنتان چه مدت پس از ازدواج است؟ معاشرتهای فامیلی و دوستانه به چه شکل باید باشد؟ و… به شوخی گرفتن یا طفره رفتن از موضوع یا جواب ندادن به سوالات احتمالی خود را جدی بگیرید.
به احساسات و عواطف خود توجه کنید
با خود و احساساتتان رودربایستی نداشته باشید. اختلاف و بگومگو، دلخوری و ناراحتی بسیار، خشم و عصبانیت، نداشتن تمایل مثبت یا داشتن حس منفی نسبت به یکدیگر، بهانهتراشیها و… علائم هشداردهندهای است که هیچ گاه گذشت زمان ترمیمکننده آنها نخواهد بود و در ادامه آن مسائل و مشکلات در زندگی مشترک با شدت بیشتری بروز خواهد یافت. چهبسا بسیاری از جوانان به خاطر حس گذشت و فداکاری و با تکیه بر غلیان و تلاطمات عاطفی مثبت یا با توجه به صحبتهای بزرگترها که زندگی این چنین است و تو از هماکنون نباید کم بیاری، شما هنوز یکدیگر را خوب نمیشناسید، به یکدیگر فرصت دهید، هر دو نابلد راهید و…، نهتنها نشانههای مهم را جدی نمیگیرند بلکه با این تصور اشتباه که این وضعیتها کاملا طبیعی است و در هر رابطهای امکان بروز دارد، پیش میروند تنها صرفا با اتکا بر این گمان باطل که هر دو طرف به مرور به هم عادت میکنند، از روحیات و خلقیات هم آگاه میشوند و یاد میگیرند چه کنند و چه نکنند و… .
اما ما نظری مخالف داریم، از همین ابتدا اجازه دهید تابلوی قرمزمان را بالا ببریم و اجازه عبور به شما ندهیم؛ ایست! بیش از هر چیز، دور این تصور اشتباه را خط قرمز پررنگی بکشید که مرور زمان بتواند وضعیت رابطهتان را بهبود بخشد یا رفتار نامزدتان را تغییر دهد و… .
فراز و نشیبهای بسیار دوران نامزدی، پیش مقدمه و نشانه آشکاری است که به شما هشدار میدهد قطعا در زندگی مشترک، زمانی که زیر یک سقف قرار گرفتید، مشکلات شما تشدید خواهد شد. بپذیرید اینجا همان جایی است که باید بایستید، اوضاع و شرایط خود و نامزدتان را دوباره بسنجید و محک بزنید.
خطوط قرمز رابطهتان را مشخص کنید
به هوای غرق شدن در عشق و عاشقی، سکوت پیشه نکنید و از مطالبه حقوق بحقتان صرفنظر ننمایید. یادتان باشد زندگی آیندهتان را به بهانه کوتاه آمدن و نگفتن خواستهها، به نازلترین قیمت به فروش نگذارید. شما و نامزدتان با هم هستید تا دریابید آیا میتوانید نیمه گمشده هم باشید و زندگی سالم و موفقی را با هم رقم بزنید یا خیر؟! پس برای دریافت این مهم باید صفات قابل تحمل و غیرقابل تحمل یکدیگر را بشناسید. برای کسب این نوع شناخت لازم است خود را برای همدیگر افشا سازید، بیهیچ تعارف و رودربایستی بگویید از چه چیز خوشتان میآید و چه چیز ناخوشایندتان است؛ چه رفتارهایی را میپسندید و از چه رفتارهایی دوری میکنید؛ تمایل دارید همسرتان در زندگی چگونه رفتاری داشته باشد؛ چه رفتارهایی را هرگز در همسرتان نمیپذیرید، میزان و محدوده سازگاری و انطباق خود در زندگی را مشخص کنید و… .
محدودهها و خطقرمزهای غیرقابل مذاکره یا حتی غیرقابل چانهزنی را مشخص کنید و به اطلاع فرد مقابل برسانید و تفهیم کنید که اینها خواستههای مهم و غیرقابل اغماضتان در زندگی است و شما هرگز اجازه تخطی به آنها را نهتنها به خود بلکه به همسر آینده تان نیز نخواهید داد و از نظر شما شکستن و عبور از این خطوط قرمز به منزله پایان زندگی قلمداد خواهد شد.
از رفتارهای معنادار چشمپوشی نکنید
اگر به خرید یا برای صرف شام، به رستورانی میروید و میبینید نامزدتان سراغ گرانقیمتترینها میرود یا خیلی راحت دست به جیب نمیشود، اگر هنگام عصبانیت و خشم بد و بیراه میگوید یا رفتارهایی از خود بروز میدهد که چندان شایسته مرتبه اخلاقی هیچ شخص سالمی نیست، اگر دیدگاه و نقطه نظرهایی کاملا متضاد با شما دارد، اگر مبادی آداب نیست و مراعات احوال شما و خانوادهتان را نمیکند، اگر کلام و عملش یکی نیست و تناقضات بسیاری مشهود است و… گوش به زنگ باشید؛ علل این رفتارها را به طرق مستقیم و غیرمستقیم جویا شوید، اگر پس از تفحص و کندوکاو و امتحانهای مکرر او در موقعیتهای متفاوت و متعدد، مجاب شدید که جای نگرانی نیست و آن عمل، رفتاری موقت بوده و احتمال تکرارش کم است که هیچ وگرنه حتما در انتخاب فرد مورد نظرتان اندکی تامل داشته باشید و با صبر بیشتری پیش بروید، تحقیقتان را گستردهتر کرده و با دقت بسیاری او را زیر ذره بین گذاشته و رصد کنید.
رفتارهای رفت و برگشتی نامزدتان را جدی بگیرید
اگر شما به خاطر یک رفتار آزاردهنده از جانب نامزدتان دلخور و ناراحت شدید و او پس از عذرخواهی به شما قول داد که هیچ گاه آن را تکرار نکند، اما بعدها، نه یک بار بلکه چند بار آن را تکرار کرد، لازم است جوانب احتیاط را رعایت کنید. مثلا اگر نامزدتان از فرط خشم و عصبانیت، شما را به دشنام بست یا احیانا برخورد فیزیکی با شما داشت، شک نکنید بعدا نیز از جانب او متحمل آزار جسمی و کلامی خواهید شد؛ این مشکل دوباره و صدباره تکرار خواهد شد، چون این رفتار به معنای عصبانیت و خشم طبیعی نیست، نداشتن کنترل خشم کاملا محرز است و عذرخواهی و ابراز ندامت و پشیمانی نیز تغییری در ماهیت عمل و رفتار او ایجاد نخواهد کرد.
رفتارهای رفت و برگشتی، جزو رفتارهایی است که بسیاری از همسران جوان بابت آن، متحمل آسیب و درد بسیار میشوند و گاه حتی چارهای جزرها کردن نیست، چون فرد مقابلشان مبتلا به مشکلی است که برطرف کردن آن نیازمند درمانهای روانشناختی است، مثلا ممکن است فرد در فرهنگی پرورش یافته باشد که دست درازی به زن یا مرد رفتاری کاملا طبیعی قلمداد شود یا تحت تاثیر ذهنیتی باشد که انجام این عمل را برای او مجاز و بحق نماید، فردی تکانهای باشد که بدون فکر و عاقبتاندیشی، تحت تاثیر هیجانات رفتار کند و… شما شاید بتوانید واکنشی نشان دهید که نامزدتان دیگر آن رفتار نامطلوب خود را تکرار نکند، اما هرگز نمیتوانید فرهنگ و ذهنیت او را تغییر دهید، شک نکنید آن رفتار اگر چه در ظاهر مخفی میشود، اما به گونهای دیگر امکان بروز مییابد مثلا با قهر کردن، بهانهجویی کردن، غرزدن، سرزنش وانتقاد کردن و…؛ پس تا دیر نشده، فکری دیگر کنید.
حواستان به آزارهای روانی باشد
اگر در دوره نامزدی حس میکنید افکار و احساساتتان سرکوب میشود و آن طور که باید و شاید در مقابل نامزدتان مجال بروز ندارید، اگر نامزدتان همیشه به فکر تحمیل احساسات و افکار خود به شماست و مدام از شما به طور موجه یا غیرموجه ایرادهای بنیاسرائیلی میگیرد یا شما را آن گونه که هستید، فکر میکنید و رفتار دارید، قبول ندارد و دائما به این فکر است که شما را تغییر داده و مطابق میل خود سازد، بهتر است در مورد ادامه این رابطه، با احتیاط بیشتر گام بردارید.
وقتی امروز که روزهای ابتدایی آشنایی شماست و به تعبیری بهترین دوران زندگی مشترکتان است، او به هر دلیلی دل شما را میشکند، احترام شما را حفظ نمیکند، به جای تکریم شخصیت و ویژگیهای برتر شما، مدام نقصهایتان را یادآور میشود یا خود، رفتار و افکارش را ترجیح داده و قصد تغییر شما را طبق تمایلات خود دارد و… مطمئن باشید و تردید نکنید بعد از گذشت مدت زمانی طولانیتر یا شروع زندگی مشترک و ورود به زندگی زناشویی، این رفتار همسرتان نهتنها تغییری نخواهد کرد بلکه شدت بسیاری خواهد گرفت. چه شما به خواسته ایشان تن داده باشید یا حتی اگر سر تسلیم فرود نیاورده باشید، زندگیتان تا ابد محکوم به شکست و تحمل رفتارهای آزاردهنده همسرتان خواهد بود که هر روز با رنگ و لعابی تازه بروز مییابد، چون ایشان ارزشها و باورهای خود را درست و صحیح میداند و خواهان آن است که شما نیز مانند او فکر و رفتار کنید، پس توصیه میکنیم به جای تحمل آزارهای روانی نامزدتان، آنها را جدی بگیرید و تا دیر نشده تصمیمی بگیرید که فردا مجبور به سوختن و ساختن نشوید.
اولویتهای زندگی نامزدتان را بشناسید
در دوره نامزدی، اولویتهای زندگی نامزدتان را مشخص کنید. شما و زندگی مشترکتان در اولویت اول قرار دارید یا حرفه و شغل، خانواده، دوستان، تفریحات و… ما نمیگوییم این موضعگیریها باید باشد یا نباشد بلکه نقش، شدت و ضعف حضور آنها در زندگی فرد بسیار مهم است.
بلوغ یا عدم بلوغ فکری، عاطفی و اجتماعی ازجمله مولفههایی است که توجه به آن الزامی و ضروری است، شما باید به یقین بدانید نامزدتان آنقدر به تکامل و بلوغ رسیده است که بتواند همه زندگیاش را کارنداند، رابطه عاطفی بین خود، خانواده و همسرش را مدیریت کند، ارتباطات اجتماعی و معاشرتهای خود را بهینه و متعادل سازد؛ اینجاست که میتوان گفت فرد به بلوغ زندگی مشترک (فکری، عاطفی و اجتماعی) رسیده است یا خیر. مثلا اگر دختریا پسری، پدر و مادرش را در اولویت نابهجای زندگیاش قرار دهد و هرگز حاضر به جدایی از آنها نباشد یا تحت کنترل افراطی آنها قرار گرفته باشد، میتوان به وابستگی افراطی او شک کرد که این حالت پس از ورود به زندگی مشترک نیز، مصائب بسیاری را متوجه زندگی زوجین میکند تا جایی که ممکن است به جدایی و طلاق منجر شود.
میزان عمل نامزدتان را بسنجید
از حرف تا عمل فرسنگها فاصله است. مثلا، اگر نامزد شما خود را فردی معتقد به دین معرفی میکند، ادعای او را مورد محک و سنجش قرار دهید، ادعا داشتن به دین هرگز لزوما به معنای عمل کردن بر طبق دستورات دینی نیست، حتی چهبسا ممکن است تلقی شما از دینداری با تلقی ایشان از این موضوع، کاملا متفاوت باشد یا اگر نامزدتان خود را فردی مستقل و مختار در زندگی معرفی میکند از طریق واگذاری مسئولیتهایی که نیاز به تصمیمگیری دارد، میتوانید استقلال فکری و عملی او را بسنجید و ادعای او را در واقعیت مورد توجه و نظر قرار دهید.
تعهد نامزدتان به شما چقدر است؟
مسئولیتپذیری و پذیرش تعهد در قبال زندگی خود و دیگری ازجمله مولفههای اساسی و مهم در زندگی همسران است. اگر زن و مرد نسبت به یکدیگر متعهد باشند با تمام وجود سعی میکنند در ایفای وظایف خود کمترین قصور و کوتاهی را داشته و به نیازهای جسمی، روحی و عاطفی همسر خود توجه کرده و پاسخگوی آنها باشند. اگر نامزدتان نسبت به تعهدات مردانه یا زنانه خویش چندان پایبند نیست و هر بار با توسل به طرقی یا بهانهای از آن سرباز میزند، لازم است مجددا با اتخاذ تدابیری جدید، او را به دعوت به تعهدات نموده، چهبسا برخی از تخلفات از سر ناآگاهی و عدم شناخت است، اما اگر این خصیصه عادت رفتاری نامزدتان باشد بهتر است در مورد ادامه رابطه با نگاهی روشنتر و واقعبینانهتر پیش بروید.
رازهای زندگیتان را فاش نکنید
صداقت داشته باشید، اما هرگز صداقت به معنای افشای رازهای شخصی و خانوادگیتان نیست. بازگو کردن برخی مسائل نهتنها برای آینده زندگی شما موثر نیست، بلکه ممکن است ذهن نامزدتان را مشوش کرده و رابطه امروز و فردایتان را با مشکلاتی مواجه کند. اگر ضرورتی برای بیان مطلبی از زندگیتان وجود ندارد هرگز آن را با نامزدتان در میان نگذارید، اما اگر مسالهای است که دانستن یا ندانستن آن در تصمیم همسرتان برای شروع زندگی مشترک نقش دارد لازم است آن را بیان کنید. مثلا اگر هماکنون از بیماری رنج میبرید او را از این مهم آگاه کنید، اما اگر سابقا مبتلا به بیماری بودهاید و الان هیچ اثری از آن نیست لازم به بیان آن نیست.
12 خرداد 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]
صفحات پیشنهادی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری: ۶۶ درصد زوجین پس از ازدواج تمایل به فرزندآوری دارند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری ۶۶ درصد زوجین پس از ازدواج تمایل به فرزندآوری دارندرئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت براساس آمار ۶۶ درصد زوجین پس از ازدواج و ۴۴ درصد دیگر نیز با یک فاصله زمانی دلخواه تمایل به فرزندآوری دارند که این به معنای تمایل تمام زوجمدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی ثبت احوال: شیب کاهش باروری در ایران شدیدتر از میانگین جهانی/ ۱۴.۴ درصد زوجی
مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی ثبت احوال شیب کاهش باروری در ایران شدیدتر از میانگین جهانی ۱۴ ۴ درصد زوجین بدون فرزند نگرانی برخی نسبت به افزایش جمعیت تحت تأثیر عوامل خارجی بودمدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی ثبت احوال گفت در همه کشورهای دنیا شاهد کاهش نرخ باروری هستیم اماآغاز پرداخت تسهیلات ازدواج توسط صندوق کارآفرینی امید استان البرز
آغاز پرداخت تسهیلات ازدواج توسط صندوق کارآفرینی امید استان البرز کرج- ایرنا - مدیر صندوق کارآفرینی امید استان البرز از آغاز پرداخت تسهیلات ازدواج توسط این صندوق در استان خبر داد به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی این صندوق پرویز ایلدرمی افزود باتوجه به تامین اعتبار پرداخت تسهیلرابطه شخصیت ها پس از ازدواج
چگونه پس از ازدواج شخصیت خود را با همسرمان تطبیق دهیم و در یک مسیر مشترک همسو و شریک شویم آن آدم قبلی را کجا جا گذاشتید شما کجا هستید از کی دیگر تبدیل به ما شدید چند وقت است که من نبودهاید پرسش این است که چطور در جایگاه درست یک رابطه قرار بگیرید بدون اینکه هویت خودتان رارئیس مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علومپزشکی در گفتوگو با فارس: قدرت باروری پس از وازکتومی کاهش مییابد/ جوانا
رئیس مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علومپزشکی در گفتوگو با فارس قدرت باروری پس از وازکتومی کاهش مییابد جوانان ازدواج و فرزندآوری را به تأخیر نیندازندرئیس مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علومپزشکی گفت جوانان ازدواج و فرزندآوری را به تأخیر نیندازند زیرا با گذشت زمان دستگاههای بدن رهشدار نسبت به افزایش سن ازدواج
هشدار نسبت به افزایش سن ازدواج جیرفت - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان این که سن ازدواج به شکل خزنده رو به افزایش است گفت علاوه بر مشکلات اقتصادی موانع فرهنگی و اجتماعی نیز موجب افزایش سن ازدواج شده است به گزارش ایرنا اسدالله احمدی روز چهارشنبه در همایشازدواج های ناآگاهانه
این ازدواج ها از پایه و ریشه مشکل دارند و نباید صورت می گرفتند و اغلب ناآگاهانه صورت می پذیرند باید دنبال برنامههایی باشیم که پیوند مجدد بین خانواده و جامعه ایجاد کند نهاد خانواده باید مجددا اجتماعی شود و این کار از طریق دادن رنگ فرهنگی به مدیریت برنامهریزی و سیاستگذاری مردلایل کاهش یا افزایش قدرت باروری در زوجین
سلامت جنسی دلایل کاهش یا افزایش قدرت باروری در زوجین جام جم سرا- به عدم موفقیت در بارداری بعد از یک سال رابطه زناشویی بدون پیشگیری به صورت عمومی نازایی گفته میشود و هم اکنون به طور کلی از هر ۶ تا ۷ زوج یک زوج مبتلا به ناباروری یا ناتوانی در فرزندآوری است به گفته مسئول فنی مرکبرنامه وزارت بهداشت برای آموزش معیار همسرگزینی/ ترویج ازدواج سالم
برنامه وزارت بهداشت برای آموزش معیار همسرگزینی ترویج ازدواج سالم شناسهٔ خبر 2585610 - سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۳۶ سلامت > بهداشت رئیس اداره جوانان دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت یکی از برنامه های این اداره را آموزش معیار همسرگزینی عقلایی در راستای ترویجتمایل ۴۴ درصد زوجین به فرزندآوری پس از یک فاصله زمانی
تمایل ۴۴ درصد زوجین به فرزندآوری پس از یک فاصله زمانی شناسهٔ خبر 2585521 - سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۲ سلامت > بهداشت مدیر کل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت بر لزوم همکاری های بین بخشی به منظور حل مشکلات جوانان تاکید کرد به گزارش خبرگزاری مهر دکتر محمداجرای برنامه ازدواج سالم در کشور/ جمعیت پسران از دختران پیشی گرفته است
اجرای برنامه ازدواج سالم در کشور جمعیت پسران از دختران پیشی گرفته است تهران - ایرنا - رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وجود حدود 20 میلیون جوان 18 تا 29 سال در کشور از اجرای برنامه ازدواج سالم برای جوانان خبر داد و گفت 2 5 درصد جوانان سوء ماختلال شک و ظن بین زوجین
می خواهیم در مورد این اختلال روانی که به اختلال هذیانی معروف است صحبت کنیم و در میان زوجین اتفاق می افتد و موجب ایجاد ظن و شک بین آنان می شود اختلال هذیانی اختلالی روانپزشکی است که در نوع حسادت آن فرد مبتلا همسر خود را به بیوفایی و خیانت متهم و دائم تلفن و رفت و آمدهای او رامشخص کردن مهمترین موارد زندگی قبل از ازدواج
قبل از ازدواج بهتر است زوجین در زمینه برخی موارد صحبت کنند و موارد مهم و سرنوشت ساز زندگی شان را باهم در میان بگذارند – وارد شدن به زندگی مشترک ورود به دنیایی دو نفره است که در آن مدام باید در حال توافق و کنار آمدن با مسائل مختلف باشید و کلید موفقیت در این کار هم تنها یکعلت عدم تمایل افراد به ازدواج چیست؟
چرا برخی از جوانان از ازدواج کردن هراسانند و از این امر سرباز می زنند علت این مخالفت و پافشاری و مجرد ماندن ها چیست انسان موجودی اجتماعی است و این امر بدیهی بهنظر میرسد چنانکه از بدو تولد در تلاش برای برقراری ارتباط با دیگران است و چنانچه این ارتباط به نحوی قطع شود فرد منزویاحتمال اکران نزدیکتر در اواخر مهر و اوایل آبان
احتمال اکران نزدیکتر در اواخر مهر و اوایل آبان مصطفی احمدی گفت در حال رایزنی و تلاش برای گرفتن پروانه نمایش فیلم نزدیکتر هستیم تا فیلم را اواخر مهر و اوایل آبان و بعد از ماه محرم اکران کنیم مصطفی احمدی کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران در خصوصخانواده خواستگارم، از ازدواج ناموفق قبلیام بیاطلاعند
مشاورهای برای ازدواج دوم خانواده خواستگارم از ازدواج ناموفق قبلیام بیاطلاعند جام جم سرا- دختری ۱۸سالهام که سابقه ازدواجی ناموفق داشتهام حالا قصد ازدواج با پسری را دارم که تکپسر است و از ترس مخالفت خانوادهاش موضوع ازدواج سابق مرا به آنها نگفته است هر دو خانواده با ازدوابرگزاری رفراندوم برای ازدواج همجنسگرایان
برگزاری رفراندوم برای ازدواج همجنسگرایان ۶۲ درصد ایرلندیها در همهپرسی به قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان رای مثبت دادند خبرگزاری تسنیم مردم ایرلند در رفراندوم 23 مه با بیش از 62 درصد رای موافق به قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان رای مثبت دادند به این ترتیب ایرلند اولین کشوری-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها