واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خیرین مدرسه ساز ملایر تجلیل شدند ملایر- ایرنا- در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز ملایر، از خیرین مدرسه ساز این شهرستان با حضور جمعی از مسوولان و خیرین در سینما فرهنگیان این شهر تجلیل به عمل آمد.
به گزارش ایرنا معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر روز یکشنبه در این آیین گفت: پولها و مال هایی که از سوی خیرین در راه مدرسه سازی هزینه می شود، از مال های حلال است که باید این اقدام خیر و پسندیده آنها، به نسل های بعدی هم منتقل شود.
محمدقاسم عبدلی خیرین را بخشی از مردم دانست و اظهار داشت: در حال حاضر، بیش از 50 گروه کوچک و بزرگ خیر در این شهرستان متناسب با نیاز مردم وجود دارد که باید به نحو مطلوب از توان و ظرفیت آنها استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه هر اقدامی باید در قالب دین اجرایی شود گفت: نسل امروز ما از نسل گذشته پاکتر است و اگر شرایط آن زمان پیش بیاید، حماسه هایی می آفرینند که شهدای ما در هشت سال دفاع مقدس آفریدند.
عبدلی اعتیاد و مواد مخدر را یکی از بارزترین معضلات و مشکلات بر سر راه جوانان برشمرد و بیان داشت: نیاز است خیرین در این زمینه نیز ورود پیدا کنند و با مال، فکر و اندیشه خود جوانان را از این گرداب و مشکلات کنونی نجات داده و کمک و یاریگر آنها باشند.
وی ولایت مداری را نیز از موضوعات مهم روز و تبیین آن به جوانان توسط خیرین دانست و اظهار کرد: باید هر حرف و سخن رهبری و مولای زمان خود را به توان فهم و درکمان اجرایی کنیم و همواره قانون مدار باشیم، چراکه دشمن در تلاش برای گرفتن زیبایی های ما است.
مدیر آموزش و پرورش ملایر نیز سرمایه گذاری در نیروی انسانی را یکی از شاخصه های جدید و مهم در کشور دانست و ابراز داشت: آموزش و پرورش به عنوان شالوده و پایه اصلی با اهمیت ترین دستگاهی است که می تواند در این زمینه اثرگذار باشد.
کاوه برخورداری افزود: این امر نیازمند نگاه سیستمی است و مدرسه سازی همراه با فکر خیرین، بکارگیری فکر و اندیشه نو و بکارگیری نیروی انسانی می تواند ما را در این راه کمک کند.
وی با بیان اینکه ما به دنبال تربیت شهروندانی هستیم که حقوق یکدیگر را بشناسند بیان داشت: نظام تعلیم و تربیت و مدارس دارای جایگاه ویژه ای در انتقال این تفکر به افراد هستند و خیرین بازویی توانمند به شمار می روند.
برخورداری همچنین توسعه فضاهای آموزشی، احداث فضاهای آموزشی در قسمت های مختلف شهر به خصوص قسمت های جدید شهر، تعمیر و تجهیز مدارس و خدمات تخصصی آموزش و پرورش را از اولویت های مهم آموزش و پرورش در امور خیر که نیازمند کمک خیرین است عنوان کرد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه جمعیت زیادی از دانش آموزان در ملایر تحت پوشش مدارس شبانه روزی هستند، به دنبال تاسیس مرکز نان و تغذیه سالم در این شهر هستیم که مصوبه آن را گرفته ایم و نیازمند کمک و حمایت خیرین در این زمینه هستیم.
وی همچنین از خیرین مدرسه ساز ملایر خواست تا کلاس های آموزشی برای نسل جدید در راستای ادامه راه امر خیر مدرسه سازی در این شهرستان برگزار کنند.
خیرین مدرسه سازی چون شادروانان حاج محمد ملایری، حاج علی طوسی، حاج سیف الدوله، فخرالحاجیه، حاج احمدعلی فراهانی، حاج محمود رهبر، آیت الله میرشاهولد، حاج کریم بنیادی، حاج نوروزعلی، حاج یدالله زمان، حاج فضل الله رییسی، حاج نعمت الله عشقی، حاج احمدعلی فراهانی و حاج حسن فرهادی از خیرینی هستند که امر خیر مدرسه سازی را در شهرستان ملایر پایه ریزی کردند.
شهرستان ملایر دارای 53 خیر مدرسه ساز است که تاکنون 78 مدرسه را احداث کرده اند و با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در جنوب شرقی استان و 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/1181
27/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]