محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855465321
چگونه دانشجویان ایرانی در اروپا، محل اقامت پیدا کنند؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران
چگونه دانشجویان ایرانی در اروپا، محل اقامت پیدا کنند؟
در این گفتار، به طور اختصاصی درباره مساله اقامتی دانشجویان متقاضی تحصیل در اروپا، مواردی ارائه میشود. این راهنماها کلی و توصیه هایی است که تنها جنبه مشورتی دارد و متاقضیان محترم باید نسبت به شرایط خود، جهت انتخاب مکان اقامت مطلوب اقدام کنند.
برترین ها: قصد دارد سلسله مقالاتی درباره فرآیند اخذ پذیرش در مقاطع عالی تحصیلی در کشورهای مختلف جهان را برای مخاطبان خود ارائه کند. این مقالات تلاش دارد تا به صورت عملی و مصور، اصول و مبانی فرآیند اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه های مختلف جهان را آموزش دهد. با توجه به اشتیاق گسترده جامعه جوان ایران برای کسب تجربه تحصیل و تحقیق در مقاطع عالی در دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا و تخصصی بودن این موضوع، بخش سبک زندگی برترین ها هر هفته موضوعات مختلف مربوط به این فرآیند را به جامعه مخاطبان عزیز سایت ارائه می کند. امیدواریم مخاطبان برترین ها و کلیه عزیزانی که این محتواها را مشاهده می کنند، به راحتی بتوانند خود و دیگران را در امر پذیرش تحصیلی و اخذ بورسیه یاری دهند.
در 21 گفتار قبلی، درباره مسائل مربوط به انتخاب دانشگاه ارزشیابی شده توسط وزارت علوم، شیوه های جست و جوی منابع علمی و تحقیقاتی و موارد مرتبط با فرآیند اخذ پذیرش، ویزا و بورسیه تحصیلی، مطالبی در 378 نکته ارائه گردید که خوشبختانه با استقبال مخاطبان عزیز پرتال برترین ها نیز مواجه گردید. در این گفتار، به طور اختصاصی درباره مساله اقامتی دانشجویان متقاضی تحصیل در اروپا، مواردی ارائه میشود. این راهنماها کلی و توصیه هایی است که تنها جنبه مشورتی دارد و متاقضیان محترم باید نسبت به شرایط خود، جهت انتخاب مکان اقامت مطلوب اقدام کنند.
برای اکثریت قریب به اتفاق متقاضیان تحصیل در خارج از کشور، شناسایی و رزرو مکان مناسبی برای اقامت کوتاه مدت یا بلند مدت خود در کشور مقصد، از جایگاه مهمی در فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی و ادامه تحصیلات عالیه برخوردار است. بعضی از متقاضیان برای نخستین بار کشور را ترک می کنند و بعضی دیگر نیز تجربه سفر به کشورهای اروپایی را نداشته و بعضا بیش از دو هفته از خانه و کاشانه خود دور نبوده اند. بنابراین به نظر می رسد مساله اجاره مطلوب محل اقامت به دلیل آن که دانشجو موظف است مدت زیادی را در آن سکونت کند، موضوع قابل ملاحظه و تامل باشد. بیست و دومین گفتار این مسالب را به بحث و بررسی اجمالی درباره نکات ضروری جهت رزرو و اجاره محل اقامت دانشجویان متقاضی تحصیل در اروپا اختصاص داده ایم که می تواند راهکارهای خوبی را به علاقمندان توصیه کند.
نکته 379: در صورتی که هنوز روادید دانشجویی دریافت نکرده اید، از طریق پرتال های اینترنتی موجود،جهت رزرو موقت محل سکونت در هتل، هاستل یا آپارتمان های دانشجویی اقدام کنید. این پرتال ها این امکان را برای شما فراهم می کنند که بدون پرداخت هزینه ای، مکان اقامت خود در اقصی نقاط جهان و بر اساس نیازها و علاقمندی ها و بودجه مربوطه شناسایی و رزرو نمایید. تائیدیه رزروی که برای شما صادر می شود، قابلیت ارائه به سفارت و کنسل شدن بدون پرداخت هزینه ای را خواهد داشت و حتی در صورتی که بخواهید از این رزرو استفاده کنید، به راحتی این قضیه امکان پذیر است. پرتال هایی مانند www.ebooking.com به راحتی خدماتی که در فوق به آن اشاره کردیم را برای شما فراهم می کند.
