واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۲۷ق.ظ)
هدف اصلي دولت، اجراي طرح سلامت محوري به جاي درمان محوري است موج - معاون ارتباطات و اطلاعرساني دفتر رئيس جمهوري گفت: دولت تدبير و اميد با توجه به جايگاه مقوله سلامت مردم در قانون اساسي و اسناد بالادستي کشور، تمام مساعي خود را براي محافظت از اقشار مختلف جامعه در برابر هزينههاي درمان، ارتقاي خدمات درماني و توسعه عدالت در حوزه درمان از طريق در دسترس قرار دادن خدمات سلامت به کار بسته است.
به گزارش خبرگزاري موج، پرويز اسماعيلي، معاون ارتباطات و اطلاعرساني دفتر رئيس جمهوري، روز سهشنبه در اجلاس روساي مراکز روابط عمومي دانشگاهها و دانشکدههاي علوم پزشکي کشور با اشاره به دستاورد دولت در کاهش هزينههاي درمان به رقم قابل توجه کمتر از ۱۰ درصد، تصريح کرد: دستاوردهاي اجراي طرح تحول نظام سلامت کشور به ميزاني بوده است که روساي برخي کشورهاي توسعه يافته که برنامه نظام تأمين اجتماعي آنها به عنوان الگو در کشورهاي در حال توسعه بررسي ميشود، ضمن ابراز شگفتي نسبت به ابعاد و چگونگي اجراي اين طرح بزرگ، ازاقدامات دولت ايران ستايش کردهاند.
وي خطاب به مديران روابط عمومي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور اظهار کرد: کار دولت هنوز تمام نشده است و بايد با کوشش همه دستاندرکاران حوزه رسانه و روابط عمومي تلاش شود تا هدف اصلي دولت که اجراي طرح سلامت محوري به جاي درمان محوري است، محقق شود.
اسماعيلي تصريح کرد: افزايش مشارکت مردم براي توجه به مقوله سلامت قبل از درمان ميتواند به مديريت اقتصادي دولت و مردم کمک شاياني کند؛ چراکه هرچه درجه سلامت جامعه به عنوان هدف سند چشمانداز بيستساله ارتقا يابد نياز به درمان که هزينههاي بيشتري دارد، کمتر خواهد شد.
معاون ارتباطات و اطلاعرساني دفتر رئيس جمهوري سپس به تحليل فضاي جديد رسانهها و تعاريف بينالمللي از باسوادي و بيسوادي پرداخت و گفت: امروز روابط عمومي عبارت است از يک نظام ارتباط گر و پويا که لحظهاي درنگ و خواب ندارد؛ بايد با درک صحيح شرايط پيرامون و ظرفيتهاي پيام و رسانه، وارد مقوله مديريت ارتباطات شد.
وي با اشاره تخصصي به سير تاريخي نحوه انتقال پيام از گذشته تا به امروز که به عصر ارتباطات شبکهاي معروف شده است، تاکيد کرد: در عصر جديد ضمير ناخودآگاه، آرا و کنش مردم را شکل ميدهد و قدرت انتخاب مردم در کشاکش بررسي اخبار و اطلاعات متفاوت ارتقا مييابد.
اسماعيلي تاکيد کرد: مديران و دستاندرکاران حوزه اطلاعرساني و ارتباطات دستگاههاي دولتي بايد با افزايش مهارت و تجهيز خود، هرچه بهتر از قابليت فضاي اطلاعرساني غير رسمي و شبکههاي اجتماعي بهرهمند شوند.
وي ادامه داد: فرصت و تهديد در شبکههاي اجتماعي يکسان است و موفقيت در اين فضا مرهون استفاده حداکثري از فرصتها است.
معاون ارتباطات و اطلاعرساني دفتر رئيس جمهوري ضمن تبيين ويژگي مخاطبان ايراني نظير جواني و علاقهمندي به استفاده از فناوريهاي نوين، به آخرين آمارهاي بينالمللي در خصوص عضويت ايرانيها در شبکههاي اجتماعي اشاره کرد و گفت: امروز در بسياري از تحولات خبري، جامعه جلوتر از مسوولان و تصميم گيران کشور است، بايد سازماندهي و برنامهريزي صحيح براي مديريت اين فضا؛ به ويژه جلوگيري از انتشار شايعه داشت.
اسماعيلي با تاکيد بر اينکه «روابط عموميها به جاي دنبالهروي، بايد پيشرو و تصميمساز باشند»، گفت: امروز فرصت بزرگ ما شهروند مشارکتجو در توليد و توزيع اخبار است و تهديد بزرگ هم، ادامه رفتار سنتي با يک جامعه روزآمد از نظر ارتباطي است.
وي ضرورت مستندسازي و نگاه فرايندي به مقوله روابط عمومي را خاطرنشان ساخت و گفت: جامعه سالم در گرو تغذيه اطلاعات سالم است، زيرا اگر اطلاعات به هنگام در اختيار جامعه قرار نگيرد، نياز مخاطبان از منابع ديگر که فاقد صلاحيت هستند تأمين ميشود به همين دليل واکسينه کردن مردم از اطلاعات نادرست وظيفه روابط عموميهاست.
معاون ارتباطات و اطلاعرساني دفتر رئيس جمهور ادامه داد: هرچقدر انتشار دروغ و يا سانسور ناخوشايند و نادرست است، به همان ميزان بايد از اغراق و بزرگنمايي پرهيز کرد زيرا در نهايت هيچ يک از اين روشها جامعه را اقناع نخواهد کرد.
اسماعيلي از مديران روابط عمومي دانشگاههاي علوم پزشکي خواست تا با نگاهي مجدد به سايتهاي خود و تهيه محتوا و خبر خوب، جايگاه اين سايتها را به منبع و مرجع قابل اطمينان براي مراجعان ارتقا دهند و به مثابه يک رسانه و بلکه فراتر از آن عمل کنند.
وي در نهايت ضمن قدرداني از حاضران که از زمان استقرار دولت يازدهم تلاش بسياري براي معرفي برنامههاي دولت در جهت اجراي طرح تحول نظام سلامت و موفقيتهاي آن داشتهاند، گفت: مهمترين سر فصلهاي روابط عموميها در دانشگاههاي علوم پزشکي کشور بايد سياستگذاري و تبيين دقيق راهبردهاي اطلاعرساني، ساماندهي و گردش صحيح اطلاعات، ترويج روحيه تعامل و مشارکت عمومي، رصد بهنگام و دقيق برنامههاي سازمان، پيمايش افکار عمومي و ارتباطات مؤثر بين بخشي باشد.
لازم به ذکر است در اين نشست دکتر هاشمي، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، دکتر ديناروند، رئيس سازمان غذا و دارو، دکتر صدر السادات، معاون توسعه مديريت و منابع، خدادي، مدير عامل ايرنا و دکتر ايازي، قائممقام وزير، ديدگاههاي خود را در خصوص مسائل مرتبط به اطلاعرساني برنامههاي دولت در حوزه بهداشت و درمان و انتظار از مجموعه روابط عمومي برشمردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]