تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر بنده اى بر همان چيزى كه در درون داشته و با آن از دنيا رفته، برانگيخته مى شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867948635




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دارویی که بافت پیر مغز را جوان می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


موفقیت دانشمندان در آزمایشگاه دارویی که بافت پیر مغز را جوان می‌کند
جام جم سرا- پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در برکلی دارویی را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند بافت پیر مغز و عضلات را جوان کند. این داروی مولکول کوچک در آزمایش عملی، به طور همزمان سلول‌های بنیادی در مغز و عضلات موش‌ها را جوان کرد.
مولکول کوچک مسدودکننده یا Alk۵ kinase که در حال حاضر به عنوان یک عامل ضد سرطان در کارآزمایی‌های بالینی مورد آزمایش است، با موفقیت عملکرد سلولهای بنیادی در بافت مغز و عضلات یک موش پیر را جوان کرد.
دانشمندان امیدوارند که این دارو بتواند به درمانی برای پیری منجر شده و بافت‌های پیر سراسر بدن را مجددا جوان سازد.
این دارو در فعالیت فاکتور رشد TGF-beta۱ که باعث کاهش توانایی انواع مختلف سلولهای بنیادی بدن برای جوانسازی پوست می‌شود، مداخله می‌کند و به گفته دانشمندان، نخستین بار است که آن‌ها موفق به کشف راهی برای جوان رفتار کردن مسیر کلیدی فاکتور رشد TGF-beta۱ و در نتیجه جوانسازی سیستم‌های مختلف بدن شده‌اند.
پیری به ناتوانی سلولهای بنیادی برای تولید جایگزین‌های سلول‌های آسیب‌دیده و ترمیم بافتهای بدن گفته می‌شود.
محققان نشان دادند که این کاهش فعالیت سلول‌های بنیادی تا حد زیادی در نتیجه مواد شیمیایی بازدارنده در محیط اطراف این سلول‌ها بوده که برخی از آن‌ها در نتیجه التهاب مزمن سطح پایین توسط سیستم ایمنی در آنجا‌‌ رها شده‌اند.
محققان در سال ۲۰۰۵ به موشهای پیر، خون موشهای جوان را تزریق کرده و سلول‌های بنیادی در عضلات، کبد و مغز/هیپوکامپ را تقویت کردند که نشان داد مواد شیمیایی موجود در خون جوان در واقع می‌تواند محیط شیمیایی سلول‌های بنیادی پیر را مجددا جوان سازد. سال گذشته پزشکان یک کارآزمایی کوچک را برای تعیین اینکه آیا پلاسمای خون افراد جوان می‌تواند به معکوس کردن آسیب مغزی در بیماران پیر مبتلا به آلزایمر کمک کند یا خیر، آغاز کردند. اگرچه چنین درمان‌هایی حتی اگر خطرناک نباشند، غیرعملی هستند، از این رو محققان در تلاش برای پیگیری مواد شیمیایی خاصی هستند که می‌توان آن‌ها را بطور ایمن و کاربردی برای حفظ محیط جوان سلولهای بنیادی در بسیاری از اعضای بدن استفاده کرد. یک هدف شیمیایی کلیدی برای جوانسازی چند عضو، فاکتور رشد TGF-beta۱ است که با افزایش سن در همه بافتهای بدن افزایش یافته و باعث کاهش فعالیت سلول‌های بنیادی می‌شود.
محققان پس از پنج سال به بررسی این فاکتور رشد در هیپوکامپ مغز پرداختند که مسؤول یادگیری، شناخت و حافظه است. از جمله علائم شناخته شده پیری، کاهش این توانایی‌ها محسوب می‌شود. محققان در تحقیق جدید خود نشان دادند که هیپوکامپ موشهای پیر از سطوح فزآینده TGF-beta۱ و مشابه سطوح آن در جریان خون و سایر بافت‌های پیر بدن برخوردار بود.
آنها با یک وکتور ویروسی که برای درمان ژنی طراحی شده، مسدودکننده‌های ژنتیکی را به مغز موشهای پیر برای سرکوب کردن فعالیت TGF-beta۱ تزریق کرده و دریافتند که سلول‌های بنیادی هیپوکامپ جوان‌تر عمل کرده و سلول‌های عصبی جدید تولید کردند. پژوهندگان سپس یک ماده شیمیایی که گیرنده TGF-beta۱ را مسدود می‌کرد، به درون خون موش‌ها تزریق کرده و تاثیر این گیرنده را کاهش دادند.
به گفته محققان، این تنها یک گام اول به سمت درمان محسوب شده زیرا سرنخهای بیوشیمیایی دیگر نیز به تنظیم فعالیت سلول‌های بنیادی بالغ می‌پردازند. نتایج این تحقیق در مجله Oncotarget منتشر شده است. (ایسنا)


شنبه 2 خرداد 1394 08:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن