واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خشت آخر بیمارستان تاریخی بیرجند امسال گذاشته می شود بیرجند - روزنامه خراسان جنوبی روز دوشنبه در شماره 18973 صفحه نخست خود عنوان « خشت آخر بیمارستان تاریخی بیرجند امسال گذاشته می شود» را منتشر کرد.
در مطالب این روزنامه آمده است:« تا آخر امسال ساختمان بیمارستان رازی بیرجند به اتمام می رسد.»
معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حالی این خبر را اعلام کرد که مدت هاست مسئولان به دلیل مشکلات متعدد از کسری و تخصیص نیافتن صد در صدی اعتبارات گرفته تا مسائل مربوط به پیمانکار و شرایط جوی، زمانی را برای بهره برداری از این پروژه بزرگ اعلام نمی کنند. پروژه بیمارستان 200 تخت خوابی از مصوبات سفر اول هیئت دولت نهم به خراسان جنوبی در سال 84 است.
دکتر «بهنام باریک بین» با توجه به محدودیت منابع مالی به پشتوانه قول مساعد سازمان مدیریت این زمان را اعلام کرد و با اشاره به نیاز 6 میلیارد تومانی پروژه که سازمان مدیریت برای تامین آن قول مساعد داده است، گفت: امسال هم علاوه بر تخصیص 6 میلیارد تومانی 10 میلیارد تومان دیگر برای پروژه در نظر گرفته شده است.
البته او به این دغدغه جدید بیمارستان رازی اشاره کرد که برای تامین تجهیزات 60 تا 70 میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.
وی همچنین زمان برگزاری آزمون استخدامی به منظور گرفتن مجوز 200 نیروی پیمانی برای بیمارستان تازه تاسیس طبس و مراکز آموزشی درمانی ولی عصر(عج) و امام رضا(ع) را هشتم خرداد اعلام کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان این که قرار است امسال تخت های ویژه بیمارستانی کشور 41 درصد افزایش یابد، گفت: امسال بر اساس نیازسنجی و سطح بندی 30 تخت ویژه تا آخر امسال به تخت های موجود استان اضافه می شود. دکتر «گنجی» راه اندازی بیمارستان طبس، راه اندازی درمانگاه فوق تخصصی شهدا و اورژانس هوایی و انجام 4 ماموریت را از دیگر اقدام های انجام شده عنوان کرد.
برنامه جامع عملیاتی سلامت آب
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم از در دستور کار قرار گرفتن طرح تدوین برنامه جامع عملیاتی سلامت آب با همکاری وزارت نیرو و با هدف ارتقای وضعیت آب استان خبر داد و با اشاره به تهیه و توزیع رایگان مکمل های مورد نیاز گروه های هدف در تمام مراکز و خانه های بهداشت به بهره برداری 6 خانه و پایگاه بهداشتی در 3 ماه اخیر اشاره کرد.
دکتر«مهدی زاده» همچنین به افزایش 24 درصدی جذب پزشک خانواده اشاره کرد و گفت: در مقایسه با پارسال 24 پزشک بیشتر به کارگرفته شدند و با وجود کمبود نیروی پزشک خانواده در حال حاضر مرکز بدون پزشک در استان وجود ندارد.
دکتر «ناصری» معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم از پیگیری های ماهانه برای کمبودهای دارویی گفت و آمار داروخانه های خصوصی فعال در استان را 67 مورد اعلام کرد.
دکتر «زربان»، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم از برگزاری چهارمین همایش کشوری پژوهش در توسعه سلامت از 29 تا 31 اردیبهشت خبر داد و گفت: این همایش قرار است با محوریت مراقبت های نوین برگزار شود.
به گفته «محمودی راد» دبیر این همایش کشوری، حدود 285 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که پس از بررسی و تایید 181 مقاله پذیرش شد.
قائم مقام وزیر بهداشت در خراسان جنوبی هم در تشریح عملکرد 3 ماهه دانشگاه مهم ترین اقدام را پیگیری مصوبات سفرهای دولت و وزیر بهداشت عنوان کرد و گفت: قول مساعد برای تاسیس دانشکده داروسازی، تصویب چارت دانشگاه برای رفع مشکل کمبود نیروی انسانی، 65 درصد کار راه اندازی رشته های تخصصی جراحی عمومی، زنان، قلب و عمومی و... از اقدام های مهمی است که در سه ماه اخیر انجام شد.6054
28/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]