تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831391674




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه روزنامه های ایران به نشست کمپ دیوید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 نگاه روزنامه های ایران به نشست کمپ دیوید تهران-ایرنا- بیانیه ی نشست کمپ دیوید که با رنگ و بوی دخالت بیشتر آمریکا در منطقه ی خلیج فارس منتشر شد، با واکنش تندی از سوی حضرت آیت الله خامنه یی رهبر انقلاب روبه رو شد؛ موضوعی که از جمله محورهای برجسته ی روزنامه های امروز بود.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** نگاه ها به نشست کمپ دیوید
گزارش روزنامه ی «آفتاب یزد» از نکات مثبت و منفی بیانیه ی کمپ دیوید با حضورکشورهای خلیج فارس و «باراک اوباما» رییس جمهوری آمریکا با عنوان «برندگان و بازندگان کمپ دیوید کدام اند؟» منتشر شد. آفتاب یزد در گزارش خود نوشت: نتیجه آنچه که در کمپ دیوید رخ داد را می شود در بیانیه مشترکی که با حضور این شش کشور صادر شد دید. بیانیه ای دو پهلو که برای ایران می تواند هم نشانه های مثبت و هم منفی درخود داشته باشد.
به نوشته ی این روزنامه، نکته مثبت بیانیه کمپ دیوید آن است که گویی کشورهای خلیج فارس ناچار شده اند که تا حدی با بحث توافق هسته ای با ایران کنار بیایند؛ آن طور که "تمیم بن احمد" امیر قطر در ارتباط با این بیانیه در نشست خبری می گوید: همه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از توافق هسته ای با ایران، استقبال می کنند.بیانی که بیش از هر چیز نشان از آن دارد که گویی اوباما توانسته است موضع کشورهای عربی خلیج فارس را تا حد قابل توجهی نرمتر کند. اما این همه آنچه که در بیانیه کمپ دیوید مطرح شده نیست. بلکه این بیانیه روهای نه چندان خوش هم به ایران نشان داده است. چرا که در آن بار دیگر ایران متهم به برهم زدن ثبات منطقه شده است.
«فروش میلیاردی توافق هسته ای به عرب ها» هم عنوان گزارش روزنامه ی «جوان» از نشست کمپ دیوید بود. بر اساس این گزارش، رئیس جمهور امریکا برخی اعضای شورای همکاری خلیج فارس را در کمپ دیوید گردهم آورد و به آنها وعده ایجاد یک سیستم دفاع ضد موشکی مشترک برای مقابله با آن چیزی که تهدید ایران می خوانند، داد. اوباما با این کار چارچوب های فروش تسلیحاتی چند میلیاردی به عرب ها را پایه گذاری کرد، آن هم به صرف این وعده که استفاده از نیروی نظامی را هم برای دفاع از عرب ها مد نظر خواهد داشت.
به گزارش جوان، همه اینها بخشی از همان چیزی است که برخی آن را به کارگیری مجدد دکترین نیکسون به دست اوباما می نامند که مبتنی بر افزایش تعهدات کشورهای عرب خلیج فارس است.
«کمپ دیوید، اوباما و نمایش اسب» به قلم «حسین دهشیار» استاد دانشگاه، عنوان یادداشت منتشر شده در روزنامه ی «فرهیختگان» بود. به اعتقاد نویسنده این یادداشت، کشورهای منطقه و بالاخص عربستان سعودی در کثیری از شرایط در سال های اخیر سیاست های مستقل از آمریکا را درپیش گرفتند که محققا مذاکرات عبدالفتاح السیسی با ولادیمیر پوتین و معامله تسلیحاتی با روسیه، سیاست های مماشات گرایانه ترکیه درباره عملکرد داعش در مرزهای ترکیه و عراق و یکه تازی عربستان سعودی در بحران یمن را باید نمونه های برجسته پشت سر گذاشتن آمریکا ذکر کرد. اجلاس کمپ دیوید از یک سو نشان داد که متحدین عرب آمریکا باراک اوباما را بیش از این ناتوان می یابند که نادیده انگاشتن دعوت او را خطرساز بیابند و از سوی دیگر ضعف رهبری منطقه ای آمریکا را فرصت مناسبی یافته اند تا تمایز شفاف تری میان منافع خود و آمریکا قائل شوند و سیاست های مستقلانه را مطلوب بیابند. بنابراین تعجب برانگیز نیست که حضور در نمایش اسب پراهمیت تر از حضور در اجلاس کمپ دیوید محسوب شود.
در همین راستا، رهبر انقلاب در خجسته سالروز بعثت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص)، در دیدار با جمعی از مسوولان و کارگزاران نظام، سفرای کشورهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم بر ادعاهای دروغین آمریکا درخصوص امنیت منطقه خلیج فارس تاکید کردند؛ که در روزنامه های امروز بازتاب گسترده یی داشت.
روزنامه ی «ایران» در گزارشی با عنوان «ایران مقابل تروریسم و حامی مظلومان است» مهمترین محورهای سخنان مقام معظم رهبری را این گونه آورد: اگر منطقه خلیج فارس امن باشد، همه کشورهای منطقه از این امنیت بهره مند خواهند شد، اما اگر خلیج فارس ناامن شود، برای همه کشورهای منطقه ناامن خواهد بود/ امریکایی ها از رژیم جعلی صهیونیستی که فلسطینی ها را در غزه و ساحل غربی مورد فشار قرار داده است، حمایت می کنند اما در شعارهایشان به دروغ مدعی مبارزه با تروریسم هستند/ امروز یمن به صحنه کشتار کودکان و زنان بی گناه تبدیل شده است که عامل آن کشورهای به ظاهر مسلمان هستند اما طراح و عامل اصلی آن، امریکا است/ ملت ایران با تروریسمی که با پول و حمایت امریکا در داخل کشور سربلند کرده بود، قاطعانه مقابله کرد/ ما با تروریسم مخالف هستیم و با آن مبارزه و از هر مظلومی نیز حمایت خواهیم کرد/ ملت ایران با همه کسانی که در عراق، سوریه، لبنان و سرزمین های اشغالی در مقابل خطرناک ترین تروریست ها و صهیونیست های تروریست ایستاده اند، همکاری خواهد کرد.
روزنامه ی «ابتکار» هشدار رهبر انقلاب مبنی بر این که «خلیج فارس ناامن برای همه ناامن خواهد بود» را عنوان نخست قرار داد و به نقل از ایشان نوشت: امنیت خلیج فارس مربوط به کشورهای این منطقه است که دارای منافع مشترک هستند و نه آمریکا. بنابراین امنیت منطقه خلیج فارس باید به وسیله کشورهای همین منطقه تامین شود. اگر منطقه خلیج فارس امن باشد، همه کشورهای منطقه از این امنیت بهر ه مند خواهند شد اما اگر خلیج فارس ناامن شود، برای همه کشورهای منطقه ناامن خواهد بود.

***قهرمانی در اصفهان، شادی در تبریز!
فصل چهاردهم لیگ برتر فوتبال با قهرمانی سپاهان به پایان رسید اما این پایان به واسطه ی یک دروغ، با جنجال ها، حاشیه ها و اشک های بسیاری همراه بود؛ موضوعی که روزنامه های امروز از آن به عنوان جمعه ی تلخ فوتبال ایران نام بردند.
روزنامه ی «اعتماد» در گزارشی با عنوان « معمای آن هشت دقیقه» به سراغ پاسخ این سوال که تبریز چگونه از جشن قهرمانی به اندوه از دست دادن جام پرتاب شد؟ رفت و نوشت: همه چیز از یک شایعه بزرگ شروع شد؛ شایعه ای که به گفته علیرضا منصوریان، هشت دقیقه کثیف تاریخ فوتبال ایران را رقم زد.
به نوشته ی اعتماد، در دقایق پایانی فینال لیگ، به بازیکنان و اعضای کادر فنی تراکتورسازی گفته شد بازی سپاهان مقابل سایپا با نتیجه مساوی به پایان رسیده است و تراکتوری ها با همان نتیجه مساوی ٣-٣ هم قهرمان لیگ برتر هستند، آن هم در شرایطی که واقعیت غیر از این بود. سپاهان با دو گل سایپا را شکست داد و با توجه به نتیجه بازی نفت تهران و تراکتورسازی عملا فاتح چهاردهمین دوره از مسابقات لیگ برتر (جام خلیج فارس) شده بود و امروز آنهایی که مناسبات جمعه تلخ فوتبال ایران را با خود مرور کنند تنها به یک نتیجه تاسف بار می رسند؛ «فاجعه».
«فوتبال سیاسی و معمای تبریز» هم عنوان روزنامه ی «تعادل» بود که در این گزارش به بازتاب این واقعه در رسانه ها پرداخت و نوشت: خبرگزاری فارس، بلافاصله پس از پایان بازی «تراکتور» و «نفت» نوشت «شایعه در ورزشگاه تبریز، باعث شادی اشتباهی تراکتوری ها شده؛ شایعه یی که وقتی لو رفت، درگیری و خسارت های سنگینی در ورزشگاه به جا گذاشت.» ازسوی دیگر، ایسنا نوشت «بلندگوی ورزشگاه خبر قهرمانی تراکتور را اعلام کرده است و...» حتی این مساله از دید برخی سایت ها نظیر «انتخاب» به سفر آتی رییس جمهوری به تبریز ارتباط داده شده است. اما در میان تمام این اخبار و تحلیل های متفاوت و در برخی موارد متضاد، نکته قابل توجه اینکه هیچ مقام مسوولی توضیح قانع کننده یی را برای روشن کردن ابعاد پنهان ماجرا ارایه نمی کند.
در این پیوند، روزنامه ی «آرمان» از دریچه ی دیگری به تحلیل «معمای جمعه تبریز» پرداخت و نوشت: روز جمعه برخی در فضای مجازی با سوءاستفاده از فضای ورزشی و بازی فوتبال خواستند اتفاقات بازی تراکتورسازی و نفت تهران را بهانه ای کنند تا مسیر هموار سفر روحانی به تبریز را ناهموار کنند. این تندروها اطلاعات غلط را در سایت های خودشان منتشر می کردند اما تماشاگران تبریزی به این اقدام کودکانه خندیدند و خود را برای استقبال از رئیس جمهور آماده کردند تا بار دیگر تیر تندروی به سنگ میانه روی بخورد. کسانی که از احساسات پاک جوانان برای رسیدن به اهداف سیاسی خود سوءاستفاده می کنند بدانند که جوانان تبریزی مسائل ورزشی به ویژه بازی روز جمعه تراکتورسازی و نفت را با مسائل کلان کشور و استان خود مخلوط نخواهند کرد و آنها اگر انتقاد و اعتراضی دارند از راه قانون آن را پیگیری خواهند کرد.
سرمقاله ی روزنامه ی آفتاب یزد هم «اگر بخواهند می شود» نوشته ی «سید علیرضا کریمی» بود که نگارنده به این نکته مهم که قبح دروغ و دروغگویی در جامعه ما ریخته شده تا آن جا که با یک دروغ ساده 70 هزار نفر گمراه شده و آنان را به ناکجاآباد می برد، تاکید کرد و نوشت: یقینا تا چند ماه دیگر بسیاری فراموش خواهند نمود که یک دروغ صرفنظر از آنکه برنامه ریزی شده بود یا خیر چگونه یک تیم ورزشی را از قهرمانی دور ساخت اما باید در انتظار وقایع مختلف دیگری بود. چه بسا طی ماه های آینده یک دروغ دیگر مطرح و فاجعه ای عظیم رخ دهد!
به اعتقاد کریمی، یک جایی باید مقابل این جریان «دروغ» ایستاد و به راحتی از کنار آن رد نشد. به نظر می رسد برای آغاز یک اقدام اساسی در این خصوص می توان از مسئولان شروع کرد. از آنجا که مردم آیینه مسئولان خود هستند مطمئنا این حرکت می تواند مثمرثمر باشد. مردم اگر بدانند و قانع شوند که حاکمان شان صدیق هستند آنان نیز سعی می کنند در رفتار خود تجدید نظر نمایند.این موضوع فرمول پیچیده ای ندارد و به راحتی قابل دسترس است.اگر بخواهند می شود!

***خانه تکانی دولت
روزنامه های امروز با استناد به سخنان «محمدباقر نوبخت» سخنگوی دولت مبنی بر این که «طبیعی است که رییس جمهوری در مقام ارزیابی عملکرد و برای تقویت کابینه خود، تغییراتی اعمال کند» از احتمال خانه تکانی دولت خبر دادند.
روزنامه ی «سیاست روز» در گزارشی با عنوان «زنگ تغییرات در پاستور برای که به صدا در می آید» به سراغ این خبر رفت و نوشت: با نزدیک شدن به 22 خرداد سالگرد به قدرت رسیدن حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور، به نظر می رسد زنگ تغییرات نیز در پاستور زده خواهد شد و مردم در سطوح مختلف دولت شاهد حضور چهره های جدیدی خواهند بود.
سیاست روز در ادامه به حوزه های آسیب پذیر و نیازمند به تغییر اشاره کرد و نوشت: به نظر می رسد اگر دولت خود را ملزم به پوست اندازی می بیند لازم است تا بازیکنان ضعیف را کنار بگذارد. مردم از کارهای انجام شده در سه حوزه مسکن، اشتغال و صنعت احساس رضایتی ندارند و به نظر می رسد احتمال تغییرات سه حوزه زیاد باشد و ربیعی، نعمت زاده و آخوندی نامزدهای محتمل خداحافظی از دولت به شمار می روند و در نهایت جابجایی حداکثر 3تن از وزرا، بعنوان کلیدی برای باز شدن دروازه های رضایت مردمی از عملکرد دولت یازدهم باشد. همچنین دوکارته های دولت از جمله طیب نیا وزیر اقتصاد، فانی وزیر آموزش و پروش و... نیز در معرض تغییرات قرار دارند.
در این پیوند، روزنامه ی اعتماد هم با عنوان قرار دادن «نامزدهای پیاده شدن از قطار روحانی» نوشت: این سخنان نوبخت پس از موضع گیری های حسن روحانی، سخنان معاون اول او و اظهارات اخیر حسا م الدین آشنا احتمال تغییرات را تقویت می کند. همزمان بر اساس اخباری که اعتماد از آن اطلاع پیدا کرده است، بحث هایی تقریبا جدی برای جابه جایی دو وزیر و یک معاون رییس جمهور در جریان است.
به نوشته ی اعتماد، هرچه هست حالا دو نکته مهم در مورد این اظهارات وجود دارد؛ اول اینکه زمان این تغییرات چه وقت است و دوم اینکه کدام یک از وزرا باید با صندلی خود خداحافظی کنند. این همه در شرایطی است که خیلی ها هم در انتظار جابه جا شدن مدیران بر جای مانده از دولت قبل هستند؛ مدیرانی که شاید جابه جایی آن به بعد از تغییرات عمده تر در بدنه دولت و تیم استانداران حسن روحانی موکول شود. احتمالی که با سخنان روز جمعه محمدباقر نوبخت چند قدمی بیشتر به واقعیت نزدیک شده است.
روزنامه ی آرمان هم با عنوان نخست قرار دادن « تغییر در پاستور حتمی است» از علت این تغییرها گفت و نوشت: تغییر در ترکیب کابینه نه برای زیر سوال بردن عملکرد نزدیک به دو ساله دولت است بلکه امید به تحقق وعده های باقی مانده دکتر حسن روحانی در ابتدای آغاز حضور در پاستور باید تعبیر شود. دلسوزان دولت بر این اعتقاد هستند که حضور افکار جدید برای تنوع بخشی و ارائه پیشنهادات جدید منافی با متخصص و کاردان بودن افرادی نیست که در ابتدا از سوی روحانی معرفی شدند.
آرمان در ادامه، از نارضایتی مخالفان به این تغییرها و دلیل این نارضایتی یاد کرد و نوشت: دلیل مخالفت با تغییر کابینه تلاش برای ناکارآمد جلوه دادن عملکرد پاستورنشینان است به نحوی که مخالفان تغییر می خواهند در برنامه ها و عملکردهای دولت تغییری حاصل نشود که در نتیجه دولت از تحقق وعده های خود باز بماند تا بتوانند در مرحله نخست برای انتخابات مجلس لیست حامیان دولت را تضعیف کرده و در مرحله بعد که سال 96 است از محبوبیت روحانی بکاهند و از همه مهم تر اینکه بخشی از مخالفان تغییر منتسب به دولت قبل هستند و هر ضعف در دولت یازدهم سبب توجیه اشتباهات دولت دهم برای آنها خواهد شد اما مشخص است که روحانی تصمیم خود را برای تغییر در کابینه گرفته و بر آن تاکید دارد.

«صادق زیباکلام» استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح طلب هم در یادداشتی با عنوان «روحانی و اصلاح کابینه» که در همین روزنامه منتشر شد، نوشت: ایرادی وارد نیست کسی در زمان آقای احمدی نژاد سمت گرفته، اکنون نیز در پست خود ابقا شود اما ابقا بر پست باید مشروط بر این باشد که شخص توان اجرایی داشته باشد. این موارد باعث شده که برخی فعالان اصلاح طلب و ستادهای آقای روحانی خواهان تغییر رویکرد وزارت کشور باشند.آقای روحانی باید دقت کند اگر می خواهد دو سال آینده بدون مشکل رأی اکثریت مردم را به دست آورد از وزرای کارآمدی استفاده کند که بتوانند رضایت فعالان سیاسی و بدنه اجتماعی حامی دولت را کسب کنند.

*** زنگ پایان نمایشگاه یارمهربان به صدا درآمد
بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دیروز با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد؛ موضوعی که صفحه ی فرهنگی روزنامه های امروز را به خود اختصاص داد.
روزنامه ی «اطلاعات» در این باره نوشت: در این مراسم که عصر 26 اردیبهشت ماه در مصلای تهران برگزار شد علی جنتی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، محمدباقر قالیباف (شهردار تهران) و سیدعباس صالحی (معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و رییس بیست وهشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران) سخنرانی کردند.
به گزارش اطلاعات، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صحبت هایش به بحث تاثیر فروش نمایشگاه کتاب در صنعت نشر اشاره کرد و گفت: براساس آخرین آماری که تا این لحظه به من رسیده است، با تراکنش های بانک صادرات 66 میلیارد و 400هزار تومان از طریق دستگاه های کارت خوان خرید شده است. این در حالی است که در سال گذشته کل تراکنش مالی 46 میلیارد تومان بوده است. به طور کلی می توان گفت با در نظر گرفتن تورم 15 درصدی، افزایش فروش 50 درصدی در کتاب ها داشتیم و اقتصاد نمایشگاه رو به جلو بوده است.
بنابر این گزارش، محمد باقر قالیباف هم با اشاره به چالش های نشر و فرهنگ کتاب خوانی گفت: کاهش سرانه مطالعه و برخی اوقات عدم شناخت رفتار مطالعه بین مردم، مخصوصاً برای حیطه کودکان و نوجوانان، ما را دچار چالش کرده است. برای شناخت رفتار باید آن را درونی سازی کنیم که آن نیز بستگی به خانواده ها و سیاست گذاران کلان کشور دارد.
اطلاعات در ادامه ی گزارش خود به برگزیدگان بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اشاره کرد و نوشت: انتشارات فاتحان و شرکت تعاونی ناشران گیلان در بخش ناشران داخلی حوزه بزرگسال، انتشارات دیباگران تهران در بخش ناشران دانشگاهی و انتشارات خوش خوان در بخش ناشران آموزشی به عنوان غرفه های برتر شناخته شدند. در بخش کودک و نوجوان، انتشارات خانه ادبیات و جمال، در بخش ناشران الکترونیک فروشگاه الکترونیکی طاقچه و در بخش ناشران بین الملل انتشارات آوند دانش درحوزه لاتین و انتشارات ویژه نشر در حوزه عرب به عنوان غرفه های برتر معرفی شدند. انتشارات پیام مشرق نیز به عنوان غرفه برتر حجاب توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر مستقر در نمایشگاه کتاب امسال انتخاب و معرفی شد.
روزنامه ی «مردم سالاری» هم با عکسی از نمایشگاه کتاب و گزارشی با عنوان «جنتی: نمایشگاه بیست وهشتم سه میلیون بازدید کننده داشت» به سراغ بازتاب خبر به پایان رسیدن این نمایشگاه و فرایندهای چند روزه ی آن از زبان «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رفت و نوشت: یک دوره دیگر از نمایشگاه بین المللی کتاب گذشت. این نمایشگاه نیز مانند چند سال اخیر در مصلی تهران برگزار شد که همین مساله با انتقاداتی روبه رو بود. جنتی در خصوص تمهیداتی که برای هر چه بهتر برگزار کردن نمایشگاه کتاب تهران در سال آینده اندیشیده خواهد شد، گفت «عمده مشکل ما این است که غرفه های ما در فضای مناسبی نیستند و این جا هم برای نمایشگاه کتاب مناسب نیست. در عین حال جایگزینی هم برای این کار دیده نشده است. اگر شبستان هایی که در حال ساخت است، تکمیل شود و به صورت آبرومندی دربیاید که ما بتوانیم غرفه ها را گسترش دهیم و فضاهای بیشتری را در اختیار ناشران قرار دهیم، کمک بسیار بزرگی به حوزه نشر است.»
به نوشته ی مردم سالاری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره کیفیت برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هم گفت: هر سال که تجربه بیشتری پیدا می کنیم، سعی می کنیم نمایشگاه را تقویت کنیم تا نمایشگاه بیشتر مورد استقبال قرار گیرد. بر اساس برآورد دقیقی که به صورت سرشماری به دست آوردیم، نزدیک به 3 میلیون نفر ظرف 10 روز از نمایشگاه بازدید کردند و آنهایی که از طریق کارت های الکترونیک خرید می کردند، بیش از 40 میلیارد تومان خرید کردند.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9294**2054






27/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن