محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840574348
گرانی کالاهای اساسی در راه است
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: همزمان باورود بنزین ۱۰۰۰تومانی به سبد هزینهای مردم و باالزام هماهنگی هرگونه افزایش قیمتی با دولت، پروندههای زیادی از درخواست تولیدکنندگان روی میز بررسی دولت قرار گرفته که کالاهای اساسی در صدر هستند.
به گزارش تراز ، با اعلام دولت، قیمت بنزین از ۷۰۰ تومان به ۱۰۰۰ تومان رسید و تک نرخی شد. اوایل امسال هم بود که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور در بخشنامهای که رسما از سوی دولت ابلاغ شد، هرگونه افزایش قیمتی را منوط به هماهنگی با دولت دانست تا بازار سامانی یابد و از تورمی که هرساله، در هفتههای آغازین سال، نصیب مردم و بازار میشود، جلوگیری شود. همین اشاره کافی بود تا تولیدکنندگان یکی پس از دیگری، برای افزایش قیمت محصولاتشان، به خط شوند.
این روزها از هر بخش تولیدی، خبر از ارایه درخواست افزایش قیمت به دولت میرسد؛ از خودروسازان گرفته تا تولیدکنندگان انواع و اقسام کالاها در بازار.
کالاهای اساسی
البته تولیدکنندگان کالاهای اساسی، پیشگام شدهاند و یکی پس از دیگری، اعلام میکنند که تقاضای افزایش قیمت خود را به دولت ارسال کردهاند؛ دولت اما تاکنون به هیچ یک از این تقاضاهای افزایش قیمت، جواب مثبت نداده است.
در این میان تولیدکنندگان بسیاری از جمله نانوایان، خودروسازان، تولیدکنندگان روغن نباتی، تولیدکنندگان محصولات لبنی، تولیدکنندگان سیمان، تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی درخواست خود را به دولت ارایه کردهاند و البته منتظرند تا دولت در این زمینه تصمیمگیری کند.
سیمان
دبیر انجمن تولیدکنندگان سیمان اعلام کرده که با توجه به افزایش هزینههای تولید سیمان، درخواست افزایش قیمت ۱۷ درصدی سیمان را به دولت ارسال کرده ایم.
عبدالرضا شیخان در گفتگو با مهر میافزاید: تولید مازاد بر نیاز سیمان در سال قبل سبب شد تا تولیدکنندگان با کمبود بازار مواجه شوند و بنابراین ثبات بر بازار حاکم باشد اما اکنون درخواست افزایش ۱۷ درصدی سیمان را به دولت ارسال کرده ایم.
وی می افزاید: هنوز در این رابطه پاسخی دریافت نشده است اما سال گذشته با وجود توقف رشد نرخ تورم، با تورم ۱۵ درصدی و رکود دست و پنجه نرم کردیم ولی ادامه این مسیر امکان پذیر نیست و به همین دلیل، درخواست افزایش قیمت را به دولت ارسال کردیم.
به گفته شیخان، سال گذشته تولید سیمان به ۶۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تن و کلینکر به ۷۰ میلیون تن رسید که از این رقم، ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن سیمان و ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تن کلینکر صادر کردیم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر ۵.۵ تا ۶ میلیون تن مازاد کلینکر در کارخانهها وجود دارد که این رقم در مدت مشابه سال قبل حدود ۴ تا ۵.۴ میلیون تن بوده است.
نان
از سوی دیگر تولیدکنندگان نان هم که همان نانوایان باشد، درخواست افزایش قیمت خود را به دولت ارسال کرده اند و منتظرند تا دولت در بررسیهایی که انجام میدهد، پاسخ آنها را بدهد، البته دولت تا حدودی دست آنها را برای افزایش قیمت باز گذاشته است و با راه انداختن نانواییهای آزادپز، راهی برای آزادسازی قیمت نان در پیش گرفته است.
در این میان البته آنگونه که روسای اتحادیههای نان میگویند، هنوز دولت موافقتی در سال جاری با افزایش قیمت نداشته و تنها افزایش قیمت مربوط به نانهای صنعتی بوده که آن هم با مصوبه دولت، آردشان آزاد شده است؛ بنابراین باید منتظر اعلام نظر رسمی دولت در زمینه افزایش قیمت نان هم بود.
خودرو
گروه دیگری که تقاضای افزایش قیمت خود را به دولت ارسال کردهاند، خودروسازان هستند. ایران خودرو برای محصولات خود افزایش قیمت ۱۰ درصدی را تقاضا کرده و سایپا هم خواستار افزایش ۱۵ درصدی محصولاتش شده است. از سوی دیگر، برخی خودروسازانی هم که با چینیها کار میکنند، درخواست افزایش قیمت خود را به دولت ارایه کردهاند.
