تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826285984




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسي راهکارهاي توسعه دامپروري لرستان و رفع چالش‌هاي موجود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۲۲ب.ظ)
در کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي اتاق خرم‌آباد صورت گرفت: بررسي راهکارهاي توسعه دامپروري لرستان و رفع چالش‌هاي موجود موج - خرم آباد - موضوع سي‌ودومين جلسه‌ي کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرم‌آباد که صبح امروز، چهارشنبه، در محل اين اتاق برگزار شد، بررسي راهکارهاي توسعه دامپروري لرستان و رفع چالش‌هاي موجود بود.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزي لرستان که به همين منظور در جلسه حاضر شده بود، گذاري به وضعيت دامپروري لرستان زد و گفت: بهبود فضاي کسب و کار، بازار، و تأمين نهاده‌ها و تجهيزات و امکانات از جمله مهم‌ترين عناصر تأثيرگذار در زمينه‌ چگونگي وضعيت دامپروري استان هستند.
ناصر نجيب‌زاده، بخش دام را به دو حوزه‌ سنتي و صنعتي تقسيم کرد و اظهار داشت: سهم بخش دامپروري استان از توليد گوشت و شير، سهم کمي نيست.
وي، مشخصاً به بخش توليد شير اشاره و تصريح کرد: در اين حوزه 13 هزار و پانصد نفر طرف قرارداد با کارخانه‌هاي شير و 135 مرکز جمع‌آوري شير در مرکز استان هستند و محصول توليدي‌شان را در اختيار اين کارخانه‌ها مي‌گذارند.
نجيب‌زاده با اشاره به اينکه يک‌ونيم ميليون واحد دامي در بخش دام سبک روستايي در استان داريم، افزود: بسياري از بهره‌برداران روستايي به دليل عدم دسترسي، قادر به در اختيار گذاشتن شير توليدي‌شان نيستند و محصول‌شان را به شيوه‌هاي ديگري به بازار مصرف مي‌رسانند.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزي لرستان، حجم توليد گوشت سفيد (مرغ) در استان را نيز 52 هزار تن عنوان کرد و بيان داشت: از اين ميزان، 48 هزار تن آن به روش صنعتي و مابقي به صورت سنتي و روستايي توليد مي‌شود و از اين حيث مي‌توانيم بگوييم مرغداري‌هايمان عمدتاً صنعتي هستند.
ناصر نجيب‌زاده به اهميت آمار دقيق در برنامه‌ريزي در حوزه‌ دامپروري استان اشاره کرد و گفت: متأسفانه در اين حوزه، آمار جديد با آمارهاي گذشته اختلاف فاحشي دارد که منطقي و درست به نظر نمي‌رسد.
بهبود فضاي کسب و کار، تأمين نهاده‌ها و تجهيزات و امکانات زيرساختي هم از جمله ضرورياتي بود که وي به آن‌ها اشاره کرد و عنوان داشت: سياست ما در حوزه‌ي صدور مجوز براي بخش دامپروري در حوزه‌ دام سنگين و گاو شيري کاملاً آزاد است.
نجيب‌زاده، متوسط سرانه‌ مصرف شير در کشور را 110 کيلو عنوان کرد و افزود: اين مقدار در کشورهاي پيشرفته 165 کيلو است که تا رسيدن به اين ميزان، 55 کيلو فاصله داريم.
اين مقام مسوول اظهار داشت: سياست ما در حوزه‌ي توليد شير، حمايت همه‌جانبه است؛ چراکه در حوزه‌هاي ديگر از جمله سلامت و ايجاد اشتغال هم مؤثر است.
وي، ظرفيت دام شيري استان را 11 هزار و 500 رأس اعلام و تصريح کرد: البته تأمين علوفه (بخصوص علوفه خشبي) مورد نياز اين ظرفيت هم از جمله مسائلي است که بايد مورد نظر قرار داشته باشد.
نجيب‌زاده افزود: خوشبختانه از آنجا که قيمت علوفه‌ دانه‌اي (مانند جو، ذرت، کنجاله و...)، جهاني است، با وجود تحريم‌ها مشکل خاصي در اين زمينه نداريم و حتي در حال حاضر با کاهش قيمت اين نهاده‌ها در مقايسه با زمان مشابه در سال گذشته مواجه هستيم؛ اگرچه قيمت علوفه‌ي خشبي‌مان از قيمت جهاني آن بيشتر است.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزي لرستان؛ هزينه‌ي تمام‌شده‌ قيمت شير و تنوع و کيفيت محصولات را دلايل حرکت به سمت احداث واحدهاي بزرگ دامپروري ذکر کرد و گفت: محدوديتي در زمينه‌ پرورش گاوهاي شيري در لرستان نداريم؛ معتقديم ساخت واحدهاي بزرگ دامپروري باعث مي‌شود توسعه‌ي دامپروري با سهولت بيشتري صورت بگيرد؛ چرا که انتقال دانش فني صورت مي‌گيرد.
ناصر نجيب‌زاده، اهميت تشکيل هلدينگ‌ براي ساخت واحدهاي بزرگ دامپروري را هم از نظر دور نداشت و گفت: با تشکيل اين هلدينگ‌ها، به صورت زنجيره‌اي همه‌ي مراحل مرتبط با اين واحدها اعم از توليد علوفه، پرورش گاو و همچنين توليد محصول و بازار-رساني آن در نظر گرفته مي‌شود.
نجيب‌زاده از در دستور کار بودن احداث واحد 2500 رأسي در نورآباد و 2000 رأسي در اليگودرز خبر داد و افزود: احداث چنين واحدهايي باعث مي‌شود کشاورزان هم در زمينه‌ي توليد مورد نياز آن‌ها، علاوه بر تنوع کشت که يک ضرورت است، با تضميني براي فروش محصولات‌شان مواجه شوند که باعث دلگرمي‌شان مي‌شود.
اين مقام مسوول با اشاره به ضعف‌ها و کاستي‌هايي که در حوزه‌ دام سنگين استان وجود دارد، بيان داشت: تعداد قابل‌توجهي از 300 واحدي که در استان وجود دارد، به دلايل مختلف تعطيل و غيرفعال هستند، اين در حالي است که ميانگين توليد اين واحدها نسبت به ميانگين کشوري پايين است.
وي؛ فني عمل نکردن واحدها و بضاعت پايين آن‌ها براي تأمين سرمايه‌ در گردش از جمله دلايل پايين بودن ميانگين توليد اين واحدها عنوان کرد و گفت: توانمندسازي تشکل‌هاي مرتبط با اين حوزه مي‌تواند باعث تغيير شرايط و بهبود وضعيت گردد.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزي لرستان افزود: اصلاح شبکه‌ توزيع و عرضه‌ محصولات دامپروري و همچنين آموزش و ارتقاي نيروهاي مشغول در اين عرصه هم نبايد از نظر دور بماند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن