واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: شافعی عنوان کرد
تشکیل کمیسیون مشترک ایران و اندونزی
رئیس اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر اینکه دولت یازدهم تعامل با جهان را از اولویتهای خود قرار داده است گفت: کمیسیون مشترک ایران و اندونزی رسما کار خود را آغاز کرده و امیدواریم در این راستا تفاهمات میان این دو کشور بازنگری شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی ایران امروز در دیدار با وزیر امور اقتصادی جمهوری اندونزی با هیأت همراه با اشاره به روابط سیاسی طولانی و نزدیک ایران و اندونزی گفت: ایران و اندونزی دارای اشتراکات فرهنگی و دینی بسیاری هستند با توجه به اینکه سیاست دولت یازدهم توسعه روابط اقتصادی با کشورهای دوست از جمله کشورهای مسلمان است در این راستا کمیسیون مشترک ایران و اندونزی بعد از مدتها توقف در ایران آغاز به کار کرد.
وی با اشاره به اینکه ایران دارای موقعیت ویژهای است گفت: ایران در بین 10 بندر بینالمللی، 13 هزار کیلومتر راهآهن و پانزدهمین کشور برتر دنیا از نظر منابع غنی فلزی و غیرفلزی میباشد.
به گفته شافعی تاکنون در ایران بیش از 3 هزار معدن شناسایی شده و ایران اولین تولیدکننده فیروزه جهان و هشتمین تولیدکننده سیمان میباشد.
وی تصریح کرد: در صنعت خودرو نیز ایران از رشد قابل توجهی برخوردار شده و این رشد با برنامههای جدید همچنان ادامه دارد.
وی با تأکید بر اینکه ایران پل ارتباطی شرق و غرب و متصلکننده شمال و جنوب میباشد گفت: برخورداری از موقعیتهای ویژه در اقتصاد کل منطقه موجب توجه سایر کشورها به ایران شده است و همچنان میتوان گفت: ایران در تأمین امنیت منطقه نیز اثرگذار میباشد.
شافعی ادامه داد: تاکنون تفاهمنامههای متعددی میان ایران و اندونزی به امضای دو کشور رسیده که متأسفانه به لحاظ اجرایی انتظارات را برآورده نکرده است و امیدواریم با تشکیل کمیسیون مشترک ایران و اندونزی بر تفاهمات گذشته بازنگری شود.
وی با اشاره به زمینههای همکاری میان ایران و اندونزی اظهار کرد: شرکتهای ایرانی در زمینههای پالایشگاه، سدسازی و نیروگاه امکانات قابل توجهی دارند و میتوانند در این زمینهها با اندونزی همکاری لازم را انجام دهند.
وی گفت: آنچه که تاکنون باعث کندی روابط ایران و اندونزی شده محدودیتهای ایران بوده که خوشبختانه با تعامل دولت یازدهم با اقتصاد جهانی امیدواریم آینده ایران با کشورهای دوست مانند اندونزی متحول شود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
فیروزکوه و دماوند استعداد اقتصادی و بازرگانی دارند
چالشهای پیش روی توسعه اقتصادی/ لزوم شفافیت در شراکت دولت و بخش خصوصی
افزایش 50 درصدی مبادلات تجاری ایران و آفریقای جنوبی
تأکید بر توسعه همکاریهای اقتصادی بین ایران و لهستان
۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]