البته در حالی که شورای رقابت، با درخواست ایران خودرو برای افزایش ۲ درصدی قیمت محصولاتش موافقت کرده و برای سایپا هم افزایش قیمت کمتر از ۵ درصدی محصولات را در نظر گرفته اما قرار است از این پس، شورای اقتصاد تعیین تکلیف نهایی قیمت خودرو را به عهده گیرد، البته این هم بستگی به نظر دولت دارد.
روغن
از سوی دیگر، محمد قبله، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان صنایع روغن نباتی در گفتگو با مهر از ارایه تقاضای افزایش قیمت روغن نباتی از سوی تولیدکنندگان به دولت خبرداد و گفت: آخرین افزایش قیمت روغننباتی مربوط به اردیبهشت سال ۹۲ و بر پایه ارز ترکیبی ۷۰ درصد مرجع با نرخ ۱۲۲۶ تومان و ۳۰ درصد مبادلهای با نرخ ۲۴۵۰ تومان بود که در نهایت نرخ پایه ۱۶۰۰ تومان را تشکیل می داد.
وی با بیان اینکه قیمت روغن خام به عنوان ۸۰ درصد از قیمت تمامشده تولیدکنندگان داخلی طی دو سال اخیر در بازارهای جهانی حدود ۲۰ درصد کاهش داشته است، افزود: این در حالی است که نرخ پایه ارز برای تولیدکنندگان روغن نباتی از شش ماهه دوم سال ۹۲ تاکنون با نرخ مبادله ای محاسبه شده است.
به گفته قبله، بر این اساس نرخ ارز برای این صنعت از شش ماهه دوم ۹۲ بالغ بر ۲۴۰۰ تومان، در سال ۹۳ با نرخ ۲۶۵۰ تومان و امسال نیز به ۲۸۵۰ تومان رسیده و به عبارتی، این افزایش نرخ ارز فرصت مهم کاهش قیمت جهانی روغن خام را به یک تهدید تبدیل کرده است.
قبله با اشاره به این روند مذکور نشان دهنده رشد ۸۰درصدی نرخ ارز برای تامین روغن خام وارداتی است، خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز سیاست های تعرفه ای دستخوش تغییراتی شده که برای رغن سویا و آفتابگردان ۳درصد و برای روغن پالم نیز ۶درصد افزایش تعرفه در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: از طرفی براساس مصوبه دولت پرداخت ۷۰ تومان مابه التفاوت هر کیلوگرم روغن نباتی به کشاورزان بر عهده تولیدکنندگان داخلی گذاشته شده است که در کنار افزایش نرخ ارز، افزایش تعرفهها و همچنین افزایش نرخ حقوق و دستمزد از سال ۹۲ به ۹۳ و ۹۳ به ۹۴ بازنگری در قیمتها یک ضرورت اجتناب ناپذیر محسوب می شود.
به گفته قبله، برآوردها نشان میدهد افزایش قیمتها در حدود ۱۲ درصد می تواند مشکلات به وجود آمده بر سر راه تولیدکنندگان این صنعت را کمرنگ ساخته و توان رقابتی آنان را افزایش دهد.
لبنیات
همچنین رضا باکری، دبیر انجمن تولیدکنندگان فرآوردههای لبنی هم اعلام کرده که هزینههای تولید فرآورده های لبنی در سال ۹۴ نسبت به سال ۹۳ فقط ۵ درصد افزایش یافته است که بر همین اساس، انجمن فراوردههای لبنی به استناد قیمتهای تمام شده محصولات، درخواست افزایش ۵ درصدی قیمت لبنیات را به ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ارسال کرده است.
وی با اعلام اینکه نرخ تورم و افزایش هزینه های تولید در سال ۹۳ باعث شده بود تا کارخانجات لبنی مجوز افزایش ۱۵ درصدی قیمتها را دریافت کنند، خاطرنشان کرد است: امسال خوشبختانه نرخ تورم کاهش یافته و در کنار آن هزینه های تولید واحدها هم کاهش پیدا کرده است.
به گفته باکری، تعدادی از کارخانجات لبنی در سال گذشته ۱۵ درصد افزایش قیمت را در محصولات خود لحاظ نکرده بودند که امسال با توجه به عرضه و تقاضا این افزایش قیمت ها را انجام می دهند.
کنسرو
همچنین سید محمد میررضوی دبیر انجمن صنایع کنسرو نیز چندی پیش اعلام کرده بود که با توجه به افزایش هزینه دستمزد، مالیات بر ارزش افزوده، حمل و نقل و قیمت آب و برق، تولیدکنندگان صنایع کنسرو خواستار افزایش ۵ تا ۸ درصدی قیمت تولیدات خود هستند که در این مورد به صورت شفاهی درخواستمان را به سازمان حمایت ارائه کردهایم.
وی ادامه داد: البته برای ارائه درخواست قطعی بررسی کردیم تا ببینیم چه عوامل دیگری بر تولید محصولات کنسروی تأثیرگذار خواهند بود و بر این اساس درخواست کتبی خود را به سازمان حمایت ارائه خواهیم کرد.
فرآوردههای گوشتی
همچنین حسین شاهآبادی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی هم از ارایه درخواست افزایش ۱۲ درصدی قیمت فرآوردههای گوشتی به دولت خبرداد و اعلام کرده که البته آلوده بودن گوشت گاومیش هندی، هزینه تولید کارخانههای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی را افزایش داده و به همین دلیل درخواست افزایش ۱۲ درصدی قیمت محصولاتمان را به دولت ارائه کردیم.
منبع: مهر
دوشنبه 4 خرداد 1394 ساعت 09:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
تامین کالاهای اساسی ویژه رمضان به میزان کافی
فاضلی خبرداد تامین کالاهای اساسی ویژه رمضان به میزان کافی شناسهٔ خبر 2759217 - یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۰ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه قیمتها در بازار کالاهای اساسی به ثبات نسبی رسیده گفت تجارب سال گذشته هم نشان داد که نیازی به اجرای طبرنامه اصناف برای رمضان/ فروش ویژه کالاهای اساسی از ۱۷ خرداد
فاضلی به مهر اعلام کرد برنامه اصناف برای رمضان فروش ویژه کالاهای اساسی از ۱۷ خرداد شناسهٔ خبر 2585835 - چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۵۸ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت رئیس اتاق اصناف ایران از تمهیدات ویژه اصناف برای تامین مایحتاج مردم در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت ففارس از قیمت کالاهای اساسی در بازار گزارش میدهد نوسان قیمت در بازار کالاهای اساسی/ هزینه کالای اساسی خانوار
فارس از قیمت کالاهای اساسی در بازار گزارش میدهدنوسان قیمت در بازار کالاهای اساسی هزینه کالای اساسی خانوار ۴ نفره ماهانه ۸۰۰ هزار توماندر حالی که حداقل حقوق کارگر در سال جاری ۷۰۰ هزار تومان تعیین شده هزینه کالاهای اساسی مورد نیاز هر خانواده در ماه حداقل ۸۰۰ هزار تومان است کهفروش ویژه کالاهای اساسی از ۱۷ خرداد
رئیس اتاق اصناف ایران فروش ویژه کالاهای اساسی از ۱۷ خرداد رئیس اتاق اصناف ایران از تمهیدات ویژه اصناف برای تامین مایحتاج مردم در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت فروش فوقالعاده کالاهای اساسی از ده روز مانده به آغاز این ماه در واحدهای صنفی برگزار میشود به گزارش گروه اقتصادیفروش ويژه كالاهاي اساسي ماه رمضان از ۱۷ خرداد
فروش ويژه كالاهاي اساسي ماه رمضان از ۱۷ خرداد رئيس اتاق اصناف ايران از تمهيدات ويژه اصناف براي تأمين مايحتاج مردم در ايام ماه مبارك رمضان خبر داد و گفت فروش فوقالعاده كالاهاي اساسي از 10 روز مانده به آغاز اين ماه در واحدهاي صنفي آغاز ميشود علي فاضلي در مورد تأمين كالاهاي اساراه اندازی بازار مجازی تعاونیها تا پایان سال/ توسعه تعاونیها بر پایه 7 راهبرد اساسی
معاون تعاون وزیر کار در نشست خبری خبر داد راه اندازی بازار مجازی تعاونیها تا پایان سال توسعه تعاونیها بر پایه 7 راهبرد اساسی معاون تعاون وزیر کار گفت راه اندازی بازار مجازی تعاونیها به منظور عرضه محصولات با کیفیت از مزایای این طرح است و همچنین توسعه تعاونیها از دیگر برناماعلام زمان فروش ویژه کالاهای اساسی ماه رمضان
تراز رئیس اتاق اصناف ایران از تمهیدات ویژه اصناف برای تامین مایحتاج مردم در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت فروش فوقالعاده کالاهای اساسی از ده روز مانده به آغاز این ماه در واحدهای صنفی برگزار میشود به گزارش تراز به نقل از اتاق اصناف ایران علی فاضلی با بیان اینکه اصناف دنگرانی فراهانی برای برخی تئاتریها
نگرانی فراهانی برای برخی تئاتریها رییس انجمن بازیگران و عضو شورای عالی خانه تئاتر ایران خواستار نگاه مهربانتر به هنر نمایش شد و گفت 80 درصد از دو هزار عضو پیوسته خانه تئاتر در چهار سال اخیر به روی صحنه نرفتهاند آفتاب بهزاد فراهانی در جمع خبرنگاران افزود هنر نمایش در ارتقامعاون توسعه مدیریت و برنامهریزی استاندار سیستان و بلوچستان: کارشناسان با ارائه راهکار اساسی زمینه رشد و ارتق
معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی استاندار سیستان و بلوچستان کارشناسان با ارائه راهکار اساسی زمینه رشد و ارتقای سازمانها را فراهم کنندمعاون توسعه مدیریت و برنامهریزی استاندار سیستان و بلوچستان گفت کارشناسان باید بتوانند با ارائه راهکار برای برطرف شدن مشکلات سازمان زمینه رشد ومدیریت سازمانهای مردم نهاد باید در یک نقشه راه اساسی صورت گیرد
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۹ استاندار گلستان در آیین آغاز بکار کارگاه آموزشی نقش شبکه سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی برای ارتقای سرمایه اجتماعی اظهار کرد باید مدیریت مشارکتهای اجتماعی مهمترین دغدغه ما باشد و این مدیریت باید در دل یک نقشه راه اساسی صورت گیرد به گزارش خبحسینیان در نطق میاندستور: ایران بر سر دوراهی عزت و ذلت قرار گرفته/ نگرانیم جام زهر را با رنگ و طعم دیگری در ک
حسینیان در نطق میاندستور ایران بر سر دوراهی عزت و ذلت قرار گرفته نگرانیم جام زهر را با رنگ و طعم دیگری در کام ملت بریزندنماینده مردم تهران در مجلس گفت تاریخ ایران بر سر دوراهی عزت و ذلت قرار گرفته است نمایندگان مردم ایران در این مقطع حساس نمیتوانند بیتفاوت بمانند به گزارشحیدرپور در نطق میاندستور: غربیها یقین دارند که راه حل مسئله ایران مذاکره است/تأکید بر رعایت اصول قانون اساسی
حیدرپور در نطق میاندستور غربیها یقین دارند که راه حل مسئله ایران مذاکره است تأکید بر رعایت اصول قانون اساسی و مصوبات مجلس در توافق هستهاینماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت غربیها یقین دارند تنها راه مسئله هستهای ایران مذاکره است و در صورت انجام توافق باید در همانزمان عرضه کالاهای اساسی ویژه ماه رمضان
زمان عرضه کالاهای اساسی ویژه ماه رمضان رئیس اتاق اصناف ایران از تمهیدات ویژه اصناف برای تامین مایحتاج مردم در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت فروش فوقالعاده کالاهای اساسی از ده روز مانده به آغاز این ماه در واحدهای صنفی برگزار میشود خبرگزاری مهر رئیس اتاق اصناف ایران از تماهداء کالاهای اساسی به 450 خانواده نیازمند
اهداء کالاهای اساسی به 450 خانواده نیازمند شهردار منطقه 20 از بررسی 1300 خانواده و شناسایی 450 نیازمند واجد شرایط در محدوده شهری و روستاهای این منطقه جنوبی خبرداد اهداء کالاهای اساسی به 450 خانواده نیازمندشهردار منطقه 20 از بررسی 1300 خانواده و شناسایی 450 نیازمند واجد شرایط دراستاندار البرز: جریانسازی فرهنگی یکی از راهکارهای اساسی مقابله با اعتیاد است
استاندار البرز جریانسازی فرهنگی یکی از راهکارهای اساسی مقابله با اعتیاد استاستاندار البرز گفت جریانسازی فرهنگی یکی از راهکارهای اساسی مقابله با اعتیاد است به گزارش خبرگزاری فارس از کرج سید حمید طهایی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز افزومعاون بهرهبرداری شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد راهاندازی ایستگاه برق، راهکار اساسی کاهش خاموشی
معاون بهرهبرداری شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح کردراهاندازی ایستگاه برق راهکار اساسی کاهش خاموشیها چاروسا و دیشموکمعاون بهرهبرداری شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت راه اندازی ایستگاه برق راهکار اساسی کاهش خاموشیها چاروسا و دیشموک است به گزارش خبرگزاری فارسنائب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس: تنوع در صادرات از راهبردهای اساسی در راستای درآمدهای غیرنفتی ا
نائب رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس تنوع در صادرات از راهبردهای اساسی در راستای درآمدهای غیرنفتی استنائب رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت باید تنوع در صادرات از سوی مسئولان امر به عنوان راهبرد اساسی در راستای درآمدهای غیرنفتی قرار بگیرد الیا-
اقتصادی
پربازدیدترینها