تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819609908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سال 93 بیشترین زیان به صنعت قند و شکر کشور وارد شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیر انجمن قند وشکر ایران: سال 93 بیشترین زیان به صنعت قند و شکر کشور وارد شد کرج-ایرنا- دبیرانجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران با اشاره به تولید بسیار خوب چغندر قند و نیشکر درسال گذشته، گفت: به رغم این وضعیت، بیشترین زیان به صاحبان این صنعت در این سال وارد شد.


بهمن دانایی روز چهارشنبه درحاشیه برگزاری سی و ششمین سمینار کارخانه های قند و شکر ایران که درکرج در گفت وگو با خبرنگار ایرنا،افزود: دراین مدت یک میلیون و 325 هزار تن قند و شکر در کشور تولید شد.
وی درعین حال اظهار داشت: به علت کنترل بازار توسط ستاد تنظیم بازار، پروسه قیمت گذاری برای این تولیدات بیش از چهار ماه به طول انجامید که منجر به عدم فروش به موقع محصولات صنایع قند کشور شد.
وی بدون اشاره به میزان زیان وارده به صنایع قند کشور، گفت: در سالی که بیشترین تولید را داشتیم بیشترین ضرر را هم متحمل شدیم.
دانایی در ادامه با اشاره به فعالیت 36 کارخانه تولید قند و شکر در17 استان کشور، افزود: تولیدات 9 کارخانه از نیشکر و27 کارخانه از چغندر قند است و متاسفانه درهشت سال گذشته نیزهشت واحد صنعتی دراین بخش تعطیل شدند.
وی با اشاره به تحریم های تحمیلی،اظهارداشت: به رغم این وضعیت ،حدود 60 درصد قند و شکر مورد نیاز کشوردرصنایع داخلی تولید می شود.
دبیر انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران گفت: پیش بینی می شود میزان تولید قند وشکر کشور تا پایان سال جاری به یک میلیون و 400 هزار تن برسد که در این صورت 65 درصد نیاز داخلی تامین می شود.
دانایی یادآورشد: اکنون کل نیاز سالانه کشور به محصول چغندر قند و نیشکر دو میلیون و 200 هزارتن است.
وی رویکرد دولت یازدهم و وزارت جهاد کشاورزی به صنعت قند وشکر را بسیار خوب ارزیابی کرد وافزود: در دولت های نهم و دهم به قدری واردات این محصولات بالا رفته بود که تولیدات داخلی در انبارها ماند.
دانایی اضافه کرد: اگر قرار است نرخ مصوبی برای قند و شکر تعیین شود آن را در زمان اصلی خود اعلام کنند تا کشاورزان و صاحبان صنعت بتوانند محصولات خود را به موقع به فروش برسانند.
وی گفت: طی 10 سال گذشته دلالان بیشترین سود را از صنعت قند و شکر کشور برده اند.
دبیرانجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران یادآور شد: اکنون 80 هزار کارگر به صورت دایم و فصلی در صنعت قند وشکر کشور فعالیت دارند که نیمی دایم و نیمی فصلی هستند.
وی، تعداد چغندرکاران کشوررا 38 هزار نفراعلام کرد و گفت:سطح زیر کشت نیشکر کشور87 هزار هکتار و چغندر قند در 95 هزار هکتاراست.
در سی و ششمین همایش مدیران و کارشناسان صنعت قند وشکر کشور، مشکلات و نیازهای این بخش به مدت دو روز در کرج بررسی می شود.ک/3
6156/ 6155



16/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 276]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن