تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820565561




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زبان تصوير وسيله‌اي مؤثر براي درك بهتر معاني حساس است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: زبان تصوير وسيله‌اي مؤثر براي درك بهتر معاني حساس است
يكي از پژوهشگران هنرهاي تجسمي كشورمان در حاشيه ديدار از نمايشگاه هجوم سكوت، استفاده از زبان تصوير را وسيله‌اي مؤثر براي درك بهتر معاني حساس دانست.


يكي از پژوهشگران هنرهاي تجسمي كشورمان در حاشيه ديدار از نمايشگاه هجوم سكوت، استفاده از زبان تصوير را وسيله‌اي مؤثر براي درك بهتر معاني حساس دانست.
عبدالحميد قديريان نقاش، پژوهشگر و طراح صحنه كه از نمايشگاه هجوم سكوت ديدن كرده است، گفت: از نظر من نكته قابل‌توجه و جذاب نمايشگاه هجوم سكوت، خود مرتضي گودرزي ديباج، نقاش اين مجموعه است كه به رغم مسئوليت و حجم بالاي فعاليت، همت بسيار بالايي براي برپايي نمايشگاه داشته است. اين هنرمند نقاش ضمن تأكيد بر حمايت مديران و مسئولان فرهنگي هنري كشور از هنرمندان و آثار هنرهاي تجسمي اظهار كرد: در شرايط كنوني كه «تصوير» سهم عمده‌اي در ارتباطات دنياي امروز ايفا مي‌كند، نياز به اين زبان براي انتقال پيام، مفهوم و درك بهتر معاني بسيار احساس مي‌شود. وي ادامه داد: ما از گذشته تا كنون در انتقال مفاهيم فرهنگ و ارزش‌هاي ديني بيشتر متكي به ادبيات و نوشتار بوده‌ايم و مفاهيم و موضوعات بسيار كمي به صورت تصوير در دسترس مخاطبان است به همين دليل ممكن است افراد جامعه، بالاخص جوانان مورد تهاجم تصويري از طرف فرهنگ بيگانه واقع شوند.
اين طراح صحنه با اشاره به اينكه در حال حاضر به رغم افزايش توليد كتاب و ادبيات، مشكلات فرهنگي افزون مي‌شود، دليلش را اينگونه بيان كرد: مفاهيمي كه در ادبيات گنجانده مي‌شود، مخاطبان زيادي را جذب نمي‌كند؛ بلكه بايد تبديل به فضاسازي و تصوير شود تا در ذهن مخاطب حك شود و نتيجه قابل قبولي به دست آيد.
وي ادامه داد: امروز علم ارتباطات جايگاه ويژه‌اي پيدا كرده است و بيشترين ارتباط از طريق تصوير‌سازي و ديدن انجام مي‌گيرد و اين تصوير است كه جوانان را محاصره كرده و فرصت مطالعه بسيار كمتر از فرصت ديدن تصوير است‌.
قديريان از مديران و مسئولان فرهنگي كه به زعم او بار فرهنگ ديني و انقلابي را بر دوش مي‌كشند، خواست تا با تحليل صحيح از وضعيت و فضاي توليدات فرهنگي، درك مناسبي پيدا كنند و با سرمايه‌گذاري و حمايت از هنرمندان هنرهاي تجسمي و تصويري و آثار ارزشمند ايشان، ضمن مواجهه مؤثر با توليدات نامطلوب بيگانه، نيازهاي فرهنگي امروز جامعه را پاسخ دهند.
قديريان بار ديگر با اشاره به انگيزه بالاي دكتر گودرزي در برپايي نمايشگاه هجوم سكوت گفت: بسيار مشتاق شدم تا به رغم گرفتاري‌هاي كاري و معيشتي با توليد آثاري تازه، به فكر برگزاري نمايشگاهي از آنها باشم.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن