تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844722999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه ها باید جانبازان شیمیایی را به دنیا معرفی کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رسانه ها باید جانبازان شیمیایی را به دنیا معرفی کنند تهران- ایرنا-روزنامه جوان در صفحه فرهنگی در گفت و گویی با «سویا شی زوکی»، رییس گروه صلح موست هیروشیمای ژاپن به بررسی نقش رسانه ها در نحوه اطلاع رسانی و کمک رسانی به جانبازان شیمیایی پرداخته است.


در این گزارش که روز سه شنبه بیست و نهم اردیبهشت 1394 خورشیدی با عنوان «رسانه ها باید جانبازان شیمیایی را به دنیا معرفی کنند» در صفحه فرهنگ و هنر روزنامه جوان منتشر شده، به قلم «معصومه طاهری» می خوانیم: دکتر «سویا شی زوکی» بانویی از اهالی هیروشیمای ژاپن است که در رشته داروسازی تحصیل کرده است. وی بعد از واقعه هیروشیما و ناکازاکی که در آن مردم نیاز دارویی بسیاری پیدا کردند تحت تأثیر دکترصلح طلب سوئدی قرار گرفت؛ کسی که بدون هیچ چشم داشتی تنها با نیت بشردوستانه در کمترین زمان ممکن مقدار بسیار زیادی از نیاز دارویی مردم بحران زده این شهر را تأمین کرده بود و همین انگیزه ای شد تا وی نیز وارد چنین فعالیت های انسان دوستانه ای شود و در حد توان به امدادرسانی دارویی و غیره بپردازد. او حالا 20 سالی می شود که ان. جی. اوی «موست» را تأسیس کرده و به کمک دوستانش به یاری مردم آسیب دیده مختلف دنیا می رود؛ از چرونویل و غزه گرفته تا آن سر دنیا در کشورهای اروپایی تا بتواند کمک رسانی داشته باشد. در سفری که به ایران و شهر اصفهان داشت فرصتی دست داد تا با وی گفت وگو داشته باشیم.
- خانم شی زوکی از چه زمان و چطور با ایران آشنا شدید؟
گروه ما یک گروه غیردولتی و کمک رسان است که به کشورهای مختلف دنیا سفر می کنیم. 12 سال پیش بود که به طور اتفاقی با دکتر خاطری مسئول انجمن حمایت از جانبازان شیمیایی آشنا شدم و با کمک ایشان توانستیم به سردشت منطقه آسیب دیده از حملات شیمیایی برویم؛ منطقه ای که اصلاً باور نمی کردیم چه اتفاقات تلخی آنجا رخ داده است بعد از آن سفر برای بقیه دوستان هم تعریف کردیم و آنها برای بازدید از منطقه آمدند و نقطه عطفی شد تا یکسری فعالیت و برنامه درباره جانبازان صورت بگیرد.
- چه برنامه هایی؟
در سالگرد حادثه هیروشیما و ناکازاکی هر سال تعدادی از جانبازان ایران به مراسم دعوت می شوند. یکسری تعاملاتی بین بیمارستان هیروشیما و ایران صورت گرفته که ماحصل آن چاپ اطلس جانبازان شیمیایی به سه زبان فارسی، ژاپنی و انگلیسی بود و برگزاری فستیوال فیلم و جشنواره های سینمایی. در کنار آن یک برنامه تحت عنوان شهرداران صلح داریم تا از همکاری آنها استفاده کنیم. شهردار هیروشیما فعال است و رتبه اول را دارد و شهرداران ایران در رتبه دوم هستند. 320 شهرداری ایران اعلام همکاری کردند و تلاش دارند تا در حوزه کاری خود مؤثر باشند.
- آیا تنها انجمن شما با ایران مرتبط است یا سایر ان جی اوهای ژاپن هم در جریان و تعامل هستند؟
البته در ژاپن انجمن های غیردولتی زیاد است که هر کدام با اهداف خاصی فعال هستند ولی شخصاً در جریان نیستم و آماری ندارم که کدام انجمن با ایران ربط دارند نکته دیگر اینکه عمدتاً انجمن ها در هیروشیما درخصوص بمب اتم و نتایج تلخ آن است.
- این نوع فعالیت ها در زندگی شخصی شما چقدر تأثیرگذار بوده است؟
خیلی زیاد تأثیر مثبت داشته و ازنظر روحی و روانی خودم را ارضا می کنم که می توانم تا حدی به دیگران کمک کنم. به نوعی اول از همه روی خودم اثر گذاشته است هرچند سخت است ولی دوست دارم بتوانم به اندازه توان و وسعی که دارم به دیگران کمک کنم.
- در این مدت 12سال که با ایران مرتبط بوده اید چطور؟
خوشبختانه دوستان زیادی پیدا کرده ام و حس خوبی دارم همین باعث شده تا ارتباطم را حفظ کنم و رفت و آمد داشته باشم. جانبازانی بوده اند که با وجود ناراحتی های جسمی و روانی منفعل نبوده و پیشرفت های خوبی هم داشته و توانسته اند برمشکلات فائق بیایند حتی برای جامعه خود مفید باشند.
- به نظر شما چرا افکار عمومی دنیا درباره شیمیایی ایران چیزی نمی داند و کشوری که خودش چنین مظلوم واقع شده را غیرمنصفانه متهم می کنند؟
من هم می خواهم همین را بدانم چرا درباره ایران و مسائلی که داشته اطلاعات زیادی نیست. من وقتی 12 سال پیش به منطقه سردشت رفتم باور نمی کردم حتی دوستانم هم که رفتند برایشان عجیب و باورنکردنی بود. متأسفانه در جهت اطلاع رسانی هنوز کاری نشده است و برای همین خیلی ها نمی دانند باید از راه های مختلف اطلاع رسانی استفاده کرد. همین تعاملات تا حدودی می تواند مؤثر باشد به خصوص رسانه ها باید حقیقت جانبازان شیمیایی را بیان کنند و این ماجراها و اتفاقاتی که رخ داده را به گوش همه برسانند.
- اگر دنیا با اتفاقات تلخ ایران آشنا شود چه تأثیری خواهد داشت؟
شاید نتوانند کاری انجام بدهند و جانبازان شیمیایی همچنان دچار درد و ناراحتی هستند اما اگر اطلاع رسانی شود مردم دنیا جنایتکاران را تقبیح می کنند. ببینید هیروشیما را حالا دیگر همه می شناسند و وقتی صحبت از بمب اتم و فعالیت های اینچنینی می شود خود به خود افکار عمومی دنیا برانگیخته می شود. به نظرم باید از جانبازان شیمیایی و مناطق بمباران شده شیمیایی ایران برای همه دنیا صحبت کرد تا بدانند چه عواقبی دارد و هوشیارانه مانع رخدادهای بعدی شد. شاید اگر این اطلاع رسانی ها زودتر و بیشتر بود شاهد بمباران شیمیایی در سوریه و نقاط دیگر نبودیم در هر حال کمترین تأثیری که دارد این است که مانع تکرار و شدت حملات شیمیایی می شود.
- خود شما و انجمن چه کارهایی در رابطه با بیان مظلومیت ایران کرده اید؟
البته توانایی ما محدود است اما سعی می کنیم درحد توان مؤثر باشیم. من با نوشتن مقاله یا برپایی گردهمایی سعی دارم تا مسائل را بیان کنم.
- یکی از کارهای مجموعه «موست» برگزاری جشنواره فیلم هایی سینمایی است. کمی دراین باره توضیح بدهید؟
بله دو سالی می شود که برای تأثیرگذاری بیشتر از رسانه ها اعم از روزنامه ها، شبکه های تلویزیونی و به خصوص فیلم کمک گرفته ایم چون بهتر و روان تر اثر می گذارد. فستیوال فیلم «عشق و صلح» ایران و هیروشیما سعی دارد تا با برگزاری فیلم های مختلف درباره جنگ ایران و جانبازان ایرانی حقایقی که در این سال ها وجود داشته است را ارائه دهد تا همه بدانند ایران چقدر از حملات شیمیایی دچار آسیب شده است و این کار با فرهنگ سازی مؤثر خواهد بود. در ایران آقایان حبیب احمدزاده و پرویز پرستویی مسئول این جشنواره هستند و فیلم هایی متناسب را ارائه کرده اند. مانند گیلانه، اتوبوس شب، شیار 143 و... که در سالگرد بمباران اتمی هیروشیما پخش شده اند. خوشبختانه خروجی و تأثیرگذاری خوبی هم داشته اند و با اقبال مواجه شده اند.
- به نظر شما فیلم های ایرانی چقدر تأثیرگذاری جهانی داشته اند؟
خوب بوده و امیدوارم جشنواره بهتر و قوی تر شود تا بتوانیم به کمک فیلم و قدرتی که دارد به اهداف خود جامه عمل بپوشانیم. مطمئن هستم سال های بعد بهتر خواهد شد.
- آیا از کشورهای دیگر هم جانبازان و آسیب دیدگان جنگی در مراسم و برنامه های هیروشیما شرکت می کنند؟
بله هم افراد سیاسی و دیپلمات ها و هم افراد عادی که به نوعی آسیب دیده جنگ ها و حملات نظامی بوده اند در این برنامه ها هستند تا با هم تعامل و ارتباط داشته باشند از سرتاسر دنیا دعوت می شوند.
- این حضور چقدر می تواند مؤثر باشد؟
اینها شاهدان وقایع جنگی هستند که خودشان هم آسیب دیده اند. ملاقاتشان با هم و ارتباطشان می تواند تا حد زیادی باعث تأثیرات خوب روانی برای خودشان و اطرافیان باشد.
- تأمین مالی انجمن شما چگونه است؟
همه شخصی و کمک های مردمی است و تاکنون هیچ بودجه ای از طرف دولت نداشته ایم.
- به عنوان یک خارجی چه نگاهی به ایران دارید؟
ایران کشوری خوب با مردمانی مهربان و دوست داشتنی است؛ ایرانی ها برعکس ژاپنی ها که خیلی اهل تعارف هستند، احساسات خود را به خوبی بیان می کنند و ارتباط با آنها خوب است برای همین است که در این 12 سال مدام با ایران مرتبطم و رفت و آمد دارم چون به ایران علاقه مند هستم به خصوص شهر اصفهان با کاشی ها و موزاییک های رنگی و جذاب و آثار زیبایی که دارد خیلی دلنشین است.
منبع : روزنامه جوان
**پژوهش**9351**9131



29/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن