واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۳ب.ظ)
در پاسخ به دبير شوراي عالي فضاي مجازي؛ رگولاتوري فضاي مجازي بر تنظيم مقررات وزارت ارتباطات حاکميت ندارد موج- وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: اگر قرار است کميسيون عالي تنظيم مقررات مرکز ملي فضاي مجازي فعاليتهاي رگولاتوري را انجام دهد بايد در جلسات شوراي عالي فضاي مجازي مطرح و تصويب شود.
به گزارش خبرگزاري موج؛ محمود واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پاسخ به مشکلات به وجود آمده بين شرکت مخابرات ايران و وزارت ارتباطات بر سر افزايش تعرفه تلفن ثابت اظهارکرد: مخابرات ايران هرگونه تغيير تعرفه براي تلفن ثابت را بايد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارائه دهند و نبايد اين گونه باشد که در رسانهها به اين کار اقدام کند.
وي در ارتباط با اين که اکنون شرکت مخابرات ايران دچار مشکل شده و توان مديريت آنها را ندارد، از اين جهت درخواست افزايش تعرفه تلفن ثابت را داشته است، گفت: ما قطعا به شرکت مخابرات ايران کمک ميکنيم چرا که بايد روي پاي خود بماند و نبايد اين گونه باشد که گمان کنيم اگر اين شرکت خصوصي شده بايد آن را به حال خود رها کنيم چرا که بخش حاکميتي آن بايد دنبال شود. البته کمک به اين شرکت نيز به معني افزايش تعرفهها نيست و بايد به شکل چند بعدي به آن نگاه شود.
وزير ارتباطات در پاسخ به اين سوال که آيا پروانه اپراتور چهارم (شرکت ايرانيان نت) قرار است تعليق شود؟ گفت: نه صحبتي در اين زمينه نداريم و هنوز اين اپراتور فرصت فعاليت دارد کما اين که در 7 استان نيز کار خود را شروع کرده است.
واعظي در پاسخ به اين سوال مبني بر اين که اصلاح اساسنامه شرکت پست جمهوري اسلامي ايران و تعيين چارچوب پروانه اپراتور دوم پستي به کجا رسيد؟ گفت: در کميسيونهاي مختلف مجلس شوراي اسلامي کارهاي مربوط به اين موضوع انجام شده و منتظر طرح در صحن علني هستيم.
وي در ارتباط با پروانه اپراتور دوم پست نيز اظهارداشت: برخي دوستان ميگويند به محض اين که تعيين تکليف پروانه اپراتور دوم صورت گرفت شرايط مزايده را اعلام ميکنيم اما با توجه به اين که امسال سال آخر فعاليت مجلس است و احتمال بررسي موضوعات با اولويت هم وجود دارد، گمان ميکنيم بتوانيم اين کار را به سرانجام برسانيم.
وزير ارتباطات در پاسخ به سوال ديگر که رئيس شوراي عالي فضاي مجازي طي صحبتهاي اخير خود کميسيون عالي تنظيم مقررات مرکز ملي فضاي مجازي را حاکم بر رگولاتوري وزارت ارتباطات دانسته و حتي عنوان کرده فعاليتهاي رگولاتوري بايد به تاييد کميسيون عالي تنظيم مقررات اين مرکز برسد، آيا رويهاي تعريف شده و قابل انجام است؟ گفت: هر موضوعي در شوراي عالي فضاي مجازي که به تاييد برسد، اشرافيت بر تمامي موضوعات خواهد داشت و ما مکلف به اجراي دستورالعملهاي آن هستيم اما اين که کميتهاي موضوع را مطرح و اين طور عنوان کند که بايد مطابق آن عمل کنيم به هيچ عنوان اينطور نيست و مصوبات آن اشرافيت نخواهد داشت.
واعظي افزود: اگر قرار است کميسيون عالي تنظيم مقررات مرکز ملي فضاي مجازي فعاليتهاي رگولاتوري را انجام دهد بايد در جلسات شوراي عالي فضاي مجازي مطرح و تصويب شود.
وي در پاسخ به اين سوال که ظاهرا گزارشي از شبکه ملي اطلاعات همچنان به شوراي عالي فضاي مجازي ارائه ندادهايد و همين موجب شده تا دبير اين شورا 5 نامه را به شما بزند و نامهاي هم براي رياست جمهوري ارسال کند، آيا بنايي براي ارائه گزارش در ارتباط با شبکه ملي اطلاعات نداريد؟ گفت: ما گزارش مربوط به شبکه ملي اطلاعات را به شورا دادهايم اما اين که گفته ميشود در حد يک پاورپوينت بوده را درک نميکنم زيرا اگر 500 صفحه گزارش را به شکل مکتوب نيز به آنها ميداديم ميگفتند گزارش شبکه ملي اطلاعات نها 500 کاغذ بوده است.
وزير ارتباطات افزود: اين که گفته ميشود يک نامه نيز به رئيسجمهور دادهاند، خوب دادهاند؛ ما در حال توسعه موضوعات مربوط به اين پروژه هستيم اما نه بنده و نه معاونانم قصد نداريم در ارتباط با حرفي که ممکن است يک نفر بزند، اظهارنظر کنيم.
واعظي در ارتباط با اين که وعده ايجاد 100 هزار شغل حوزه آيتيسي را داده بوديد، آيا چنين وعدهاي محقق خواهد شد، گفت: نهضت توليد محتوا از سال گذشته شروع شده و همين که به کساني که دانشجو هستند از لحاظ فني کمک خواهيم کرد.
وي افزود: امسال نسلهاي سوم و چهارم ارتباطي را در سراسر کشور تا پايان سال توسعه ميدهيم، و ما با توجه به اين که پروانههاي جديدي را در حوزههاي ثابت، سيار و پرتاورهاي مجازي خواهيم داشت قطعا به اين وعده عمل ميپوشانيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]