نکته 380: برخی از پرتال های فراهم کننده خدمات رزرو رایگان محل اقامت، فرآیند رزرو رسمی را بر اساس اطلاعات یک کارت اعتبار ارزی مانند مستر کارت1 یا ویزا کارت2 انجام می دهند. در صورتی که چنین کارت هایی ندارید، از دوستان و آشنایان بخواهید تا خودشان برای شما این رزرو را انجام داده و نشانی پست الکترونیک شما را برای دریافت تائیدیه رزرو در سایت وارد کنند.
نکته 381: تمانی پرتال های معروف و معتبر رزرواسیون آنلاین، دارای بخشی برای تغییر، اصلاح یا کنسل کردن محل اقامت هستند تا بتوانید به راحتی و بدون پرداخت هزینه، نسبت به جابچا کردن مکان و تاریخ رزرواسیون خود اقدام کنید. حتما پرتالی را برای این کار انتخاب کنید که چنین خدماتی به شما ارائه دهد.
نکته 382: همواره در صورتی که اطمینان صد درصد در مورد دریافت روادید ندارید، از پرداخت هزینه اقامت جهت اجاره مکانی در اروپا خودداری کنید. چرا که در صورتی که نتوانید روادید دانشجویی را در زمان مورد نیاز دریافت کنید، این هزینه به شما عودت نخواهد شد. در صورتی که سفارت برای آگاهی از مکان اقامت شما، تائیدیه ای نیاز دارد به نکته شماره 375 مراجعه کنید.
نکته 383: اگربه هر دلیلی مجبور به کنسل کردن رزرو خود هستید، همواره 24 ساعت قبل از زمان عزیمت3 تعیین شده، نسبت به کنسل کردن اطلاعات رزرو اقدام کنید تا موظف به پرداخت هزینه اضافه4 نشوید. برای این کار، همیشه از سایت هایی که عنوان کنسل رایگان5 را در کنار مکان های معرفی شده خود درج می کنند استفاده نمایید.
نکته 384: برخی از آژانس های مسافرتی جهت دریافت تائیدیه رسمی رزرو مکان اقامت چه برای یک روز و چه سه ماه، حداقل مبلغی را از دانشجویان دریافت می کنند که به واسطه اطلاعات ارائه شده در نکات 375 تا 379، از این پس چنین خدماتی را می توانید به رایگان در اختیار داشته باشید و از پرداخت هزینه های گزاف با دلار آزاد ! پرهیز کنید.
نکته 385: همواره از دانشگاه مقصد بخواهید حتی برای مدت زمان کوتاهی مانند دو هفته یا یک ماه، مکانی را در محدوده دانشگاه برای شما رزرو کنند و اطلاعات رزرو را به همراه نامه پذیرش به شما ارسال کنند. این موضوع باعث می شود که اطلاعات شما به عنوان یک دانشجوی پذیرفته شده در دانشگاه و متقاضی محل اقامت در کمپ های دانشجویی، ثبت شود تا بعدا بتوانید از این طریق، نسبت به دریافت محل سکونت بلند مدت اقدام کنید. این نکته مهمی است که متاسفانه خیلی از دانشجویان از آن غافل هستند. فردی به نام accommodation officer یا مسئول امور اقامتی معمولا در دانشگاه ها، برای رتق و فتق امور مربوط به settlement یا اقامت دانشجویان خارجی، فعال است.
نکته 386: اگر تجربه زندگی در مکان های دانشجویی و محیط هایی که برخی از وسایل و ابزار زندگی مانند حمام، آشپزخانه و اتاق خواب به صورت مشترک در اختیار ساکنان قرار می گیرد ندارید، تلاش کنید تا قبل از آشنایی و آگاهی کامل از چند و چون چنین مکانی، از رزرو آن خودداری کنید. مگر آن که به جز چنین محیط هایی، راهکاری موقت برای حل مشکلات پیش روی در زمینه اجاره محل اقامت در کشور مقصد نداشته باشید. بسیاری از دانشجویانی که بدون اطلاع قبلی یا با اغماض، نسبت به اجاره محل های اقامت مشترک اقدام می کنند، با هنجارهای فرهنگی و خانوادگی و مسائلی از این دست رو به رو می شوند که در بعضی موارد مجبورند بخاطر مشکلات پیش روی، قید ادامه تحصیل را بزنند یا به شهر و کشور دیگری منتقل شوند. خیلی از مسائل اروپا که از کشور خود به سادگی بر روی کاغذ بررسی و ارزیابی می کنید، در عمل می تواند به یک معضل بزرگ تبدیل شود. بنابراین موضوع اسکان و مسائل مرتبط با آن، قضیه کوچکی نیست، چرا که محبورید نیمی از وقت خود در یک کشور بیگانه را در آن سپری کنید. همواره ارتباط با دانشجویان در حال تحصیل در کشور مقصد را برای رایزنی اطلاعاتی در نظر داشته باشید.
نکته 387: خوابگاه های دانشجویی در اروپا، همیشه بهترین گزینه برای دانشجویان تازه وارد نیست. همواره از مسئولان دانشگاه، دانشجویان فعلی و فارغ التحصیلان قدیم، دوستان یا آشنایانی که تجربه بیش تری در این امور دارند را به عنوان مشاوران در نظر داشته باشید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.
نکته 388: در صورتی که روادید دانشجویی را دریافت کردید و هنوز محل اقامت مطلوبی را پیدا نکرده اید، از پرتال های ارائه دهنده خدمات محل اقامت به دانشجویان در کشور مقصد راهنمایی بگیرید. این اطلاعات از طریق سایت های دانشگاهی و جست وجو در وب قابل دسترسی می باشد.
نکته 389: معمولا قراردادهای اجاره مکان اقامت برای دانشجویان، نیازمند معرفی نامه از دانشگاه و پرداخت بیعانه می باشد. در صورتی که با چنین مواردی رو به رو شدید ،همواره از شرکت های رسمی و با استعلام از دانشگاه خود مبادرت به عقد قرارداد نمایید.
نکته 390: از برقراری ارتباط و ارسال پول به سایت ها و شرکت هایی که شماره تماس و شماره ثبت و اطلاعات رسمی در اختیار شما قرار نمی دهد و تنها در موتورهای جست وجو ان ها را مشاهده کردید، خودداری نمایید. صحبت اطلاعات را میتوانید از دانشگاه ها و مراکز رسمی کشور مقصد استعلام کنید.
نکته 391: قراردادهای اجاره برای دانشجویان، معمولا بر اساس یک ترم تحصیلی صادر می شود و پس از آن قابل تمدید یا کنسل شدن می باشد. این شرایط را در عقد قرارداد به خوبی بررسی کنید تا بر اساس مقتضیات زمانی و مکانی و تحصیلی خود، بتوانید نسبت به مدیریت قرارداد محل اقامت خود اقدام کنید.
نکته 392: در صورتی که فرد اجاره دهنده، اطلاعات شماره حساب یا موضوعات خصوصی شما را برای ثبت در قرارداد درخواست کرد، از این کار خودداری کنید و موارد را به پلیس یا دانشگاه خود اطلاع دهید.
نکته 393: همواره رونوشت نامه پذیرش تحصیلی و قرارداد اجاره محل سکونت را که حاوی اطلاعات اجاره دهنده می باشد را به همراه داشته باشید تا در صورت درخواست پلیس مرزی، ارائه دهید.
نکته 394: هیچ گاه به واسطه آن که فلان دوست و آشنا و فلان شخص چه حقیقی یا حقوقی، قول یا توصیه هایی به شما جهت اعطای محل اقامت با بودجه و شرایط مورد نظر شما داده است، کشور خود را به مقصد مکانی نامعلوم ترک نکنید. در کشور بیگانه فقط بر روی داشته ها و امکانات مستند و مستدل خود حساب باز کنید و سرنوشت و وقت خود را به مجهولات و مسائل غیر واضح نسپارید. سعی کنید یادبگیرید که همه چیز را مکتوب در اختیار داشته باشید تا بتوانید همه جا به آن استناد منطقی بکنید و حق با شما باشد. اجاره نامه رسمی مکتوب، میتواند راه حل خوبی باشد.
نکته 395: اگر دانشگاه یا موسسه ای که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید، به هیچ عنوان مکان خالی برای اجاره دادن به شما در اختیار ندارد، از دانشگاه بخواهید که نام شما در فهرست انتظار ثبت کند و شماره ثبت را به شما اعلام کند. معمولا شروع ترم تحصیلی در پاییز هر سال، به دلیل ترافیک بالای دانشجو و کمبود مکان اقامت، فرصت زیادی برای رزرو محل مناسب وجود ندارد. اما در ترم های دوم یا سوم، این امکان در دسترس تر خواهد بود. این نکته را فراموش نکنید.
نکته 396: اگر به هر دلیلی مجبور شدید از طریق شرکت ها و موسسات رسمی اجاره دهنده مکان اقامت در اروپا، نسبت به اجاره مکانی مشترک6 به دیگران اقدام کنید، حتی الامکان سعی کنید این مکان یک مکان دانشجویی باشد، نزدیک به دانشگاه باشد و از همه مهم تر، از شما خواسته نشود که حداقل برای یکسال این مکان را اجاره کنید و برای کنسل کردن ان هزینه گزافی پرداخت کنید.
نکته 397: حتی الامکان تلاش کنید با دوستان و افرادی که در شهر و منطقه خود با آن ها آشنایی دارید و مانند شما قصد عزیمت به شهر خاصی در فلان کشور اروپایی دارند، محل اقامت مشترک بگیرید.
نکته 398: نزدیک بودن محل اقامت به دانشگاه حداقل مزیتی که دارد آن است که شما می توانید در هزینه های حمل و نقل خود که بعضا در برخی از کشورهای غربی بسیار گران است، صرفه جویی کنید. در کشورهای اسکاندیناوی که طول روز بسیار کم است و شما محبور هستید وقتی هوا تاریک است به دانشگاه بروید و وقتی هوا تاریک است از دانشگاه برگردید، آن هم زیر برف و باران، نزدیک بودن محل اسکان به دانشگاه یک مزیت بزرگ تلقی می شود.
نکته 399: همواره بخش های فرهنگی و علمی سفارتخانه های جمهوری اسلامی در کشورهای اروپایی می تواند یک مشاور خوب برای دانشجویان ایرانی باشد. اطلاعات مربوط را از سایت های سفارتخانه ای ایران در کشورهایی اروپایی دریافت کنید. mfa.gov.ir یک راهنمای خوب است.
نکته 400: پایگاه هایی مانند اراس میت7، کاساسواپ8 و کمپس یوروپ9 از جمله سایت های هستند که برای دسترسی به شمار گسترده ای از فرصت های اقامت در این قاره، می تواند مورد استفاده متقاضیان قرار بگیرد.
نکته 401: همواره مراکز اقامتی اصلی ومعتبر که جهت اسکان دانشجویان در اروپا فعالیت می کنند، در اینترنت و به خصوص شبکه های اجتماعی دارای صفحه اختصاصی هستند که می توانید از خدمات اطلاع رسانی، آشنایی با دانشجویانی که در این صفحات عضو هستند و تبادل اطلاعات با فعالان در این صفحه استفاده کنید. هم چنین ارتباط مستقیم و آنلاین با مسئولان مراکز اقامتی بعضا از طریق شبکه های اجتماعی، وبلاگ ها و نرم افزارهای ارتباطی مانند یاهو واسکایپ ئ حتی تلگرام و اینستاگرام، سریع تر و راحت از شیوه های سنتی می باشد.
نکته 402: یکی از بهترین راه های دریافت اطلاعات موثق و مناسب درباره فرصت های اقامتی برای دانشجویان یک دانشگاه، رایزنی و تبادل اطلاعات با انجمن ها و گروه های علمی و غیر علمی دانشجویی در دانشگاه ها می باشد که محفل خوبی برای آشنایی با دانشجویان از کشورهای مختلف با یگدیکر است. فهرست چنین انجمن ها و گروه هایی را از مسئولان دانشگاه مقصد سوال کنید و با انان در ارتباط باشید. بخش international associations معمولا در سایت های دانشگاه های خارج از کشور برای معرفی انجمن های مختلف دانشجویان ملیت های مختلف،ارائه میشود که منبع اطلاعاتی و ارتباطی بسیار عالی برای شما می باشد.
نکته 403: اگر قصد تقویت زبان خود در کشور مقصد را دارید یا دوست دارید در یک محیط خانوادگی، فرهنگ و رسوم وزبان یک کشور را بهتر درک کنید، تلاش کنید تا با همکاری دانشگاه، نسبت به اقامت در محل های تایید شده ای که برای زندگی دانشجویی با خانواده ها10 در نظر گرفته شده است اقدام کنید. این مکان اگر کمی نسبت به مکان های دیگر اقامتی برای دانشجو گران تر باشد، اما فواید بسیار زیادی را می تواند برای علاقمندان به همراه داشته باشد و شما را ازتنهایی و زندگی با دانشچویان مجرد کثیف یا بی فرهنگ !! در امان بگذارد.
نکته 404: در انتخاب محل اقامت سعی کنید تا هزینه های برق و آب و و گاز، روی اجاره بها لحاظ شده باشد تا در کشورهای سردسیر، نسبت به مصرف برق و گاز، متحمل هزینه های زیاد نشوید. هم چنین در برخی از کشورها، هزینه دریافت اشتراک اینترنت، برای فقط یک ماه امکان پذیر نیست و در صورتی که مجبور به کنسل شدن اشتراک، قبل از پایان اعتبار آن بشوید، مجبور هستید هزینه گزافی پرداخت کنید یا اشتراک خودرا به فرد دیگری واگذار کنید. به این موضوع جهت دریافت اشتراک اینترنت برای مکان اقامت خود توجه کنید.
نکته 405: حتما قبل از اجاره یک محل برای سکونت موقت یا بلند مدت در هر نقطه اروپا، از طریق پست الکترونیک یا سایت اینترنتی، تصاویر و اطلاعات مکتوب از نظر وضعیت گرمایش، سرمایش، چیدمان اتاق ها، لوازمی که در اختیار دارد و نشانی پستی آن و دسترسی مربوطه به مراکز مختلف شهر، را کسب کنید. نگاه بلند مدت به محل سکونت داشته باشید و تلاش کنید مکانی را برای چند ماه اول که هنوز آگاهی چندانی نسبت به شهر محل سکونت ندارید، انتخاب کنید که دسترسی محلی مطلوب و قابلیت های اسکان مورد نظر شما را حتی اگر کمی گران است، داشته باشد.
1- Master card
2- Visacard
3- Arrival time
4- Cancelation charge
5- Free cancelation
6- Shared apartment
7- http://www.erasmate.com
8- http://www.casaswap.com
9- http://www.campuseuropae.org/en
10- Homestay residence
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]
صفحات پیشنهادی
چگونه جاذبه های ایرانی را «جهانی» کنیم؟
چگونه جاذبه های ایرانی را جهانی کنیم تهران- ایرنا-با وجود اینکه ایران از نظر بهره مندی از جاذبه های گوناگون در رتبه دهم و از نظر جاذبه های فرهنگی و تاریخی بالقوه جزو سه کشور اول جهان قرار دارد اما رتبه گردشگری ما در همسنجی با کشورهای دیگر بسیار پایین است به طوری که ایران در زمطراحی صنعتی در ایران بدون متولی است/کمک کنید تا طراحی ایرانی جایگاه خود را پیدا کند
از اولین مسابقه طراحی صنعتی ایران چه می دانید طراحی صنعتی در ایران بدون متولی است کمک کنید تا طراحی ایرانی جایگاه خود را پیدا کند وقتی رهبری به دولت می فرمایند اگر شما که بزرگترین مصرف کننده هستید جنسی را که ما در داخل داریم شما خودتان نخرید و بروید از خارج تهیه کنید این در واقعراهاندازی واحد سرپرستی دانشجویان غیرایرانی در دانشگاهها | خبرگزاری ایلنا
وزیر علوم خبر داد راهاندازی واحد سرپرستی دانشجویان غیرایرانی در دانشگاهها ایلنا وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت در دانشگاههای بینالمللی کشور و دانشگاههایی که دارای دانشجویان غیر ایرانی هستند باید واحد سرپرستی دانشجویان غیرایرانی راهاندازی شود تا این دانشجویان برای انجمشکلات استفاده از ارز آزاد شده برای شهریه دانشجویان ایرانی خارج
در گفتگو با مهر اعلام شد مشکلات استفاده از ارز آزاد شده برای شهریه دانشجویان ایرانی خارج شناسهٔ خبر 2578683 - سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۷ حوزه و دانشگاه > دانشجویی رئیس سازمان امور دانشجویان آخرین وضعیت پرداخت شهریه دانشجویان خارج از کشور از محل ارز آزاد شده از طریق مذبازدید وزیر علوم از نمایشگاه فرهنگ ملل دانشجویان غیر ایرانی
بازدید وزیر علوم از نمایشگاه فرهنگ ملل دانشجویان غیر ایرانی ایرنا-شیراز-هشتمین جشنواره فرهنگ ملل دانشجویان غیر ایرانی با 30 غرفه به مدت سه روز از 25 تا 28 اردیبهشت ماه جاری در شیراز دایر است عکس رضا قادری 26 ارديبهشت 1394 18 5 عکس رضا قادری ID 2863680 12 عکس نسخه اصلی نسخه اصلفرهادی خبر داد راهاندازی واحد سرپرستی دانشجویان غیرایرانی در دانشگاهها
فرهادی خبر دادراهاندازی واحد سرپرستی دانشجویان غیرایرانی در دانشگاههاوزیر علوم از راهاندازی واحد سرپرستی دانشجویان غیرایرانی در دانشگاههای کشور خبر داد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم محمد فرهادی در سیزدهمین آیین نکوداشت دانش آموختگان غیفارس میزبان دانشجویان و دانش آموختگان غیرایرانی از سراسر کشور
شیراز فارس میزبان دانشجویان و دانش آموختگان غیرایرانی از سراسر کشور هشتمین جشنواره فرهنگ ملل دانشجویان غیرایرانی سراسر کشور با حضور سفرا و رایزنهای فرهنگی 26 کشور جهان در شیراز در حال برگزاری است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز هشتمین جشنواره فرهنگ ملل دانشجویان غیرایوجود جاذبههای خاص برای دانشجویان ایرانی در دانشگاههای جهان/فرار مغزها و فرار ژنها باید مدیریت شود
معاون امور بینالمللی دانشگاه خوارزمی وجود جاذبههای خاص برای دانشجویان ایرانی در دانشگاههای جهان فرار مغزها و فرار ژنها باید مدیریت شود قربانی گفت هماکنون فرار مغزها و فرار ژنها باید مدیریت شود چرا که جاذبههای خاصی برای حضور دانشجویان ایرانی در دانشگاههای جهان وجود داردمسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع): دانشجویان در اعتراض به عدم انتشار گزاره برگ ایرانی مقابل وزارت خارج
