تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايمان، آس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834398441




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوشبخت ترین کشورهای جهان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خوشبختی سوئیسی
خوشبخت ترین کشورهای جهان




ماه گذشته مدیرعامل آمریکایی، «دن پرایس» تصمیم گرفت دستمزد سالانه 120 کارمندش را به 70 هزار دلار افزایش دهد تا روحیه آنها بالاتر برود. استدلال او این بود که حس رضایت روحی نسبت مستقیمی با بازدهی افراد دارد ولی آیا می توانیم نتیجه بگیریم که این کارمندان خوشحال هم هستند؟











هفته نامه تماشاگران امروز: ماه گذشته مدیرعامل آمریکایی، «دن پرایس» تصمیم گرفت دستمزد سالانه 120 کارمندش را به 70 هزار دلار افزایش دهد تا روحیه آنها بالاتر برود. استدلال او این بود که حس رضایت روحی نسبت مستقیمی با بازدهی افراد دارد ولی آیا می توانیم نتیجه بگیریم که این کارمندان خوشحال هم هستند؟

درآمد سرانه مردم کره جنوبی به زودی از فرانسوی ها عبور می کند و می توان تصور کرد که سطح زندگی آنها بالاتر برود ولی آیا این هم دلیلی برای حس خوشحالی است؟ اگر به «گزارش جهانی خوشبختی» استناد کنیم، نه.

جان هلی ول، ریچارد لایارد و جفری ساکس، سه پروفسور آمریکایی معتقدند درآمد سرانه ملی یا به معنی کلی تر درآمد افراد فقط یکی از 6 عاملی است که در حس خوشحالی آنها تاثیر دارد. امید به زندگی که معیار سلامتی است و داشتن کسی که بتوان در زمان مشکلات روی او حساب کرد (حمایت اجتماعی) هم دو عامل موثر هستند. این دو در کنار درآمد سرانه ملی سه فاکتور مهم در داشتن حس خوشبختی هستند.


خوشبخت ترین کشورهای جهان



اطمینان از داشتن دولت و شرکت هایی که فاسد نباشند، حس داشتن آزادی انتخاب در زندگی و بالاخره سخاوت هم موارد موثری در احساس خوشبختی هستند.

این سه محقق با در نظر گرفتن عوامل فوق توانسته اند مردم کشورهای جهان را براساس حس خوشبختی رده بندی کنند. این تحقیق براساس نظرسنجی از مردم 158 کشور بین سال های 2005 تا 2014 صورت گرفته است. این روش با اندازه گیری «خوشبختی خالص ملی» که فاکتورهایی مثل رشد اقتصادی و توسعه، مراقبت از فرهنگ، حفظ محیط زیست و داشتن دولت پاسخگو را در نظر می گیرد، متفاوت است.

براساس اطلاعات جمع آوری شده در گزارش جهانی خوشبختی، مردم کشوری که زندگی شان بیش از همه به زندگی ایده آل نزدیک بوده، سوئیسی ها هستند. آنها توانسته اند در این امتیازبندی نمره 7.6 از 10 را به دست آورند. در قعر این جدول توگویی ها قرار دارند که با امتیاز 2.8 از 10 زندگی شان فاصله زیادی با بدترین زندگی ممکن ندارد.

البته سوئیسی ها به تازگی توانسته اند به صدر این رده بندی برسند. در سال 2012 رتبه اول در اختیار دانمارکی ها بود و بعد از آن نروژی ها قرار داشتند ولی حالا این دو کشور به رده های سوم و چهارم سقوط کرده اند و رتبه دوم هم در اختیار ایرلندی هاست. کانادا، فنلاند، هلند، سوئد، نیوزیلند و استرالیا هم در رده های پنجم تا دهم هستند. بالاترین کشور آسیایی این فهرست امارات است که در رتبه بیستم قرار دارد وعمانی ها بیست و دوم هستند.

افت روحی یونانی ها

محققان همچنین خوشبختی افراد بین سال های 2012 تا 2014 را با سال های 2005 تا 2007 مقایسه کرده اند تا تاثیر بحران اقتصادی سال 2008 را بررسی کنند. این اتفاق بیش از همه روحیه یونانی ها، مصری ها و ایتالیایی ها را تخریب کرده.

نشست نیروگاه اتمی فوکوشیما در سال 2011 هم روی روحیه ژاپنی ها اثر منفی گذاشته است ولی این اتفاقات لزوما تاثیر منفی ندارند و در بخشی از این بررسی آمده: «برخی ملت ها یا دولت ها توانایی این را دارند که از شوک های اقتصادی یا بلایای طبیعی برای حفظ یا بهبود حس خوشبختی استفاده کنند.»

چطور؟ محققان این بررسی تاکید دارند که مفهوم خوشبختی و پیچیدگی های سیاسی ارتباط خیلی نزدیکی با یکدیگر دارند. آنها پیشنهاد می کنند که هنگام تنظیم بودجه مخارج عمومی باید پرسید: «در ازای هر دلاری که در این بخش هزینه می شود، خوشبختی مردم چقدر بیشتر می شود؟»

و بهترین راه برای پاسخ به این سوال مشارکت سیاسی مردم است. در این تحقیق آمده: «درآمد ناخالص ملی اهمیت زیادی ندارد. حس خوشبختی از وارد کردن عموم مردم در تصمیم گیری های مهم سرچشمه می گیرد؛ سوای اینکه نتیجه نهایی چه باشد.»

و در پایان برای رضایت روحی بیشتر، بهتر است که از کودکی به فکر خوشبختی افراد بود. شاید این بخش تحقیق برای والدین خیلی خوشایند نباشد ولی بهتر است که رشد احساسی کودکان نسبت به نتایج تحصیلی آنها در اولویت باشد.


خوشبخت ترین کشورهای جهان



ایران در رتبه 110 خوشبختی جهان

در گزارش خوشبختی جهانی، ایران در رتبه 110 قرار گرفته است. براساس محاسبات این گروه، اگر قرار باشد حس خوشبختی را صفر تا 10 اندازه گیری کنیم، نمره ایرانی ها 4.686 است. ایران در این رده بندی پایین تر از کشورهایی مثل ازبکستان (44)، ترکمنستان (70)، پاکستان (81)، مغولستان (100) و فلسطین (108) قرار گرفته است.

ایران همچنین جزو کشورهایی است که حس خوشبختی مردم آن در فاصله سال های 2012 تا 2014 نسبت به سال های 2005 تا 2007 (0.635) کمتر شده است. ایران از نظر رشد حس خوشبختی در این سال ها در رتبه 116 جهانی ایستاده است. در این فهرست رشد 67 کشور مثبت بوده ولی سایر کشورها رشدی منفی داشته اند یعنی مردم این کشورها نسبت به 10 سال قبل حس خوشبختی کمتری دارند.

در کنار ایران، حس خوشبختی در کشورهایی مثل آمریکا (0.245-)، ژاپن (0.380-) و دانمارک (0.399-) هم رشد منفی داشته اند. در کشورهای اروپایی مثل فرانسه (0.238-)، پرتغال (0.304-) و یونان (1.470-) که گرفتار مشکلات یا بحران اقتصادی بوده اند هم حس خوشبختی کمتر شده است.

مردم اوکراین (0.345-) و مصر 1.231-) که بحران های داخلی سختی را تجربه کردند هم نسبت به 10 سال قبل حس هوشبختی کمتری دارند. عجیب نیست که بیشترین رشد منفی به مصر (رتبه 124) و یونان (رتبه 125) تعلق دارد.








تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن