واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ خرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۱۲ب.ظ)
معاون توسعه روستايي و مناطق محروم کشور گفت: برنامه ريزي براي ايجاد اشتغال پايدار بزرگترين خدمت دولت به روستاييان بوده است موج - خمين - سيد ابوالفضل رضوي در نشست با نخبگان و فعالان توليد روستايي خمين افزود: برنامه ريزي و فعاليت براي ايجاد اشتغال پايدار که تامين کننده درآمد خانوارهاي روستايي باشد بزرگترين خدمت دولت و تدبير به روستاييان بوده است.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون توسعه روستايي و مناطق محروم کشور گفت: روستاييان کشور در سال هاي گذشته به دليل کم توجهي به توليد روستايي، به فراموشي سپرده شده بودند، اما؛ از نگاه دولت تدبير و اميد، روستا پايگاه و خاستگاه توليد و اقتصاد مقاومتي است.
سيد ابوالفضل رضوي در نشست با نخبگان و فعالان توليد روستايي خمين افزود: برنامه ريزي و فعاليت براي ايجاد اشتغال پايدار که تامين کننده درآمد خانوارهاي روستايي باشد بزرگترين خدمت دولت و تدبير به روستاييان بوده است.
وي اضافه کرد: در گذشته به روستاييان کم توجهي شده و به آنان به عنوان انسان هاي نيازمند و محتاج به کمک براي گذران زندگي نگاه شده است، اما؛ تلاش دولت تدبير و اميد توان افزايي روستاها با مشارکت اقتصادي آنها است تا بتوان توليد را در اين مناطق گسترش داد.
وي با بيان اينکه در هر خانوار روستايي يک فرد تحصيلکرده وجود دارد، افزود: براي اينکه روستاييان محتاج به کمک مستقيم مالي نباشند، دولت وام بانکي معادل چهار برابر سهم آورده روستاييان با کارمزد سه درصد پرداخت مي کنند.
رضوي ادامه داد: با توجه به اينکه روستاييان سند ملکي و مسکوني ندارند در قبال پرداخت اين وام ها، کارت يارانه به عنوان وثيقه بانکي مورد پذيرش خواهد بود.
وي ادامه داد: براي اشتغال روستاييان از محل صندوق کارآفريني اميد تا سقف يک ميليارد ريال تسهيلات با کارمزد چهار درصد پرداخت مي شود.
معاون توسعه روستايي و مناطق محروم کشور با بيان اينکه سال گذشته دو هزار ميليارد ريال براي آب شرب مناطق روستايي اعتبار اختصاص يافته بود، گفت: امسال اين رقم به چهار هزار ميليارد ريال افزايش يافته است.
رضوي گفت: اعتبارات خاص حوزه مناطق روستايي که سال گذشته يک هزار و 500 ميليارد ريال بوده است امسال به سه هزار و 500 ميليارد ريال افزايش داده شده است.
معاون توسعه روستايي و مناطق محروم کشور افزود: حدود 80 درصد گوشت قرمز کشور در روستاها توليد مي شود که اين خود نشانه توانمندي روستاييان است.
وي گفت: اکنون از 63 هزار روستا در کشور، 38 هزار روستا داراي 20 خانوار و 100 نفر به بالا است و 24 هزار روستا زير 20 خانوار هستند.
رضوي با بيان اينکه خمين به عنوان زادگاه بنيانگذار انقلاب اسلامي در کشور از اهميت ويژه اي برخوردار است، افزود: رسيدگي و توجه به اين شهرستان از تاکيدات مقام معظم رهبري است.
فرماندار خمين نيز گفت: اشتغال پايدار روستاييان مي تواند ضمن تامين معشيت زندگي آنان، در جلوگيري از مهاجرت به شهر بسيار موثر باشد.
سيد مهدي ساداتي افزود: موقعيت مناسب جغرافيايي، وجود آثار تاريخي در روستاها و پشتيباني از فعاليت هاي روستاييان در بخش هايي همچون کشاورزي، دامپروري و مشاغل خانگي، ظرفيت بالاي سرمايه گذاري در اين مناطق را نشان مي دهد.
وي گفت: هرگونه سرمايه گذاري امروز در روستاها مي تواند در سرعت بخشي توسعه شهرستان نقش بسيار تعيين کننده اي داشته باشد.
امام جمعه خمين نيز در اين نشست توسعه زيرساخت ها و توجه به مناطق روستايي در دوران با برکت نظام جمهوري اسلامي را مطلوب ارزيابي کرد و گفت: حمايت مسوولان از روستاييان به عنوان اقشارمولد، بايد افزايش يابد.
حجت الاسلام والمسلمين سيد علي حسيني افزود: توجه به صنايع دستي روستايي و توسعه صنعت گردشگري بهترين راهکار توسعه مناطق روستايي است.
وي ساخت بازارچه صنايع دستي توليدات روستايي، توسعه فضاي سبز و ايجاد مکان اسکان گردشگران در کنار بيت تاريخي امام خميني (ره) در شهر خمين را از ديگر راهکار حمايت از توليدات روستايي و جذب گردشگر عنوان کرد.
در اين نشست بخشداران، دهياران و نخبگان عرصه توليد مناطق روستايي مشکلات حوزه روستايي خود را تشريح کردند.
معاون توسعه روستايي و مناطق محروم کشور همچنين از نمايشگاه مشاغل و صنايع دستي روستاييان در محل فرمانداري خمين بازديد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]