تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834790819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

4 قلم کالاي اساسي کشور در سال گذشته وارد شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۴۰ق.ظ)
4 قلم کالاي اساسي کشور در سال گذشته وارد شد موج - عضو کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي با بيان اينکه 4 قلم کالاي اساسي کشور در سال گذشته وارد شد، گفت: واردات موجب خارج شدن سرمايه ملي مي‌شود، در حالي‌ که اگر 10 درصد هزينه سالانه واردات را به بدنه کشاورزي تزريق کنيم، در آينده خود به‌ خود در کشاورزي خودکفا مي‌شويم.
به گزارش خبرگزاري موج، بر اساس آمار رسمي گمرک جمهوري اسلامي ايران از 5 قلم کالاي عمده وارداتي کشور در سال 1393، چهار قلم آن جزء کالاهاي اساسي بوده است.
بر اساس اين گزارش دانه گندم خوراکي با 6 ميليون و 954 هزار تن به ارزش 2 ميليارد و 289 ميليون دلار، ذرت دامي با 6 ميليون و 127 هزار تن و ارزش يک ميليارد و 751 ميليون دلار، برنج با يک‌ ميليون و 185 هزار تن به ارزش يک ميليارد و 409 ميليون دلار و کنجاله سويا با 2 ميليون و 109 هزار تن به ارزش 1 ميليارد و 239 ميليون دلار در سال گذشته وارد کشور شده است.
در اين رابطه عباس پاپي زاده، عضو کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي، گفت: در کشور ظرفيت‌هاي قابل‌ توجهي براي افزايش سالانه ضريب خودکفايي وجود دارد که چند عامل از جمله کمبود سرمايه‌گذاري در بخش کشاورزي، خرد بودن اراضي کشاورزي (سنتي بودن کشاورزي) و مکانيزه نشدن کشاورزي مانع رسيدن به اين هدف شده است.
عضو کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي تصريح کرد: کشت گلخانه‌اي محصولات کشاورزي بازده را افزايش مي‌دهد و با کشت در يک هکتار مي‌توان چندين برابر کشت معمولي محصول به دست آورد که اين مسائل به معناي افزايش عملکرد، خودکفايي و کم کردن واردات است.
وي افزود: براي آن دسته از محصولاتي هم که امکان کشت در گلخانه ندارند، لازم است از ارقام پر محصول و مقاوم به کم‌آبي استفاده کرد و ترويج روش‌هاي جديد کشت توليد را افزايش داد.
پاپي زاده با اشاره به اينکه واردات موجب خارج شدن سرمايه ملي از کشور مي‌شود، گفت: اگر 5 تا 10 درصد هزينه واردات را سالانه به بدنه کشاورزي تزريق کنيم، طي سال‌هاي نه‌ چندان دور خود به‌ خود وارد خودکفايي در محصولات کشاورزي مي‌شويم.
وي افزود: ميزان توليد محصولات در کشاورزي متأثر از عوامل طبيعي است، بنابراين بايد با مديريت عوامل تأثيرگذار در کشاورزي مانع کاهش توليد شد.
عضو کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي با اشاره به ميزان توليد چند برابري محصولات کشاورزي از يک هکتار زمين توسط کشاورزان نمونه نسبت به يک کشاورز معمولي، گفت: بايد با آموزش و ترويج شيوه‌هاي علمي در کشاورزي فاصله بين کشاورزان نمونه و عادي را کم کرد.
پاپي زاده بيان داشت: رسيدن به اهداف اقتصادي مقاومتي با برخورداري از دانش امکان‌پذير است و در کشورهاي توسعه‌ يافته مبالغ هنگفتي يارانه به بخش کشاورزي براي عوامل مختلفي، از جمله به‌ کارگيري تکنولوژي‌هاي نوين اختصاص مي‌يابد.
وي افزود: دولت به بخش‌هاي مختلف يارانه مي‌دهد‌، اما؛ به بخش کشاورزي کمتر توجه مي‌شود، چون صداي کشاورز به‌ جايي نمي‌رسد.
عضو کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي تصريح کرد: کشاورزي ما رقابتي نيست؛ زيرا تعداد توليدکنندگان زياد است و اگر تعدادي هم کارشان را تعطيل کنند، دولت متوجه نمي‌شود؛ زيرا تعداد ديگري هستند که جايگزين آن‌ها شوند.
وي با اشاره به اينکه کشاورزان گاهي وارد رقابت منفي با يکديگر مي‌شوند، افزود: اگر محصول يک کشاورز زيان ديد و آن محصول را کنار گذاشت، کشاورز ديگر اقدام به کشت آن مي‌کند.
پاپي زاده با انتقاد از نبود تشکل جدي در بخش کشاورزي، گفت: همين موضوع باعث شده که کسي براي حمايت از کشاورز وجود نداشته باشد و با وجود زحمات مجدانه کشاورزان در اين بخش بازدهي به‌ اندازه کافي نباشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن