تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804603140




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش قیمت بنزین راهکار جبران کسری بودجه نبود |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: افزایش قیمت بنزین راهکار جبران کسری بودجه نبود
کد خبر: ۵۰۳۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶ - 27 May 2015


17 هزار میلیارد تومان کسری بودجه سالیانه چیزی نیست که دولت بتواند با سایر درآمدهای خود آن را پوشش دهد لذا در چنین شرایطی باید حذف افراد ثروتمند از دریافت یارانه نقدی با سرعت بیشتری دنبال شود.اگر تعللی در این بخش صورت گیرد به ناچار دولت باید سایر راهکار ها مانند افزایش قیمت حامل های انرژی را دنبال کند.

به گزارش خانه ملت ؛ قانون هدفمندی یارانه ها دولت را مکلف کرده است که قیمت حامل های انرژی واقعی شود و دیگر دولت به این بخش یارانه پرداخت نکند.زمانیکه مرحله اول هدفمندی یارانه ها آغاز شد دولت نسبت به سهمیه بندی بنزین اقدام کرد و هر ماه 60 لیتر بنزین به کارت سوخت مردم واریز می شد این امر ادامه داشت تا سوم خرداد  که دولت تصمیم گرفت قیمت بنزین تک نرخی شود . دولت در بیان دلایل حرکت به سوی بنزین 1000 تومانی را در جلوگیری از کسری بودجه خود دانست و اینکه دیگر توان پرداخت یارانه نقدی را ندارد.لذا در قبال صرفه جویی در این بخش دولت می تواند پرداخت یارانه نقدی را ادامه دهد.ولی این روند هم به اعتقاد نمایندگان مجلس باید ساماندهی شود لذا دولت در حذف ثروتمندان از لیست یارانه نقدی باید جدیت بیشتری داشته باشد.در این خصوص گفت و گو ما با نمایندگان مجلس از نظرتان می گذرد.

با افزایش قیمت بنزین موضوع  کسری بودجه دولت به پایان نمی رسد

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خصوص روند حذف دهک های بالای جامعه گفت:از سال گذشته ما انتظار حذف افراد ثروتمند از دریافت یارانه نقدی را می کشیم.دولت اعلام کرده بود که تا نیمه اول سال جاری افراد ثروتمند را شناسایی می کند و آنها از لیست حذف خواهند شد اما اکنون به سومین ماه سال رسیدیم هنوز دهک های بالای جامعه یارانه دریافت می کنند.

وی با بیان اینکه داشتن خانه، ماشین های خاص و شغل می تواند از شاخص های شناسایی افراد ثروتمند باشد اما کافی نیست افزود:برخی ها اموال خود را بنام خانواده درجه یک خود کردند و این احتمال هست که شناسایی طبق سه اصول نامبرده مشکلاتی را ایجاد کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت:دولت باید درآمد های خود  را به سمتی هدایت کند که بتواند گره ای از مشکلات دهک های پایین جامعه باز کند .از آنجا که سهمیه سوخت خودروها حذف شد و قیمت گاز خانگی هم افزایش یافت ممکن است  دهک های پایین جامعه با مشکلاتی روبرو شوند از اینرو دولت باید با دقت و سرعت بیشتری دهک های بالای جامعه را حذف کند.

وی تاکید کرد:دولت باید برنامه های خود را برای حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه افزایش دهد تا این افراد بتوانند زندگی راحتری داشته باشند.

قادری گفت:با افزایش قیمت بنزین موضوع  کسری بودجه دولت به پایان نمی رسد بدین جهت اقدام های تکمیلی می تواند مانع از افزایش کسری بودجه شود.افزایش قیمت بنزین راهکار کسری بودجه نبود .اگر برنامه های تکلیف شده دولت به درستی اجرا می شد افزایش قیمت بنزین آخرین گزنیه برای پوشش کسری بودجه بود.

باید 10 میلیون نفر از دریافت یارانه نقدی حذف شوند

غلامعلی جعفرزاده عضو دیگر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از روند آهسته حذف دهک های پایین جامعه انتقاد کرد و به خبرنگار ما گفت:حداقل باید 10 میلیون نفر از دریافت یارانه نقدی حذف شوند تا دولت بتواند مشکلات مالی خود در بحث هدفمندی یارانه ها  حل کند.اگر دولت با روند گذشته خود حرکت کند در سال حدود 17 هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه دولت باید 39 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی بدهد و حدود 4 هزار و 800 میلیارد تومان یارانه درمانی بدهد تصریح کرد:با 5 هزار و 200 میلیارد تومان یارانه تولید ، 1300 میلیارد تومان یارانه مسکن و 4 هزار میلیارد تومان یارانه اشتغال جوانان چاره ای جز افزایش قیمت حامل های انرژی نبود.

جعفرزاده اذعان داشت :هیچکدام از نمایندگان مجلس با افزایش قیمت ها موافق نیستند اما در این مقطع دولت مجبور به تغییر قیمت  حامل های انرژی شد.از آنجا که دولت در شرایط خاص قرار گرفته باید زودتر وضعیت یارانه نقدی دهک های بالای جامعه را مشخص کند.به رغم پیش بینی ها قیمت نفت افزایش پیدا نکرد از اینرو دولت درآمد خاصی بر ای تزریق پول ندارد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت هنوز رقم دقیق حذف شدگان یارانه نقدی را اعلام نکرده این در حالی است که شفافیت اطلاعات در این بخش ضروری است .حذف شدگان از دریافت یارانه نقدهای دارند مبنی بر اینکه تمکن مالی نداشتند و به اشتباه حذف شدند بر این اساس دولت باید دقت نظر بیشتری داشته باشد.

وی افزود:درست است که طبق قانون باید افراد ثروتمند شناسایی و فرآیند پرداخت یارانه قطع شود اما این امر باید دقیق باشد تا حق فردی ضایع نشود.

دولت قیمت ها را مهار کند

احمد امیر آبادی عضو دیگر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز درباره روند کند حذف دهک های ثروتمند  به خبرنگار ما گفت:تاخیر در شناسایی و حذف افراد ثروتمند باعث شد که دولت برای رهایی  از مشکلات خود  به سراغ اصلاح قیمت حامل های انرژی برود.حال این نگرانی وجود دارد که مبادا قیمت ها به صورت لجام گسیخته افزایش پیدا کند.اگر دولت از سال گذشته ثروتمندان را حذف می کرد اکنون ناچار به حذف بنزین سهمیه ای نبود.

وی با بیان اینکه دولت در هر صورت باید به سمت تک نرخی شدن بنزین حرکت می کرد خاطرنشان کرد:تک نرخی شدن قیمت بنزین در نیمه اول سال ممکن است تبعات منفی داشته باشد اما دولت باید نظارت های خود را قوی کند تا این افزایش منجر به گرانی سایر کالاها نشود.

امیر آبادی با اشاره به این مطلب که اگر دولت نرخ تورم را کنترل نکند اقتصاد کشور با جهش قیمت ها رو برو خواهد شد تصریح کرد:قانون هدفمندی یارانه ها دولت را به سمت واقعی شدن قیمت حامل های انرژی هدایت می کند اما این حرکت باید اصولی و با فکر باشد .رفتار شتابزده مجددا نقدینگی مردم را افزایش خواهد داد و از سویی نرخ تورم به جای آنکه کاهش پیدا کند سیر صعودی به خود می گیرد.

وی اذعان داشت:دولت بدون تعارف و جناح گیری سیاسی باید حذف دهک های بالای جامعه را آغاز کند .مردم همه می دانند که روند فعلی پرداخت یارانه نقدی مشکلات زیادی دارد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن