واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ خرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۴۶ق.ظ)
معاون توسعه روستايي رئيسجمهور: روستاييان بايد در اقتصاد پايدار شريک دولت شوند موج - براي روستاييان مناطق مرزي کشور طبق دستور شخص رئيسجمهور، بنا شد که به ميزان آورده مردم، دولت 9برابر اين مبلغ را وام بدون کارمزد و با همان کارت يارانه، اين تسهيلات را به روستاييان ارائه کند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد ابوالفضل رضوي معاون توسعه روستايي رئيسجمهور در خصوص پيشرفت روستاها در آيينه اقتصاد مقاومتي اظهار کرد: مسئله اقتصاد مقاومتي که يکي از خواستههاي بهحق رهبر انقلاب معظم انقلاب هست که مورد توجه دولت تدبير و اميد نيز قرار گرفته است.
وي ادامه داد: با بررسيهايي که دولت انجام داد، عليرغم خدمات مناسبي که در امر جادهسازي، گازرساني و ساخت مدارس و مسائل اينچنيني در روستاها انجامشده بود، متاسفانه به دليل عدم درآمد کافي براي گذران زندگي روستاييان و عشاير، اين افراد ناچار به مهاجرت به شهرها ميشوند.
وي با اشاره به اينکه مردم روستايي نيز بايد در طرحهاي مشارکتي در اقتصاد سهيم باشند، افزود: تصميم بر آن شد که زمينه مشارکت اقتصادي مردم در روستاها فراهم شود و به همين خاطر در سال 93، طرحي ارائه شد که موردتوجه معاون اول رئيسجمهوري قرار گرفت که اين طرح مبني بر آن بود که مردم روستاها بايد مشارکت ويژهاي در امور اقتصادي داشته باشند.
رضوي با تشريح اين طرح خاطرنشان کرد: از مجموع 200 خانواري که شرکتهاي تعاوني و سهامي خاص را تاسيس کنند، به هر ميزاني که آورده اوليهاي را ذخيره کنند، به مقدار 4برابر اين آورده، دولت موظف است که به روستاييان وام با کارمزد 3درصد با ضمانت کارت يارانه آنها، ارائه کند.
وي اضافه کرد: همچنين براي روستاييان مناطق مرزي کشور طبق دستور شخص رئيسجمهور، بنا شد که به ميزان آورده مردم، دولت موظف باشد که 9برابر اين مبلغ را وام بدون کارمزد و با همان کارت يارانه، اين تسهيلات را ارائه کند.
معاون توسعه روستايي رئيسجمهوري در خصوص شرايط تاييد دريافت اين نوع خدمات تسهيلاتي به روستاييان را اينگونه عنوان کرد و گفت: در جلسات متعددي که با صندوق کارآفريني اميد برگزار شد، موافقتنامهاي به امضا رسيد که مسئول عملياتي معاونت توسعه مناطق روستايي، در بانکها بر عهده اين صندوق باشند و طي جلسه امروز نيز از اين به بعد، طرحهاي روستايي به فرمانداريها يا مديران روستاها ارائه ميشود و پس از ارزيابي توسط کميته 4 نفره که شامل مديرکل اقتصادي استانداري، مديرکل روستا، مدير موسسه کارآفريني اميد و همچنين مدير برنامهريزي استانداريها برنامهريزي ميشود، اين طرحها بررسي خواهد شد تا ديگر نياز نباشد که روستاييان با مراجعه به تهران، خواهان بررسي طرحهاي اقتصادي خود توسعه اين معاونت باشند.
رضوي درباره اولويتبندي طرحها براي دريافت تسهيلات نيز اشارهاي داشت و گفت: با توجه به آنکه امروز بيش از 38هزار روستاي داراي 20خانوار به بالا در کل کشور وجود دارد، امکان محدودسازي طرحها را در کل کشور نداريم، بنابراين با توجه به پتانسيل هر روستا و تاييد کميته 4نفره مبني بر آنکه طرح ارائهشده مي توانند شغل پايدار، جامعه پايدار و درآمد بهاندازه کافي را به همراه داشته باشد، آن طرح تاييد ميشود.
وي در پايان خاطرنشان کرد: امسال بيش از هزار و پانصد ميليارد تومان براي طرحهاي عمراني روستاها اختصاص داده شده است که اميدوار هستيم، با اين مشارکت، روستاييان نيز در امور اقتصادي، با دولت سهيم شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]