واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران خواستارکمک نهادهای استانی شد ساری - ایرنا -رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران بااشاره به پاسخگو نبودن اعتبارات سالانه تخصیصی این نهاد ملی جهت ارایه تحقیقات مطلوبتر خواستار کمک مسوولان نهادهای استانی به این مرکز شد.
مجتبی محمودی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا انجام طرح های تحقیقاتی را رسالت اصلی این نهاد برشمرد و افزود : این مرکز برای انجام امور جاری سالانه به 10میلیارد ریال اعتبار و برای ایاب و ذهاب اداری به هشت دستگاه خودرو نیاز دارد.
وی به 12 ایستگاه تحقیقاتی زیر پوشش این مرکز اشاره کرد و گفت: این مراکز فعال در زمینه های کشاورزی و منابع طبیعی به رغم اقدامات انجام شده هنوز در بخش های زیر ساختی با مشکلاتی عدیده ای مواجه هستند.
وی اعتبارات مورد نیاز فقط در بخش تجهیز آزمایشگاه های این مرکز را 18 میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت : مجموعه نیروهای این مرکز اعم از محققان و پژوهشگران با وجود کمبودها در دستیابی به اهداف و برنامه های مورد نظر تلاش مضاعفی دارند.
رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران هم افزایی این مرکز با نهادهای استانی به ویژه استانداری را خوب ارزیابی کرد و گفت: توقع این مرکز از نهادهایی چون استانداری بیش از وضع موجود است چون واحدهای تحقیقاتی نیاز به توجه بیشتری دارند.
محمودی فرایند اجرای طرح های تحقیقاتی در این مرکز را هزینه بر دانست و یادآور شد : در سال جاری برای هر اجرای بیش از 204 طرح تحقیقاتی پیش شده این مرکز به بیش از 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی آغاز فعالیت این مرکز را دهه 30 اعلام کرد و افزود : در این مرکز 32 نفر دانش آموخته مقطع دکترا و 90 نفر محقق در هشت بخش تحقیقاتی شامل علوم زراعی، خاک و آب، گیاه پزشکی، منابع طبیعی، حفاظت آب و خاک و آبخیزداری، دامپزشکی، علوم دامی و اقتصادی -اجتماعی و ترویج کشاورزی فعالیت دارند.
رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران، واحد سطح و گواهی و بذور و نهال و خدمات علمی و اطلاع رسانی را از دیگر بخش های مرکز بر شمرد و گفت: این مرکز در آینده نزدیک دو الی سه رقم گندم و یک رقم کلزا جدید به جامعه کشاورزی معرفی خواهد کرد.
به گفته وی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران از جمله مراکز برتر کشور بعد از استان های فارس، خراسان رضوی و اصفهان است.
محمودی با تاکید بر آموزش بهره برداران در حوزه های مختلف بخش کشاورزی تصریح کرد: این مرکز سال گذشته 130 دوره آموزشی برای آگاهی بخشی کشاورزان استان برگزار کرد.
وی استان مازندران را قطب مهم کشاورزی ایران برشمرد و تاکید کرد : به همین دلیل توجه همه جانبه مسوولان استانی به این مرکز تحقیقاتی راهبردی اجتناب ناپذیر است.ک/3
6026/6097
27/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]