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع دانشجویان در اعتراض به عدم انتشار گزاره برگ ایرانی مقابل وزارت خارجه تجمع میکنندمسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع از تجمع دانشجویان مقابل وزارت امور خارجه کشورمان در روز چهارشنبه 30 اردیبهشتماه در اعتراض به عدم انتشار گزارهبرگجشن فارغالتحصیلی دانشجویان غیرایرانی در شیراز برگزار میشود
دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷ ۰۳ دبیر سیزدهمین آیین نکوداشت دانش آموختگان غیر ایرانی دانشگاههای کشور از برگزاری جشن فارغالتحصیلی 219 دانشجوی غیرایرانی دانشگاه شیراز همزمان با عید سعید مبعث برگزار میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه فارس سیده زهره عظیقائم مقام ظریف: امیدواریم برخورد تبعضآمیز در پذیرش دانشجویان ایرانی رفع شود
چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷ ۰۸ آنیکن هویتفلت رئیس کمیسیون سیاست خارجی و امور دفاعی پارلمان نروژ که در راس یک هیات پارلمانی در جمهوری اسلامی ایران به سرمیبرد با مرتضی سرمدی قائم مقام وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در ایافزایش ورود دانشجویان غیر ایرانی به دانشگاه های کشور
افزایش ورود دانشجویان غیر ایرانی به دانشگاه های کشور رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری از افزایش ورود دانشجویان غیر ایرانی به دانشگاه های کشور خبر داد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر آقای صدیقی در سیزدهمین آیین نکوداشت دانش آموختگان غیر ایرانینگاه رهبر انقلاب در حمایت از تولید ملی چیست دولت چگونه باید تولید ملی و کالای ایرانی را حمایت کند؟
نگاه رهبر انقلاب در حمایت از تولید ملی چیستدولت چگونه باید تولید ملی و کالای ایرانی را حمایت کند سیاستهای دولتی در یکی دو دههی اخیر در خصوص حمایت از تولید ظاهراً کم نبوده است پس چرا این نوع حمایتها کارآمد و مؤثر نبوده است پاسخ اجمالی به این سؤال این است که آنچه در خصوص حمایتجام جم ایام - سند ازدواج ایرانیان باستان چگونه بود؟
مجموعهای از اسناد در جایی به نام کوه مغ در قلعهای پنهان شد که پس از هزار و دویست سال در قرن گذشته کشف شد از میان این متون طولانیتر از همه سند ازدواجی است که به خوبی گویای تمدن ایرانیان کهن و نوع روابط میان زن و مرد در ایران شرقی باستان است برابری حقوق زن و مرد و آزادی روشبا حضور وزیر علوم و مسئولان وزارت خارجه جشن فارغالتحصیلی دانشجویان غیرایرانی در شیراز برگزار میشود
با حضور وزیر علوم و مسئولان وزارت خارجهجشن فارغالتحصیلی دانشجویان غیرایرانی در شیراز برگزار میشوددبیر سیزدهمین آیین نکوداشت دانشآموختگان غیرایرانی دانشگاههای کشور از برگزاری جشن فارغالتحصیلی 219 دانشجوی غیرایرانی دانشگاههای کشور همزمان با عید سعید مبعث خبر داد به گزارش خبردانشجویان غیرایرانی فارغ التحصیلی از دانشگاه های ایران را در شیراز جشن می گیرند
دانشجویان غیرایرانی فارغ التحصیلی از دانشگاه های ایران را در شیراز جشن می گیرند شیراز- ایرنا- دبیرسیزدهمین آیین نکوداشت دانش آموختگان غیرایرانی دانشگاه های کشور گفت 219 دانشجوی غیرایرانی از 26 کشور جهان شنبه همزمان با عید سعید مبعث در آیین ویژه ای در شیراز فارغ التحصیلی خود از دمدیر تربیتبدنی دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین خبر داد حضور 400 نفر در مسابقات ورزشی دانشجویان غیر ایرانی قزوین
مدیر تربیتبدنی دانشگاه امام خمینی ره قزوین خبر دادحضور 400 نفر در مسابقات ورزشی دانشجویان غیر ایرانی قزوینمدیر تربیتبدنی دانشگاه بینالمللی امام خمینی ره استان قزوین از پیشبینی حضور 400 نفر در مسابقات ورزشی جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان غیر ایرانی این استان خبر داد به گزار-
سبک زندگی
پربازدیدترینها