تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804256649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتماد دولت به بورس کالا، آرزوی دیرینه کشاورزان را محقق کرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
اعتماد دولت به بورس کالا، آرزوی دیرینه کشاورزان را محقق کرد
معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: اعتماد دولت به بورس کالا، آرزوی دیرینه کشاورزان را محقق کرد.

اعتماد دولت به بورس کالا، آرزوی دیرینه کشاورزان را محقق کرد/اتو نشر
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، در ابتدای این همایش اسماعیل پرویزی فر، معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه هیات دولت با تصویب اجرای ماده 33 قانون افزایش بهره وری کشاورزی به آرزوی دیرینه کشاورزان تحقق بخشید، گفت: قانون افزایش بهره وری کشاورزی از سال 89 تصویب شده است اما در چند سال اخیر به دلیل وجود برخی موانع و نبود عزمی جدی، ماده 33 این قانون که به درج قیمت تضمینی محصولات کشاورزی به جای خرید تضمینی مربوط است به مرحله اجرا نرسید.


پرویزی فر افزود: حتی در دو سال اخیر جلسات هم اندیشی زیادی میان مسوولان بورس کالا با فعالان و مدیران بخش کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد تا اینکه سرانجام هیات دولت در اردیبهشت ماه اجرای قیمت تضمینی جو استان کرمانشاه و ذرت استان خوزستان را تصویب کردند.


معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه به مشکلات کشاورزان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بزرگترین چالش تولیدکنندگان و کشاورزان، فروش محصولاتشان با قیمت واقعی است، به طوریکه این نیاز از طریق خرید تضمینی برطرف نشده و ما در سال گذشته نیز شاهد مشکلات فراوانی در اجرای خرید تضمینی بوده ایم.


به گفته وی، سال گذشته کشاورزان استان کرمانشاه در تحویل ذرت و نخود با مشکل فراوانی روبه رو شدند و حتی مشاهده شد به دلیل وجود نواقصی در خرید تضمینی، محصول ذرت برخی کشاورزان بین 6 تا 7 ماه در انبارها ماند.
پرویزی فر اظهار کرد: وجود این مشکلات در خرید تضمینی باعث شد تا دولت به فکر راه حلی باشد تا علاوه بر اینکه مشکلات کشاورزان حل شود، بلکه از هزینه های گزاف دولت در خرید تضمینی نیز بکاهد که بهترین راهکار در این زمینه، درج قیمت تضمینی محصولات کشاورزی در بورس کالای ایران تعیین شد.


وی در خصوص نحوه اجرای ماده 33 قانون بهره وری کشاورزی گفت: وقتی کشاورزان محصول خود را در بورس کالا عرضه می کنند، اگر قیمت فروش محصول از قیمت تضمینی دولت بالاتر باشد معامله انجام می شود و کشاورز محصولش را با بالاترین قیمت می فروشد، اما در صورتی که قیمت فروش محصول در بورس از قیمت تضمینی کمتر باشد، دولت مابه ‌التفاوت فروش تا قیمت تضمینی را می‌پردازد.
 
وی به فواید ماده 33 اشاره کرد و گفت: اصلی ترین مزیت ورود محصولات کشاروزی به بورس کالای ایران در قبال ماده 33 قانون بهره وری، این است که کشاورز محصولش را با بالاترین قیمت به فروش می رساند. همچنین محصولاتی که روی تابلوی بورس کالا می رود در معرض دید همه فعالان و خریداران محصولات کشاورزی در کشور قرار می گیرند و رقابتی واقعی برای خرید ایجاد می شود. در طرف مقابل نیز فروش محصولات به دلالان با قیمت های پایین برای همیشه فراموش می شود و سود واقعی نصیب کشاورزان می شود.
 
وی به دریافت سریع وجه کالای فروخته شده در بورس کالا اشاره کرد و گفت: سال گذشته کشاورزان برای دریافت وجه نخود خرید تضمینی شده دولت بین سه تا چهار ماه انتظار کشیدند اما اصل پول در فروش محصولات در بورس ظرف سه روز به حساب کشاورز واریز می شود. در این بین احتمالا پرداخت مابه التفاوت قیمت کشف شده در بورس و قیمت تضمینی نیز طی چند هفته پرداخت خواهد شد.
 
وی در پایان تاکید کرد: امروز که بستر فروش محصولات کشاورزی در بورس کالا فراهم شده است باید سطح فرهنگ بازرگانی کشاورزان را افزایش دهیم تا آنها پس از آشنایی با مکانیسم بورس، سایر محصولاتشان را از طریق بورس کالای ایران به فروش برسانند.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

عرضه برنج، گندم و شکر در تالار محصولات کشاورزی
تابلوی بورس کالا، مرجع قیمت مس در بازار داخل است.
رشد 54 درصدی حجم معاملات فیزیکی بورس کالای ایران در اردیبهشت ماه




۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن