محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843377015
۴۰هزار خانوار به پوشش بهزيستي افزوده ميشود |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ۴۰هزار خانوار به پوشش بهزيستي افزوده ميشود
اگر شما جمعيت هدفتان را بشناسيد و اطلاعات اقتصادي و اجتماعي آنها را شناسايي كنيد، قطعا در مطالبه حقوق آنها، اختصاص بودجه و تامين احتياجات و ملزومات آنها كمك ارزشمندي ميكند. آمار زبان علم است و دستگاهي نيست كه بتواند بدون تجهيز به اطلاعات دقيق و شفاف، مطالبهخواهي بحقي داشته باشد
کد خبر: ۵۰۰۸۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۴ - 17 May 2015
آخرين خانهتكاني در مجموعه رفاه و تامين اجتماعي، تغيير رييس بزرگترين نهاد حمايتي كشور بود. علي ربيعي؛ وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي كه طي دو سال گذشته همواره مورد عتاب چهرههاي خاص سياسي بود كه با خودداري از تغيير رييس سازمان بهزيستي كشور - منصوبي دولت دهم- صرفا تئوري منسوخ مصالحه با دشمن را حجيمتر ميكند، بالاخره فروردين ماه امسال با تغيير همايون هاشمي، پرونده اعتراضات را مختومه كرد. با جايگزيني انوشيروان محسنيبندپي، چهره اصلاحطلب و نماينده «نوشهري» مجلس ششم، هفتم و هشتم كه در ماههاي نخست پس از روي كار آمدن دولت يازدهم به رياست سازمان بيمه سلامت منصوب شد و روزهاي پاياني فروردين ماه امسال به بزرگترين سازمان حمايتي كشور رفت تا اينبار بر صندلي رياستي بنشيند كه چندان بيحاشيه هم نبوده است.محسني بند پي زماني كه در سازمان بيمه سلامت هم بود چندان عادت به گلايه و شكوه از مديران قبلي نداشت.
در گفتوگو با «اعتماد» هم ميگويد كه بنايي بر انتقاد ندارد اما اين جمله را بايد گذاشت به حساب آنكه تازه اول راه است در سازماني كه حداقل، طي سالهاي ٨٤ تا ٩٢، شائبه تخلفات مالي مثل فصل نخست يك كتاب به سرنوشتش گره خورده بوده است. ميگويد كه دنبال پيدا كردن تخلفات سازمان هم نرفته و سپرده به سازمانهاي موظفي همچون سازمان بازرسي كل كشور. اما بايد ديد كه آيا تير ماه امسال و در هفته بهزيستي هم بندپي همين قدر با آرامش درباره مسووليتي كه بر گردنش گذاشتهاند حرف ميزند كه آن روز و در آخرين لحظههاي پيش از ترك كشور و عزيمت به سمت عراق براي اجراي خدمات توانبخشي به عراقيها با «اعتماد» گفتوگو ميكرد؟ نخستين مواجههاش با دخل و خرج ٩٤ اين خبر را بر زبانش ميآورد كه در جواب «اعتماد» درباره ممكن نبودن بهبود وضع معيشتي مددجويان تا پيش از سال ٩٥ بگويد: «احتمالا همين گونه خواهد بود.»
حدود سه هفته از حضور شما در سازمان بهزيستي گذشته است. آيا وضعيت سازمان بهزيستي با آنچه كه تصور ميكرديد متفاوت بود؟
دستگاههاي اجرايي با توجه به امكانات و توانايي نيروي انساني، نسبت به پيشبرد اهداف خود اقداماتي انجام ميدهند اما من بر اساس همان عملكردي كه در سازمان بيمه سلامت داشتيم و با نگاه از منظر علمي و فني، در وهله اول تمام تلاشم بر اين است كه يك برنامه استراتژيكي براي سازمان بهزيستي تعريف كنيم. برنامهاي مبتني بر مشاركت تمام سرمايههاي انساني موجود در سازمان و نه استفاده از ظرفيتهاي بيگانه با شرح وظايف و وظيفهمندي سازمان. به نظرم، ميشد كه در سازمان بهزيستي بيشتر از اين كار كرد. اگرچه نميخواهم زياد به گذشته انتقاد كنم اما با توجه به ظرفيت و منابع موجود در سازمان بهزيستي، ميشد اقدامات بهتري انجام داد. مثال ميزنم. امروز پوشش غربالگري شنوايي شيرخواران و نوزادان ما ٦٠ درصد است و حدود ٣٣ درصد از اين جمعيت، خارج از پوشش غربالگري و تشخيصي ما قرار دارند. من بررسي كردم كه براي پوشش اين ٣٣ درصد چه مقدار منابع نياز است و گفتند حدود هشت ميليارد تومان. فكر ميكنم نه دولت براي هشت ميليارد تومان مضايقهاي داشت و نه در خود سازمان بهزيستي تامين اين رقم غير ممكن بود. بنابراين، دستور دادم تمام نوزادان و شيرخواران كه در سال٩٤ هم قطعا تعداد آنها با توجه به سياستهاي جمعيتي و بسته حمايتي داروهاي ناباروري افزايش خواهد داشت، بهطور كامل تحت پوشش غربالگري شنوايي سنجي قرار بگيرند.
اين اتفاق كه قطعا نبايد به «كوتاهي» تعبير شود و شما به عنوان رييس سازمان حتما توانستيد علتش را شناسايي كنيد، حتما در ساير حوزههاي وظايف بهزيستي هم مورد مشابه وجود دارد. آنچه طي هشت سال دولت نهم و دهم مطرح بوده، شايبههاي تخلفات مالي و هزينهكردهاي بدون فايده در سازمان بهزيستي است. با توجه به اينكه دولتهاي نهم و دهم نسبت به افزايش اعتبارات بهزيستي توجه خوبي داشتند اما بحث تخلفات مالي هم در اين هشت سال در مورد سازمان بهزيستي پررنگ بود. شما از اين دست موارد هم در مدت حضور خود مشاهده كرديد كه نياز به رسيدگي داشته يا پاسخگويي مديران مسوول را بطلبد؟
دستگاههاي نظارتي مثل سازمان بازرسي كل كشور و ديوان محاسبات موظفند نسبت به هزينهكرد تمام دستگاهها ورود كنند و عملكرد را بر اساس بودجه سنواتي و رديفهاي تخصيصيافته كنترل كنند. به لحاظ قانوني اين اختيار و بررسي عملكرد سابق در حيطه مسووليت رييس جديد نيست اما اگر روشي با تاكيدات قانون فاصله داشته، ميتواند نسبت به اصلاح آن اقدام كند. من درپي اين نبودم كه آيا در اين مدت گزارشي در دست بررسي سازمان بازرسي كل كشور يا ديوان محاسبات بوده اما اگر از مورد خاصي مطلع شوم به همان نهادهاي نظارتي و مسوول گزارش خواهم كرد. در حال حاضر به دنبال اصلاح فرآيندها و تدوين برنامه راهبردي وعملياتي هستيم كه فكر ميكنم اين موارد وظيفه ما است.
يكي از مهمترين ضعفهاي سازمان بهزيستي اين بود كه با وجود تاكيد قانون، تا امروز يك بانك اطلاعاتي جامع در مورد هيچ يك از گروههاي هدف سازمان بهزيستي وجود ندارد. تاثير اين ضعف را در عملكرد سازمان چگونه ميبينيد و براي جمعيت هدف با چه مشكلاتي در برنامهريزي مواجهيد و تشكيل بانك اطلاعاتي را در كدام اولويت قرار ميدهيد؟
يكي از عمدهترين ضعفهاي بسياري از دستگاههاي اجرايي ما برخوردار نبودن آن دستگاه از نظام اطلاعات و آمار دقيق و شفاف است. اگر شما جمعيت هدفتان را بشناسيد و اطلاعات اقتصادي و اجتماعي آنها را شناسايي كنيد، قطعا در مطالبه حقوق آنها، اختصاص بودجه و تامين احتياجات و ملزومات آنها كمك ارزشمندي ميكند. آمار زبان علم است و دستگاهي نيست كه بتواند بدون تجهيز به اطلاعات دقيق و شفاف، مطالبهخواهي بحقي داشته باشد. من در روز معارفهام گفتم كه راهاندازي يك مركز اطلاعات اقتصادي و اجتماعي يا مركز ساماندهي رفاهي جمعيت هدف، اولويت كار ما است. بايد اطلاعات اقتصادي، اجتماعي و شرايط مددجويانمان را بهطور دقيق شناسايي كنيم تا علاوه بر توزيع بهتر امكانات و خدمات، كمك كنيم كه آنها به جاي گوشهگيري، زندگي راحتتري داشته باشند و درد كمتري تحمل كنند.
هفته گذشته بحثي توسط بعضي نمايندگان مجلس درباره ادغام كميته امداد و سازمان بهزيستي مطرح شد. در دولت نهم هم اين اتفاق افتاده بود و تلاش ميشد كه برخي وظايف سازمان بهزيستي از جمله زنان سرپرست خانوار، سالمندان و معلولان جسمي حركتي را به كميته امداد واگذار كنند. به نظر ميرسد كه اين بحث مجددا زنده شده است. تا چه حد ميخواهيد از قدرت رياست خودتان براي مجاب كردن نمايندگان مجلس استفاده كنيد و از اين اقدام ممانعت كنيد و در صورت جدي شدن ادغام كميته امداد و سازمان بهزيستي كشور، آيا از اختياراتتان براي جلوگيري از ادغام استفاده ميكنيد؟
به نظر من اين يك فرصت است. در سازمان بهزيستي ظرفيتي براي فعاليت ٢٢ هزار نيروي متخصص ايجاد شده كه در ابعاد مختلف توانبخشي، كاردرماني، مددكاري و روانشناسي مشغول كار هستند و سرمايههاي اصلي سازمان به شمار ميآيند. ٢٦ هزار مركز غير دولتي هم تحت نظارت سازمان بهزيستي قرار دارند و در مسير توانمندسازي و ارتقاي كيفيت خدمات از ما مشاوره ميگيرند. من از منظر ديگري به اين بحث نگاه ميكنم و ميگويم سازمان بهزيستي اين آمادگي را دارد كه به عنوان يك نهاد دولتي بتواند توليت اين وظايف حاكميتي را عهدهدار شود. ١٥٢ وظيفهاي كه بر اساس قانون در ساختار نظام جامع و رفاه تامين اجتماعي و همچنين در ساختار تشكيلات سازمان بهزيستي كشور تعريف شده است. دولت هم ميخواهد اين وظيفهمندي را در محلي تثبيت كند كه صاحب مسووليت و اختيار باشد. به هر حال در كميته امداد اين اختيارات در حيطه وظيفه دولت نيست و فكر ميكنم كه مدنظر نمايندگان هم كاهش وظايف سازمان بهزيستي نبوده بلكه شناسايي نهاد يا سازمان دولتي است كه بتواند اين وظيفهمندي را به نحو احسن پاسخگو باشد كه از نظر قانون هم سازمان بهزيستي داراي اين جايگاه شناسايي شده است.
يكي از بحثهايي كه طي اين سالها پررنگ شده و مسوولان وقت سازمان درباره آن ملزم به پاسخگويي شدهاند افزايش تصاعدي آسيبهاي اجتماعي بوده است. اگر در سالهاي گذشته خبر از افزايش ١٥ درصدي آسيبهاي اجتماعي داشتيم، امروز رشد آسيبها به ٢٠ درصد و بيش از ٢٠ درصد رسيده است. براي حمايت از آسيب ديدگان اجتماعي و كنترل رشد آسيبهاي اجتماعي چه برنامه فورياي در دست داريد؟
امروز در جامعه ما، اعتياد، اختلالات رواني، كودكان خياباني و كودكان رها شده بعد از تولد در صدر آسيبهاي اجتماعي قرار دارد. بعضي از اين آسيبها با وظيفهمندي سازمان بهزيستي ارتباط مستقيم ندارد. اين جمله را نميگويم كه از سازمان بهزيستي سلب مسووليت كرده باشم يا بخواهم رفع تكليف كنم آن هم در حالي كه اعتياد در جامعه ما در حال افزايش است و بهخصوص، نوع اعتياد در كشور ما همچنان به سمت مواد صنعتي گرايش دارد. از آن سو هم نميتوانيم بگوييم كه وظيفه تمام اقدامات بر عهده ستاد مبارزه با مواد مخدر است. قطعا مسائل فرهنگي و اشتغال هم در اين زمينه نقش دارند. اما سازمان بهزيستي هم بايد بر اساس آنچه قانون بر عهدهاش گذاشته براي كاهش آسيبهاي اجتماعي اقدام كند. نگهداري از كودكان بيسرپرست، حمايت از زنان بيسرپرست، راهنمايي و تشويق داوطلبان ترك اعتياد و صدور مجوز مراكز ترك اعتياد از جمله وظايف ما است. اما تاكيد دارم كه تمام نهادهاي مسوول بايد آماده باشند تا علاوه بر آنكه دستگاههاي موظف و در نوك هرم مسووليتها براي كنترل آسيبهاي اجتماعي قدم بر ميدارند، كمك حال آنها باشند.
سازمان بهزيستي كشور تنها نهاد حمايتي است كه بيشترين تعداد مددكاران اجتماعي را تحت پوشش داشته و بيشترين خدمات اين سازمان هم با همكاري و توسط مددكاران اجتماعي امكان پذير ميشود. اما در تمام اين سالها، مددكاران اجتماعي، به خصوص گروه فعال در حوزه آسيبهاي اجتماعي هيچگاه از پشتوانه قضايي برخوردار نشده و به عنوان ضابط قضايي صاحب اختيار نبودهاند. روساي قبلي سازمان اين وعده را دادند كه اين مشكل را پيگيري كنند اما نه تنها تا امروز خبري از اتفاق مثبت در اين زمينه شنيده نشده، حتي در مواردي، شرايط افراد درمعرض آسيب، بدتر هم شده صرفا به اين دليل كه مددكار سازمان به دليل نداشتن حكم قضايي، امكان مداخله سريع و جدي در بحران را نداشته است. براي حل اين مشكل آيا برنامهاي داريد؟
ما هم در بررسيهايمان متوجه اين مشكل شديم و البته عدم مداخله جدي در شرايط اورژانسي صرفا به دليل در اختيار نداشتن اهرمهاي قانوني مشكل عمدهاي هم هست و چه بسا كه برخورداري از اين اهرمها ميتواند به روانتر شدن و سرعت و جديترشدن مداخله منجر شود. اين نقص وجود دارد اما از آنطرف هم قوه قضاييه استدلالهاي قانوني و بحقي دارد. در نهايت قرار شد طرحي در اين زمينه بنويسيم با اين محور كه يا يك ضابط قضايي، مددكار ما را همراهي كند يا در شرايطي كه مددكار ما يك شرايط اورژانسي را گزارش ميدهد، ضابط قضايي به سرعت به محل بحران اعزام شود تا با مداخله فوري اورژانس اجتماعي از بروز عواقب و مشكلاتي كه ميتواند آن فرد يا خانواده را دچار بحرانهاي بعدي كند جلوگيري شود.
با وجود افزايش اعتبارات سازمان بهزيستي اما مستمري پرداختي به مددجويان اين سازمان همواره رقمي بوده كه آنها به عنوان جمعيت زير خط فقر به شمار ميآيند. به عنوان نمونه تاكيد قانون حمايت از زنان و كودكان بيسرپرست اين بوده كه مستمري پرداختي به زنان سرپرست خانوار بايد معادل يك سوم حداقل دستمزد باشد در حالي كه طي سالهاي گذشته رقم پرداختي به زنان سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزيستي اصلاح مطابق قانون نداشته است. براي افزايش مستمري مددجويان چه اقدامي در دست داريد؟
ما در پي تشكيل يك مركز ساماندهي رفاهي هستيم كه ضمن جمعآوري اطلاعات اقتصادي و اجتماعي خانوارها، اين اطلاعات را در اختيار دست اندركاران تخصيص اعتبار و بودجه بگذاريم. در طرحي به موازات اين اقدام و با حذف افرادي كه مشمول دريافت يارانه نيستند، آسيب ديدگان و افرادي كه مشكلات اقتصادي و اجتماعي، آنها را دچار آسيبهاي اجتماعي كرده، شناسايي شده و ميتوانيم حداقلهاي تعيين شده توسط قوانين برنامه چهارم و پنجم توسعه را برايشان فراهم كنيم. در مرحلهاي ديگر، با ارايه آمار و اطلاعات از شرايط اجتماعي و اقتصادي اين افراد به سازمان مديريت و برنامهريزي يا هيات دولت، منتظر تصميماتي خواهيم بود كه يا در دولت اتخاذ شود يا در بودجه سال ٩٥ گنجانده شود يا در قانون برنامه ششم توسعه كه در دست تدوين است، راهكارهاي قانوني و عملياتي گنجانده شود تا ساز و كار قانوني و تكليف و الزام ايجاد كند زيرا شرايط امروز به ما اين هشدار و اخطار را ميدهد كه با اعداد و ارقام بودجهاي امروز، چنين تغييراتي امكان پذير نيست. خبر دارم كه چندي قبل هم نمايندگان كميسيونهاي مختلف مجلس به جمعبندي رسيدند كه در بررسي بودجه ٩٥ راهكارهايي براي بهبود شرايط اقتصادي مددجويان سازمان اتخاذ كنند.
بنابراين به گفته شما نمود عملي آن تا قبل از سال ٩٥ در زندگي مددجويان ملموس نخواهد بود.
احتمالا همينطور بايد باشد زيرا به لحاظ اقتصادي با محدوديتهايي مواجه هستيم و امسال، بودجه تمام دستگاهها بنا بر رويه اداره وظايف و مسووليتها مشخص شده مگر آنكه در صرفهجويي از محل پرداخت يارانهها به شهروندان، منابعي ذخيره و بازگردانده شود تا بتوانيم به اين جمعيت، بيش از گذشته رسيدگي كنيم.
بنا بر بررسيهايي كه در همين مدت داشتيد، اولويت آسيبهاي اجتماعي كشور را چگونه ديديد؟
آسيب، آسيب است. هرآنچه آثار و تبعات بيشتري بر فرد و خانواده و ساير افراد تحميل ميكند بايد به عنوان اولويت مد نظر باشد. افزايش بيماران رواني، افزايش طلاق و افزايش اعتياد هر كدام در جاي خودش از اولويت و اهميت خاص برخوردار است. ما بايد براي تمام اين موارد تدابيري اتخاذ كنيم كه مستقيما، دايمي و ضمن هماهنگي جمعي دستگاههاي مسوول، بتوانيم با ساز و كار علمي و تخصصي اين آسيبها را به حداقل برسانيم.
روساي پيشين سازمان همواره شعار ميدادند كه پشت نوبتيها به صفر رسيدند، اما اين ضعف هم هميشه متوجه عملكرد سازمان بهزيستي بوده كه پشت نوبتيهايي به صفر ميرسيدند كه خودشان به بهزيستي مراجعه كنند و سازمان بهزيستي هيچگاه مراجعه خانه به خانه براي شناسايي نيازمندان را اجرا نكرد. آيا ميخواهيد اين رويه را تغيير دهيد و اين شعار را از عملكرد بهزيستي حذف كنيد؟
تعداد افرادي كه امروز از ما مستمري ميگيرند مطابق تكليف قانون نيست و وقتي منابع مشخص باشد، بايد جمعيت بيشتري هم به مجموعه وارد شود. در پي اين هستيم كه با نگاه تحولگرايانهاي كه مدنظر داريم بتوانيم از منابع در اختيارمان و برخي صرفهجوييها، جمعيت بيشتري را از آن افرادي كه در وضعيت بحراني و شرايط اضطرار قرار دارند مورد حمايت قرار دهيم.
بنابراين، برخلاف شعار روساي سابق سازمان، پشت نوبتيها همچنان وجود دارند.
هدفگذاري ما اين است كه امسال از محل صرفهجوييها حدود ٤٠ هزار خانوار را تحتپوشش قرار دهيم كه احتمالا از مرداد ماه، پذيرش جديد را آغاز ميكنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]
صفحات پیشنهادی
توضیح بهزیستی درباره مرگ یک کودک در مرکز نارمک |اخبار ایران و جهان
توضیح بهزیستی درباره مرگ یک کودک در مرکز نارمک درست یک سال پیش 15 کودک معلول در مرکز نگهداری معلولان جسمی و ذهنی نارمک همین مرکزی که روزهای گذشته حادثه فوت دختر مجهولالهویه در آن رخ داد فوت کردند کد خبر ۴۹۷۷۷۱ تاریخ انتشار ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۶ - 06 May 2015 هنوز چند روزکلاهبرداری در پوشش کمک به خیریه |اخبار ایران و جهان
کلاهبرداری در پوشش کمک به خیریه مراقب کلاهبرداریهایی در ارتباط با درخواستهای کمک برای حوادثی همچون زلزله نپال باشید کد خبر ۴۹۸۷۴۷ تاریخ انتشار ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰ ۰۹ - 09 May 2015 مراقب کلاهبرداریهایی در ارتباط با درخواستهای کمک برای حوادثی همچون زلزله نپال باشید به گزاوام ۲۰ میلیونی خرید کالا به زوجهای جوان |اخبار ایران و جهان
وام ۲۰ میلیونی خرید کالا به زوجهای جوان مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به تدوین شیوه نامه تسهیلات خرید کالای زوجین گفت زوجینی که تمایل به خرید کالا دارند می توانند طبق قانون بودجه تسهیلاتی تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال برای هر یک از زوجین دریافت کنند کد خبر ۵۰۰۲۲۲ تاریخ انتپدیده ریزگردها یک معضل منطقهای است |اخبار ایران و جهان
پدیده ریزگردها یک معضل منطقهای است کد خبر ۴۹۷۹۰۱ تاریخ انتشار ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۵ - 06 May 2015 رییس دفتر رییسجمهور با اشاره به مشکلات زیست محیطی در منطقه بویژه پدیده ریزگردها تصریح کرد که ایران با توجه به امکانات گسترده علمی میتواند هاب تحقیقات دانشگاهی و حضور دانشمنداپیوند صورت در ایران امکانپذیر است |اخبار ایران و جهان
پیوند صورت در ایران امکانپذیر است کد خبر ۴۹۶۹۷۹ تاریخ انتشار ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۸ - 03 May 2015 رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران گفت هر چند پیوند صورت در کشور به لحاظ تکنیکی امکانپذیر است اما به دلیل مشکلات کار تیمی هنوز موفق به انجام آن نشدهایم به گزارش فارس محسن نرانسداد محور قدیم تهران - رودهن از ساعت 22:30 امشب |اخبار ایران و جهان
انسداد محور قدیم تهران - رودهن از ساعت 22 30 امشب کد خبر ۴۹۷۲۰۶ تاریخ انتشار ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۶ - 04 May 2015 سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از انسداد محور قدیم تهران - رودهن در محدوده سیاهسنگ به علت عملیات راهسازی از ساعت 22 30 امشب تا 4 30 بامداد فردا خبعادات بدی که عامل افزایش وزن هستند |اخبار ایران و جهان
عادات بدی که عامل افزایش وزن هستند کد خبر ۴۹۸۹۰۶ تاریخ انتشار ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۰ - 10 May 2015 متخصصان تغذیه و سلامت تاکید دارند یکی از عوامل موثر بر افزایش وزن داشتن عادات بد مربوط به غذا خوردن است به گزارش ایسنا این متخصصان هشدار میدهند برخی از عادتهای بدی که به نحگربههای پایتخت شیر شدهاند |اخبار ایران و جهان
گربههای پایتخت شیر شدهاند جمعيت گربهها در نقاط مختلف تهران متفاوت است اما مهمترين عامل در افزايش تعداد آنها در يك منطقه وجود زباله در آنجاست اطراف سطلهاي زباله و محوطه فستفودها و رستورانها مكان هميشگي اين گربههاي خياباني است کد خبر ۴۹۸۵۱۵ تاریخ انتشار ۱۹ ارديبهشت ۱۳حق طبیعی زنان برای انتخاب نوع زایمان |اخبار ایران و جهان
حق طبیعی زنان برای انتخاب نوع زایمان بر مبنای سیاست جدید وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی تابعه مبنی بر الزام متخصصان زنان به بالا بردن آمار زایمان های طبیعی خود به طور غیر مستقیم این الزام بر تصمیم گیری مادران تاثیر خواهد گذاشت کد خبر ۴۹۹۸۰۵ تاریخ انتشار ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴شایعترین انواع اعتیاد در جهان |اخبار ایران و جهان
شایعترین انواع اعتیاد در جهان اولین گزارش فراگیر از اعتیادهای جهانی حاکسیت که استعمال دخانیات و مصرف الکل شایعترین انواع اعتیاد در سراسر جهان هستند کد خبر ۴۹۹۹۹۰ تاریخ انتشار ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷ ۰۴ - 13 May 2015 اولین گزارش فراگیر از اعتیادهای جهانی حاکسیت که استعمال دخ520 شهر با بحران آب شرب مواجه هستند |اخبار ایران و جهان
520 شهر با بحران آب شرب مواجه هستند معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران گفت 520 شهر کشور با بحران کمبود آب آشامیدنی مواجه اند کد خبر ۴۹۷۶۰۶ تاریخ انتشار ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۶ - 05 May 2015 معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران گفت 520 شهر کشور با بحران کمبود آناگفتههایی برای تشخیص چای سالم و طبیعی |اخبار ایران و جهان
ناگفتههایی برای تشخیص چای سالم و طبیعی کد خبر ۴۹۶۹۷۸ تاریخ انتشار ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۵ - 03 May 2015 رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارجی نخورده و آنها را بیشتر عطر و رنگ می داند تا چای نشانههای زیادی برای انتخاب چای مرغوب ایرانی عنوان میکند و میگوید مرتهرانیها منتظر رگبار و رعدوبرق باشند |اخبار ایران و جهان
تهرانیها منتظر رگبار و رعدوبرق باشند کد خبر ۴۹۸۸۸۵ تاریخ انتشار ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۱ - 10 May 2015 کارشناس سازمان هواشناسی گفت امروز در پارهای از نقاط افزایش ابر و بارش رگبار و رعدوبرق را در تهران شاهد خواهیم بود به گزارش فارس امینحسین نقشینه در تشریح آخرین وضعیت آب وتلاش برای افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد |اخبار ایران و جهان
تلاش برای افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد کد خبر ۴۹۷۹۰۳ تاریخ انتشار ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۳ - 06 May 2015 رئیس کمیته امداد امام خمینی ره با اشاره به چابک و کوچک سازی ساختار این نهاد گفت خدمات کمیته امداد به نیازمندان با چابک سازی ساختار موثرتر میشود به گزارش ایسنا سیدهرآنچه باید درباره سه دهه برنامهریزی جابهجایی «پایتخت» بدانید! |اخبار ایران و جهان
هرآنچه باید درباره سه دهه برنامهریزی جابهجایی پایتخت بدانید قرار است پایتخت سیاسی و اداری از تهران نقل مکان کند نه چیز دیگری یعنی قانون گذار تاکید دارد که جابجایی انبوه مراکز فرهنگی اقتصادی آموزشی نهادهای نیمه دولتی و در دستور کار نیست و همه این مراکز در کنار کارخانهعلل خون دماغ |اخبار ایران و جهان
علل خون دماغ کد خبر ۴۹۸۸۸۶ تاریخ انتشار ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۲ - 10 May 2015 یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت دستکاری بینی و وارد کردن اجسام در بینی موجب خونریزی بینی میشود به گزارش ایسنا دکتر علیرضا زمانی اظهار کرد خون دماغ شدن در بیشتر موارد به علت ضربه و آسیب به بینی صورتمشگینشهر سفیدپوش شد |اخبار ایران و جهان
مشگینشهر سفیدپوش شد در چهل و هشتمین روز از فصل بهار و در حالی که بسیاری از نقاط کشور هوای گرم و نسبتا تابستانی حاکم شده بارش برف شهرستان مشگینشهر را سفیدپوش کرد کد خبر ۴۹۸۲۰۶ تاریخ انتشار ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸ ۲۷ - 07 May 2015 در چهل و هشتمین روز از فصل بهار و در حالی که بس-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها