تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798547683




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سالانه 8 ميليون نفر در بيمارستان‌هاي دولتي بستري مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۱۲ب.ظ)
سالانه 8 ميليون نفر در بيمارستان‌هاي دولتي بستري مي‌شوند موج - معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در زمان شروع طرح تحول تنها 90 بيمارستان مجهز به سيستم ارائه اطلاعات و انتقال آن به سامانه سپاس بودند که در حال حاضر بيش از 540 بيمارستان دولتي به اين سيستم مجهز شده‌اند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد آقاجاني، معاون درمان وزارت بهداشت، با بيان اين که زماني که از توسعه در عرصه سلامت صحبت مي‌کنيم، همواره توجه به زيرساخت‌ها مطرح است و سيستم اطلاعات سلامت مهم‌ترين زيرساخت تحول در اين حوزه است، گفت: زماني که دولت يازدهم شروع به کارکرد مردم در حوزه سلامت با مشکلات و بحران‌هاي زيادي در عرصه دارو و درمان مواجه بودند که با توجه مقام معظم رهبري، رئيس جمهور و تلاش و همت وزير بهداشت، گام‌هاي موثري براي کاهش دغدغه‌هاي مردم در حوزه سلامت برداشته شد.
وي افزود: طرح تحول سلامت با حدود 6 ماه مطالعه از ارديبهشت سال 93 آغاز شد و توانست با حمايت دولت، مجلس، مردم و ارائه‌دهندگان خدمات موفق شود بخشي از درد و آلام مردم را کم کند و اين اقدام باعث افزايش اعتماد عمومي و به‌ تبع آن ايجاد يک سرمايه اجتماعي براي دولت و حاکميت شد.
آقاجاني با اشاره به اينکه همکاران در حوزه فناوري اطلاعات وزارت بهداشت براي برطرف کردن مشکلات ثبت اطلاعات، يک برنامه‌ريزي 5 ساله داشتند، افزود: خوشبختانه با عزم جهادي و جديت در اجراي برنامه‌هاي طرح تحول اين زمان به کمتر از يک سال کاهش پيدا کرد.
معاون درمان با بيان اين‌که هنوز در برخي از بخش‌ها مشکلاتي داريم، گفت: به عنوان نمونه مشکلات سخت‌افزاري و نيروي انساني به‌ طور نسبي وجود دارد، اما؛ از نظر نرم‌افزاري کماکان مشکلات زيادي وجود دارد که برنامه‌ريزي را دشوار مي‌کند.
وي با اشاره به تاريخچه تکامل سيستم اطلاعات بيمارستاني در دنيا يادآور شد: انواع نرم‌افزارهاي موجود عمدتا براي محاسبه خدمات صورت گرفته در بيمارستان‌ها کاربرد دارد و در آن‌ها کمتر موضوعاتي مربوط به پرونده سلامت وجود دارد.
آقاجاني افزود: در زمينه نقص دانش فني و نبود استانداردهاي ملي مي‌توان به سادگي با طراحي يک سامانه ملي براي انتقال اطلاعات، شاهد پيشرفت در اين زمينه باشيم.
وي با اشاره به جايگاه تشکيلاتي حوزه مدارک پزشکي و نوع ارتباط آن با پرسنل افزود: متاسفانه عمده افرادي که در بيمارستان‌ها اطلاعات را در پرونده‌هاي کاغذي يا سيستم اتوماسيون وارد مي‌کنند، منشي بخش‌ها هستند و ارتباط آن‌ها با حوزه مدارک پزشکي تعريف نشده است که در اين زمينه نياز به بازنگري داريم.
آقاجاني طرح پرداخت مبتني بر عملکرد بيمارستان‌ها را يک طرح تحول بزرگ در حوزه ساختار مديريت دانست و بيان داشت در اين طرح مبناي درآمد، عملکرد و درآمد بخش‌هاست و وصل شدن درآمد کارکنان به درآمد بخش‌ها؛ يعني اينکه به ثبت خدمات نياز جدي داريم و واحد مدارک پزشکي نقشي به مراتب تاثيرگذارتر ايفا خواهد کرد.
وي ادامه داد: يکي از حوزه‌هاي مديريت اطلاعات حوزه پذيرش است و بايد سعي شود به اولين برخورد با مردم به نوع برخورد، سرعت و دقت ثبت اطلاعات توجه شود.
آقاجاني برنامه‌ريزي در حوزه‌هاي ملي در زمينه مبارزه با بيماري‌ها را مهم ارزيابي کرد و گفت: در برنامه‌ريزي‌هاي حوزه سلامت، ثبت دقيق تشخيص بيماري‌ها يک نقش محوري دارد.
وي در ادامه ضمن تشريح برنامه‌هاي حوزه معاونت درمان به اجراي 38 برنامه در سال جاري توسط اين معاونت اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در تشخيص و درمان بيماري‌ها، بيش از 75 درصد علل مرگ‌ومير بيماري‌هايي مانند سکته مغزي، سکته قلبي، حوادث ترافيکي و سرطان هستند.
وي افزود: اگر ثبت دقيق اطلاعات به خوبي انجام نشود مجبوريم براي برنامه‌ريزي‌ها به تخمين و محاسبات آماري روي بياوريم که مي‌تواند برنامه‌ريزي‌ها را با مشکل مواجه کند. بنابراين در حال اجراي يک برنامه‌ريزي با الگوي ملي در زمينه بيماري‌ها هستيم.
آقاجاني در پايان با تأکيد بر اين‌که سالانه 8 ميليون نفر از مردم در بيمارستان‌هاي دولتي بستري مي‌شوند، يادآور شد: اهميت مدارک پزشکي در بيمارستان‌ها مي‌تواند از حقوق مردم و نيز حقوق ارائه‌دهندگان خدمت محافظت و صيانت کند، به عبارت ديگر اهميت مدارک پزشکي به نوعي بازوي مراجع قضايي هستند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن