واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ خرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۱۴ب.ظ)
از دوربين پسندي برخي مسئولان تا کرسي هاي حاشيه دار! موج - درحالي سمت مسئول روابط عمومي از جانب برخي سازمان ها و وزارتخانه ها به برخي مجريان و گويندگان رسانه ملي داده شده که به نظر مي رسد اين سبک و سياق در دنياي حرفه اي رسانه صحيح نيست.
انتشار خبر رفتن يکي از مجريان شبکه خبر به آمريکا در ادامه مهاجرت مجريان و بازيگران و خوانندگاني که قبلا مهاجرت کرده بودند شايد موضوع جديدي نباشد. گوش مردم به شنيدن اين نوع اخبار عادت کرده است. مثال همان وقتي که تصوير بردار و خبرنگار همراه کننده تيم هسته اي در سوئيس ماندند و ديگر به کشور برنگشتند.
اما، موضوعي که در ميان شنيدن اينگونه اخبار به چشم مي آيد اينکه از قضا تعدادي از اين عزيزان به نوعي وابسته به صدا و سيما بوده اند و از قضا بعضي هم روابط عمومي يکي از سازمان هاي دولتي. مجري شبکه خبر که اين اواخر به آمريکا رفت هم مدير روابط عمومي شرکت ملي صنايع و پتروشيمي بوده است.
شايد در اين ميان اين سوال براي مردم پيش آيد که چرا يک ابوالمشاغل بايد ترک کشور کند؟ براي اهل رسانه هم اين سوال پيش مي آيد که چرا بايد مجريان و اهالي رسانه ملي، بيشتر مسئول روابط عمومي سازمان ها باشند؟ يا اينکه چرا در برنامه ها تا دوربين صدا وسيما نيايد هيچ مسئولي سخنراني اش را شروع نمي کند؟ جالب است کساني که در جايگاه روابط عمومي قرار مي گيرند تعامل کمتري با رسانه ها دارند. اين در حالي است که رسانه هاي ديگر بيشتر درگير فضاي خبري هستند.
به عبارتي دغدغه مندي اصحاب رسانه به غير از صدا وسيمايي ها بيشتر و به جا تر است. با اين حال دوربين صدا وسيما در همه جا محترم است. اين نکته از آن جهت مهم است که اولا، چرا مجري و کارمندي که صدا سيما براي آن سرمايه گذاري کرده است خيلي راحت عزم سفر به ديار فرنگ مي کند و دوما، چرا بايد از ميان مسئولان روابط عمومي ها بيشترين آنها گوينده خبر يا مجري رسانه ملي باشند؟
شايد همه مردم ندانندکه فلان بازيگر يا فلان مجري تلويزيون مسئول روابط عمومي کدام سازمان يا وزارتخانه است. ولي اگر هم بدانند چهره رسانه ملي در نظر مردم تخريب مي شود و کم کم اعتماد به اين رسانه کمتر خواهد شد.
از طرفي اين سوال براي ديگر اصحاب رسانه پيش مي آيد که چرا بيشتر مسئولان روابط عمومي ها، صدا وسيمايي هستند؟ جالب اينکه همين ها هم بعد از مدتي خيال سفر و مهاجرت به سرشان مي زند. خوب بهتر نيست افراد کارکشته تر از يک مجري يا يک بازيگر براي روابط عمومي انتخاب شود.
به هر حال رسانه هايي مستقل و غير وابسته و حرفه اي در کشور کم نداريم. هر چند برخي مسئولين به دوربين صدا وسيما بيشتر عادت دارند تا لنز دوربين رسانه هاي ديگر! اينگونه مي شود که يک گوينده شبکه خبر مي شود مدير روابط عمومي يک شرکت بيمه اي با هيچ سابقه بيمه اي، يک مجري برنامه سرگرم کننده مي شود روابط عموي يک وزارتخانه و...البته از اين دست بسيار است.
اينگونه است که جايگاه رسانه و روابط عمومي ها در نظر همگان ضعيف و رابطه اي جلوه مي کند که البته پاشنه آشيلي براي برخي مسئولان هم خواهد بود. چقدر خوب است که بگذاريم يک گوينده خبر يا يک بازيگر و هنرمند واقعا يک گوينده خبر يا بازيگر و هنرمند باقي بماند، که هم از احترام مردمي برخوردار باشند و هم جايگاه رسانه پايين نيايد. البته ظاهرا سريال ابوالمشاغل در رسانه ملي هم وجود دارد.
صفيه رضايي
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]