واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای پروژه های نیمه کاره در مازندران نیاز است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح های نیمه تمام در استان را دو هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
نویسنده : سهيل جاني پور
امیدعلی پارسا اولویت بندی مجدد پروژه های استان را از برنامه های مهم برشمرد و گفت: برای تکمیل پروژه های عمرانی استان دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران یادآور شد: در حال حاضر هر سال ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده می شود که با روند کنونی حدود ۱۰ سال زمان نیاز است. وی گفت: انجام فعالیتهای اقتصادی با انگیزه شخصی توسط غیردولتی و ایجاد بستر و فضا از سوی دولت از جمله لازمه های توسعه است و اگر اقتصاد نتواند رشد هشت درصدی داشته باشد اهداف بلند چشم انداز توسعه و رسیدن به توسعه محقق نمی شود. پارسا با بیان اینکه رشد تولید ناخالص ملی استان باید افزایش یابد گفت: سال گذشته رشد تولید خالص ملی کشور حدود دو درصد است و سهم اعتبارات استانی در نرخ رشد زیر ۱۰ درصد است. وی با بیان اینکه سهم مازندران از اعتبارات ملی، رشد تولید خالص ملی و جمعیت کشور چهار درصد است گفت: برای رسیدن به رشد هشت درصدی باید رشد ۱۵ تا ۳۰ درصدی سرمایه گذاری داشته باشیم. وی عنوان کرد: فاصله ما تا رشد اقتصادی زیاد است و برای تحقق آن باید برای فعالیتهای بخش خصوصی با حمایتهای دولتی بستر سازی کنیم و باید مجموعه قواعد و اولویتهای سرمایه گذاری در استان مشخص و روشن باشد تا بتوانیم به اهداف توسعه و سرمایه گذاری در استان دست یابیم. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران تصریح کرد: رشد و توسعه صرفا در سایه مدیریت جهادی رخ می دهد و مدیر متخصص و متعهد که پرشور و شوق و با انرژی بالا نیاز است. پارسا با بیان اینکه چاپ پول بدون پشتوانه یعنی تورم است گفت: فروش اموال و دارایی ها و چاپ پول از جمله راهها برای تامین و جبران کسری های بودجه است ولی در بودجه ۹۴ ویژگیهایی مثبتی شامل افزایش سهم عمرانی وجود دارد. وی با اشاره به اینکه ۸۵ درصد کارها در دولت به صورت ملی تصمیم گیری می شود گفت: کارهای بزرگ، پیچیده و سرمایه بر ملی تصمیم گیری می شود که بیمارستانها، تامین سدها، راهها از جمله طرح های ملی است. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، به جهت گیریهای توسعه استان اشاره کرد و گفت: توسعه قانونگرایی، توسعه متوازن و همه جانبه استان، استقرار انضباط مالی از دیگر برنامه ها مهمترین رویکرد است. وی تهیه برنامه آمایش سرزمین را ضروری دانست و گفت: باید برای چالشهای اساسی استان برنامه عملیاتی تهیه کنیم. پارسا، عزم استانی برای توسعه استان برشمرد و گفت: در استان باید تمرکز ما روی نقاط قوت باشد. وی رشد اعتبارات ملی استان را ۴۰ درصد بیان کرد و گفت: رشد اعتبارات هزینه ای نیز بیشتر از متوسط کشوری است و اعتبارات تملک دارایی استان رشد سه درصد و اعتبارات ملی رشد ۴۰ درصدی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]