واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: چیتچیان به در گفتوگوی اختصاصی با پانا: ایران 11 میلیارد کیلووات ساعت برق صادر میکند خبرگزاری پانا: وزیر نیرو با بیان اینکه خرید برق نیروگاههای بادی توسط وزارت نیرو صورت نمیگیرد، درباره صادرات برق به طور کلی و مزیتهای آن در برابر صدور گاز، اظهار کرد: بیتردید امکان ایجاد ارزش افزوده برای صادرات برق مشخص است و هم اکنون 11 میلیارد کیلووات ساعت برق صادر میکنیم.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ساعت 08:39
حمید چیت چیان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا، در خصوص اظهار مقامات وزارت نفت مبنی بر صدور برق متناسب با صدور گاز به نحوی که صادارت گاز آسیب نبیند، گفت: به نظر ما صادارت برق ارزش افزوده بیشتری نسبت به صادارت گاز دارد و این یک قاعده کلی است به هر میزان مواد خام را صادر کنیم ارزش افزوده کمتری دارد.
وی تصریح کرد: تبدیل گاز به فرآورده های دیگر ارزش افزوده بیشتری خواهد داشت و وزارت نیرو هم اکنون حدود 11 میلیارد کیلووات ساعت برق صادر می کند.
وزیر نیرو در خصوص کاهش منابع آب نیز اظهار کرد: فعالیت های وزارت نیرو برای استحصال آب بسیار بوده است اما شرط سپری کردن تابستان مستلزم همکاری و مدیریت مصرف آب از سوی تمام مردم است.
چیت چیان در خصوص مصوبه دولت برای مشترکان پرمصرف گفت: این موضوع همچنان در دست بررسی است و تمام تلاش ما برای تأمین آب در تابستان است.
به گزارش پانا، وزیر نیرو در خصوص آخرین وضعیت سرمایه گذاری در حوزه انرژی های نو عنوان کرد: ما از ابتدا برنامه ویژه ای را برای انرژی های تجدیدپذیر طراحی کردیم در سال 92 حدود 940 مگاوات قرارداد با بخش خصوصی بستیم، همانطور که می دانید دولت در این زمینه خودش امکان سرمایه گذاری ندارد و به دلیل سهولتی که در مکانیزم های مالی و بانکی وجود دارد، بخش خصوصی آنچنان که که انتظار می رفت به سرعت وارد عمل نشد.
چیت چیان ادامه داد: طبق اطلاعاتی که ما داریم بسیاری از قراردادها در توسعه انرژی های تجدیدپذیر منعقد شده و توربین هایی در حال حمل به ایران هستند.
وی همچنین در توضیح توربین های بادی اظهار کرد: ظرفیت های تولید توربین های بادی در کشور ایجاد شده و محصولات تولیدی وارد بازار شده که در سال های پیش رو می توان یک نتیجه گیری از این ظرفیت ها به دست آورد.
وزیر نیرو در مورد مشکلات پیش روی توربین های بادی در برق تولیدی گفت: خریدار برق تولیدی توربین های بادی وزارت نیرو نیست چرا که ما اجازه سرمایه گذاری در نیروگاه را نداریم و در واقع تسهیل کننده کار هستیم و فراهم کننده امکاناتی که بخش خصوصی بتواند کار انجام دهد و در این مهم مطالعات پایه را انجام می دهیم تا از پتانسیل های موجود در کشور به خوبی بهره برداری شود.
چیت چیان از هماهنگی با صندوق توسعه ملی برای فراهم شدن تسهیلات در حوزه انرژی های نو خبر داد و افزود: هماهنگی های لازم را با بانک های عامل انجام دادیم و قراردادهای خرید تضمینی برق منعقد شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]