تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804286414




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک مسوول: سن مصرف مواد مخدر در ایران هشت سال کاهش یافته است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مسوول: سن مصرف مواد مخدر در ایران هشت سال کاهش یافته است اهواز- ایرنا- مشاور دبیر کل و دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: از سال 2001 تا سال 2011 در جهان با کاهش چهار سال سن مصرف مواد مخدر روبه رو هستیم اما سن مصرف مواد مخدر در کشور ما از سال 83 تا 93 شمسی از 23 به 15 سال رسیده است.


به گزارش ایرنا حمیدرضا صرامی روز چهارشنبه در همایش اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر که در سرسرای اجتماعات دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران برگزار شد اظهار کرد: در 35 تا 36 سال گذشته بیش از چهار میلیون نفر در اقدامات سخت افزاری مبارزه با مواد مخدر دستگیر شدند که نشان می دهد تنها اقدامات سخت افزاری جوابگو نیست و اگر در کنار آن اقدامات دستگاه های آموزشی نیز به تناسب حرکت می کردند، افزایش گرایش به مواد مخدر در سن و جنسیت چنان پیشرفتی نمی کرد.
وی با بیان اینکه طرح "شیوع شناسی "مواد مخدر آغاز شده و نتایج آن تا آخر امسال اعلام می شود، افزود: بر اساس آمار سال 90 نرخ شیوع اعتیاد در کشور 2.65 درصد است که خوزستان جزو 12 استان وضعیت قرمز است.
صرامی گفت: در دهه اخیر الگوی مصرف از تریاک به هرویین، کراک و شیشه تغییر کرده، که شیوع یک درصدی مصرف مواد در نوجوانان سوم راهنمایی، 2.6 درصد در بین دانشجویان دانشگاه های دولتی، 1.5 درصد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی و 21 درصد در بین مراکز صنعتی کشور است.
وی با تاکید بر اینکه اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر به این معنی است که هر ساله هشت درصد جامعه زیر پوشش برنامه های پیشگیرانه قرار گیرند بیان کرد: به منظور اینکه نگاه جدیدتری در امر مبارزه با مواد مخدر آغاز شود، ضروری است که در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر از لایه های مختلف جامعه کمک بگیریم.
دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری افزود: در کشورهای مختلف مواد مخدر به عنوان یک ستیز دایمی بلند مدت مهمترین مانع برای پیشرفت و توسعه اجتماعی و اقتصادی است.
صرامی گفت: مواد مخدر بزرگترین شوک هزاره سوم است که معضلات جدی در ابعاد مختلف را رقم زده تا آنجا که در کنار فقر و مشکلات زیست محیطی و تهدیدات هسته ای این معضل جزو چهار بحران جهان شده است و بیش از 90 درصد مردم به این بزرگترین تهدید اجتماعی می اندیشند.
وی ادامه داد: در این معضل مردم نگران هستند زیرا نوجوانان و جوانان در چنبره مواد مخدر و روابط سوء اخلاقی قرار گرفته اندو در سطح کشور ما نیز جوانان با انواع مواد مخدر روبه رو شده اند.
وی گفت: انواع مواد مخدر جدید از طریق شبکه های مافیایی در حال گسترش است که هدف این شبکه ها جلب مشتری با تنوع مواد مخدر است که باید با ایده های جدید با آن مبارزه کرد.
دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: در این تهدید نرم که جغرافیای انسانی و طبیعی را مورد تهدید قرار داده با نسلی مدگرا و تنوع طلب روبه رو هستیم که آسیب پذیری آن را باید پذیرفت.
صرامی بیان کرد: در سونامی عصر تغییر، انکار و سکوت در حوزه مسایل اجتماعی کنار زده شده و باید بپذیریم که فعالیت های روزمره و زودگذر و اقدامات سطحی و هیجان زده جایگاهی ندارد.
وی گفت: باید بپذیریم که در قرن 21 ایده ها به شدت و به سرعت فاسد خواهند شد و در اتاق های اندیشه دانشگاه ها نسبت به خلق ایده های فرهنگی باید حرکت کنند.
وی ادامه داد: همچنین اگر قرار است در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر حرکت کنیم تنها مردم نیستند که باید به صحنه آیند، بلکه همه اجزای نظام باید با هم کار کنند.
وی گفت: اگر چهار خرده نظام به شکل مطلوب عمل کنند آسیب های اجتماعی کاهش می یابد اما در غیر این صورت با آسیب های اجتماعی گرفتار خواهند شد.
دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری افزود: وضعیت مطلوب آن است که مردم شغل و درآمد مناسب داشته باشند که اگر وضعیت نامطلوب اقتصادی داشته باشیم جماعتی فقیر و ثروتمند به وجود می آیند.
صرامی با بیان اینکه امروز مواد مخدر مادر جرایم است ، بیان کرد: باید ماهیت مواد مخدر را به عنوان ابزار تهدید نرم بشناسیم چرا که مواد مخدر افراد را در هر سن، جنسیت، شغل و تحصیلات جذب می کند؛ لذا باید به همه لایه های اجتماعی فکر کنیم.
وی سطح مشارکت مردم ایران در بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را ضعیف دانست و گفت: در جامعه ایران حجم و اندازه آسیب ها و بحران های اجتماعی در حال افزایش است که سهم مطالعات علوم اجتماعی در این زمینه بسیار اندک و تنها 3.8 درصد است اما مطالعات علوم پزشکی 55 درصد بوده که ناکارآمدی علوم اجتماعی را نشان می دهد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان نیز در این همایش اظهار کرد: حکومت ها باید در مقابل شبکه های مواد مخدر سدهای دفاعی ایجاد کنند و برنامه هایی نیز برای پاکسازی محیط جامعه داشته باشیم.
فرج اله خبیر افزود: برخوردهای سلبی نیز باید وجود داشته باشد و به ویژه در کشور ما که منطقه خاصی است و بزرگترین تولید کنندگان مواد مخدر در افغانستان و پاکستان در همسایگی کشور ما قرار دارند و ضرورت دارد که به امر اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر به خوبی پرداخته شود.
وی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس نیز تا زمانی که جنگ را اجتماعی نکردیم نتوانستیم مشکلاتمان را حل کنیم و مردمی کردن جنگ توان مضاعفی در جبهه ها ایجاد کرد، گفت: مواد مخدر نیز یک جنگ نرم است که با روح و روان انسان ها سروکار دارد و به تدریج جسم را تحلیل می کند.
خبیر بیان کرد: با تبلیغات صرف کار انجام نمی شود و در مواردی دیده می شود همین تبلیغات هم مشکل دارد و درست انجام نمی شود؛ باید مردم و گروه های مختلف اجتماعی را برای مبارزه با مواد مخدر سازماندهی کرد
و مردم این خطر را با تمام وجود احساس کنند.
معاون استاندار خوزستان ادامه داد: در این مسیر باید بخشی از امکانات دولت و بودجه ها را اختصاص دهیم که اگر در این زمینه با انسجام و مسوولیت پذیری حرکت کنیم می توان توفیق داشت.
7148/6037/6064



02/03/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن