واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ورود 340 هزار مهاجر به انگلیس در سال 2014؛ دیوید کامرون: مصمم به کاهش نرخ مهاجرت به انگلیس هستیم لندن – ایرنا- دیوید کامرون نخست وزیرانگلیس روز پنجشنبه گفت که دولت محافظه کارش مصمم به کاهش نرخ مهاجرت به این کشور و رساندن آن به ده ها هزار نفر و مقابله با مهاجران غیرقانونی است.
به گزارش ایرنا، کامرون در سخنانش در وزارت کشور انگلیس، با اشاره به آمار جدید منتشر شده در مورد افزایش نرخ مهاجرت به این کشور در سال گذشته میلادی، گفت: به رغم این واقعیت، وی متعهد است که این نرخ را کاهش دهد و مردم انگلیس نیز از این مساله حمایت می کنند.
نخست وزیرانگلیس افزود: شمار کسانی که از خارج به کشورمان وارد می شود بسیار بالا است و آمارهای منتشر شده نشان می دهد که کار بسیار زیادی برای کنترل آن بایستی صورت گیرد.
براساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس که امروز (پنجشنبه) منتشر شد، در سال گذشته میلادی شمار کسانی که به این کشور مهاجرت کرده اند، به 318 هزار نفر رسیده است که یک رکورد محسوب می شود.
این آمار حاکی از آن است که شمار مهاجران اروپایی که در سال 2014 میلادی به انگلیس وارد شده اند به 268 هزار نفر می رسد .
گزارش یاد شده همچنین نشانگر آن است که شمار افراد مهاجری که در سال 2014 میلادی وارد انگلیس شده اند نسبت به سال 2013 میلادی، 53 درصد افزایش داشته است.
دیوید کامرون پس از پیروزی اش در انتخابات پارلمانی سال 2010 میلادی نیز قول داده بود که نرخ مهاجرت به انگلیس را به زیر یکصد هزار نفر برساند که موفق به این کار نشد.
و همچنین در سخنان امروزش در وزارت کشور انگلیس گفت که اقداماتی برای مقابله با مهاجرت های غیرقانونی ازجمله ضبط حقوق دریافتی این افراد و نیز اخراج شان صورت خواهد گرفت.
کامرون افزود: ما با چالش بزرگی برای مقابله با مهاجرت های غیرقانونی روبرو هستیم و باید این گونه مهاجران را به کشورهایشان بازگردانیم و این یکی از اقدامات کلیدی وزارت کشور در پارلمان کنونی خواهد بود.
وی هدف از کنترل مهاجرت به این کشور را جلوگیری از فشار بر خدمات عمومی این کشورعنوان کرد .
کامرون گفت: انگلیس در همین حال که در را به روی مهاجران نمی بندد، کشوری است که مهاجرت را به درستی کنترل می کند. این چیزی است که مردم از همه قشرها در انتخابات پارلمانی به آن رای داده اند. اگر مهاجرت کنترل نشود، فشار کنترل نشده بر خدمات دولتی می آید. مهاجرت کنترل نشده به بازار کار کشور لطمه می زند و باعث کاهش دستمزدها می شود و این در حالی است که قشر کارگر از دولت می خواهند از آنها حمایت کند.
در همین حال "ترزا می" وزیر کشور انگلیس نیز روز پنجشنبه بدون ذکر آمار دقیقی از شمار مهاجران غیرقانونی در این کشور، عنوان کرد که شمار این افراد کاملا قابل توجه است.
وی اضافه کرد: ما بدنبال توسعه قوانین اخراج مهاجران غیرقانونی هستیم به نحوی که این افراد در زمان اخراج از انگلیس نتوانند درخواست تجدید نظر بدهند و این درخواست موکول به زمانی شود که آنها در خارج از این کشور هستند.
براساس برآورد مدرسه اقتصادی لندن، بین 400 تا 900 هزار خارجی درحال حاضر به صورت غیرقانونی در انگلیس بسر می برند.
برخی از روزنامه انگلیس روز پنجشنبه نوشته بودند دولت محافظه کار دیوید کامرون به منظور مقابله با مهاجران غیرقانونی در انگلیس، درصدد است قوانین سختگیرانه تری را در چارچوب یک لایحه ضد مهاجرتی، به اجرا بگذارد.
به نوشته دیلی تلگراف از جمله مواردی که در این لایحه دیده شده، دادن اختیارات بیشتر به پلیس انگلیس برای شناسایی و دستگیری مهاجران غیرقانونی و اخراج سریع این مهاجران بدون داشتن حق تجدید نظر و یا اعتراض به مراجع قضایی، است.
روزنامه دیلی تلگراف اضافه کرد: کارگران خارجی در صورتی که به شکل غیرقانونی در انگلیس مشغول کار باشند، درصورت دستگیری دستمزدشان توسط پلیس ضبط و در معرض اخراج سریع قرار خواهند گرفت.
این روزنامه افزود: هدف دولت کامرون از اجرای این قوانین سخت گیرانه، تلاش برای کاستن از میزان جذابیت های انگلیس برای مهاجران است.
دیلی تلگراف نوشت: همچنین براساس لایحه یاد شده، ضمن پیش بینی اعمال مجازات علیه کسانی که از کارگران غیرقانونی استفاده می کنند، اختیارات بیشتری به شوراهای محلی برای شناسایی مهاجران غیرقانونی داده خواهد شد.
روزنامه ایندیپندنت نیز روز پنجشنبه درگزارشی دراین خصوص نوشت: براساس این لایحه ضد مهاجرتی، صاحبان کسب و کار و شرکت های تبلیغاتی ملزم خواهند شد پیش از به کارگیری نیروهای خارجی، در انگلیس آگهی استخدام بدهند و در صورت تخلف با مجازات روبرو خواهند شد.
به نوشته این روزنامه، شورای محلی در انگلستان نیز بر اساس این لایحه، این اختیار را بدست خواهند آورد که با مالکانی که ملک خود را به مهاجران غیرقانونی اجاره می دهند، برخورد کنند.
این روزنامه افزود: براساس این لایحه تمامی بانک ها در انگلیس قبل از افتتاح حساب برای افراد خارجی بایستی وضعیت اقامتی آنها را مورد بررسی دقیق قرار دهند.
به نوشته این روزنامه، این لایحه از جمله لوایحی است که قرار است در سخنرانی ملکه الیزابت در روز 27 ماه می گنجانده شود.
همچنین براساس گزارش های منتشر شده، دیوید کامرون قراراست لایحه مربوط به همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را یک روز پس از سخنرانی ملکه الیزابت در روز 27 ماه می، منتشر کند.
به نوشته روزنامه ایندپیندنت، در همین حال مساله محدود کردن مهاجرت نیروهای کارگر، یکی از محورهای مذاکره دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس با شرکای اروپایی اش در جریان نشست روز جمعه سران اروپا در ریگا پایتخت لتونی است.
دیوید کامرون همچنین در جریان نشست سران اروپا در "ریگا"، قرار است طرح خود را درخصوص خروج کشورش از اتحادیه اروپا با همتایان آلمانی و فرانسوی اش درمیان بگذارد.
دولت محافظه کارانگلیس پیش از این وعده داده است که شمارمهاجران به این کشور را به زیر یکصد هزار نفر در سال کاهش دهد و تحقق این وعده منوط به این است که بتواند اصلاحاتی در قوانین اتحادیه اروپا که گردش آزاد نیروی کار را مجاز شمرده است، صورت دهد.
کامرون هشدار داده است که درصورت عدم اجرای این اصلاحات، همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را در سال 2017 میلادی برگزار خواهد کرد.
اروپام**4**1552
31/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]