تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830217348




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویزاِی شنگن برای متقاضیان تحصیل در اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران
ویزاِی شنگن برای متقاضیان تحصیل در اروپا




مهم ترین قضیه جهت دریافت ویزای شنگن تحصیلی و غیر تحصیلی، اطمینان سفارت خانه مطبوع از بازگشت شما به کشور پس از انجام سفر می باشد.












برترین ها: قصد دارد سلسله مقالاتی درباره فرآیند اخذ پذیرش در مقاطع عالی تحصیلی در کشورهای مختلف جهان را برای مخاطبان خود ارائه کند. این مقالات تلاش دارد تا به صورت عملی و مصور، اصول و مبانی فرآیند اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه های مختلف جهان را آموزش دهد. با توجه به اشتیاق گسترده جامعه جوان ایران برای کسب تجربه تحصیل و تحقیق در مقاطع عالی در دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا و تخصصی بودن این موضوع، بخش سبک زندگی برترین ها هر هفته موضوعات مختلف مربوط به این فرآیند را به جامعه مخاطبان عزیز سایت ارائه می کند. امیدواریم مخاطبان برترین ها و کلیه عزیزانی که این محتواها را مشاهده می کنند، به راحتی بتوانند خود و دیگران را در امر پذیرش  تحصیلی و اخذ بورسیه یاری دهند.


نکات مهم در ترجمه رسمی مدارک تحصیلی



همراهان گرامی سلسله مطالب 1000 نکته برای تحصیل رایگان در خارج از کشور، تا کنون بیست قسمت از این مجموعه مطالب را ملاحظه کردند. در این بیست قسمت، اصول و مبانی مهم در فرآیند اقدام برای پذیرش تحصیلی و بورسیه را از موضوعات انتخاب دانشگاه، تا ارتباط با اساتید و شیوه های تکمیل مدارک و ارسال آن، مورد بحث و بررسی در قالب 350 نکته قرار دادیم. این 350 نکته با حجم زیادی از فایلهای ویدئویی آموزشی و لینک های تکمیلی نیز همراه شده است تا مخاطبان به سطح اطلاعات گسترده ای درباره موارد مطرح شده دسترسی داشته باشند. در گفتارهای قبلی، به صورت مختصری درباره موضوع ویزای شنگن برای متقاضیات تحصیل در اروپا، مواردی ارائه شد که در گفتار بیست و یکم، به صورت تحلیلی تری به این موضوع می پردازیم. همان طور که قبلا نیز اشاره کردیم، این سلسله مطالب، تنها توصیه هایی تجربی به متقاضیان محترم می باشد و هیچ قطعیتی در آن وجود ندارد و متاقضیان باید بر اساس آخرین اطلاعات روز و استعلام از مراجع موثق با مدارک مستند، نسبت به شناسایی مراکز علمی و ارتباط با آن ها بپردازند.

بسیار اتفاق افتاده است که دانشجویی حتی به واسطه اخذ پذیرش تحصیلی و دریافت کمک هزینه مربوطه از دانشگاه دعوت کننده، موفق به دریافت روادید از کشورهای شنگن نشده است. با توجه به این که دریافت روادید، یکی از ضروری ترین و شاید اصلی ترین گام برای تحصیل در کشورهای اروپایی می باشد، گفتار بیست و یکم را به معرفی نکات ضروری که در زمینه اخذ ویزای شنگن که حاصل تجارب دانشجویان مختلف است، اختصاص داده ایم.

نکته 355: این که شما بتوانید یا نتوانید از سفارتخانه یک کشور عضو شنگن، روادید مربوطه را جهت تحصیل در رشته ای که پذیرش گرفته اید کسب کنید یا خیر، موضوعی نیست که در چارچوب وظایف دانشگاه مقصد باشد. بنابراین نمی توانید از دانشگاه بخواهید جهت صدور روادید به شما کمک کند. اما می توانید از مدیر گروه یا مدیر پذیرش یا استادی که با وی در تماس هستید بخواهید در تماس با سفارتخانه کشور مطبوع خود در ایران، جهت تسریع در صدور روادید با پرونده شما همکاری لازم را انجام دهند. مثلا ارسال نامه پذیرش شما به سفارت و نامه نگاری های مربوطه جهت تسریع در اعطای وقت و مسائل مرتبط با ویزا.

نکته 356: برخی از سفارت خانه های کشورهای عضو شنگن، با دانشجویانی که پذیرش  تحصیلی دریافت می کنند، مصاحبه نمی کنند و تنها مدارک را دریافت و در صورت لزوم، روادید مربوطه را صادر می کنند. اما برخی مانند سفارت پرتغال یا اسپانیا یا مجارستان، با دانشجو مصاحبه می کنند تا دلیل و هدف مسافرت ایشان را از فرد متقاضی به صورت حضوری جویا شوند. اگر در نامه پذیرش شما درج شده باشد که زبان تحصیل در دانشگاه شما انگلیسی می باشد، به احتمال زیاد، کنسول به زبان انگلیسی با شما مصاحبه خواهد کرد. اگر شما قادر نباشید که به پرسش های مصاحبه کننده به زبان انگلیسی پاسخ دهید، این قضیه تاثیر منفی روی احتمال صدور روادید شما خواهد داشت. به این نکته توجه کنید.

نکته 357: مهم ترین قضیه جهت دریافت ویزای شنگن تحصیلی و غیر تحصیلی، اطمینان سفارت خانه مطبوع از بازگشت شما به کشور پس از انجام سفر می باشد. باید سفارتخانه مربوطه را در این زمینه توجیه کنید و توجیه شما مستند و مستدل باشد. یعنی هم استدلال قوی برای توجیه در اختیار داشته باشید و هم آن که برای استدلال خود، اسناد مربوطه را ارائه کنید. مثلا اگر شما صاحب مستغلاتی هستید، ترجمه رسمی سند را که به مهر وزارت خارجه رسیده است باید ارائه کنید. یا اگر از طرف نهادی برای تحصیل اقدام کرده اید، ترجمه رسمی این معرفی نامه را ارائه کنید.

نکته 358: سفارتخانه کشورهایی مانند فرانسه، آلمان و حتی ایتالیا، به دانشجویانی که پذیرش از کالج ها و دانشگاه های این کشور برای دوره های کوتاه مدت زبان فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی پذیرش دریافت کرده و درخواست روادید می کنند، با نظر مثبت نگاه نمی کنند. چرا که معتقدند سفارتخانه های خود در تهران، کلاس های زبان را برای متقاضیان برگزار می کنند و موسسات آموزش زبان در این سه موضوع در کشور فراوان است. بنابراین اگر با این اهداف قصد دریافت روادید دانشجویی دارید، بهتر است مستندات و استدلال های قوی تری آماده کنید و معمولا برای دوره های ابتدایی این سه زبان، درخواست روادید و پذیرش تحصیلی نکنید. قطعا اگر به زبان آلمانی درسفارت آلمان مصاحبه کنید و برای دوره های تخصصی و تکمیلی این زبان پذیرش دریافت کنید، شانس دریافت روادید شما بیش تر از زمانی است که حتی یک کلمه زبان آلمانی نمی دانید!

نکته 359: این تصور نادرست است که کشوری مانند لیتوانی یا بلاروس، به واسطه توریست یا دانشجوی کمی که دارد در اعطای روادید سهولت به خرج می دهد و فرآیند اخذ روادید از آن ها بسیار سریع است. اصلا این گونه نیست. 26 کشور عضو پیمان شنگن، از طریق یک سیستم مرکزی به تبادل اطلاعات با یکدیگر می پردازند و فرآیند و روش یکپارچه و مشابهی در اعطای روادید به متقاضیان ایرانی دارند. بنابراین تفاوت زیادی بین درخواست روادید دانشجویی از هلند و پرتغال وجود ندارد. باید بتوانید مدارک مورد نیاز و استدلال های لازم را جهت دریافت روادید به کنسول مربوطه ارائه کنید.

نکته 360: افرادی که در رسانه ها یا تبلیغات پیامکی و الکترونیکی، خود را نماینده سفارتخانه ای خاص در تهران معرفی می کنند، شیادانی هستند که قصد ارائه یک سری مشاوره های معمولی و اخذ پول های کلان از طعمه های خود را دارند. مواظب چنین افرادی در فرآیند اخذ ویزای شنگن باشید. هیچ سفارتخانه ای با اشخاص حقیقی رابطه ای ندارد و حتی در صورتی که با نهادهای حقوقی در تعامل باشد مانند اتاق های بازرگانی  مشترک کشور ها، این تعاملات تاثیری در اعطای تضمینی ویزای شنگن ندارد.

نکته 361: برای اخذ روادید دانشجویی از سفارتخانه ها، باید نامه رسمی پذیرش (admission letter)شما از دانشگاه یا موسسه تحقیقاتی معتبر در کشور مطبوع  به صورت مکتوب برای شما ارسال یا از طریق پست الکترونیک در اختیارتان قرار بگیرد. استناد به پست الکترونیک یا پروفایل خود در پرتال دانشگاه، مدرکی معتبری برای ضمیمه کردن به پرونده دانشجویی خود در سفارت نیست. در صورتی که ویزا نیز دریافت کردید، سعی کنید تا زمان ورود به فرودگاه کشور مقصد، نامه پذیرش رسمی را همراه خود داشته باشید چرا که بارها مشاهده شده است که در فرودگاه، از دانشجویان ایرانی این دعوتنامه دانشگاهی خواسته شده است.

نکته 362: بعضی از سفارت خانه ها ،اخذ بیمه معتبر را برای مدت زمان سفر یک دانشجو الزامی می دانند برخی چنین الزامی ندارند. پیش از ارائه مدارک برای اخذ روادید دانشجویی، این موضوع را از پرتال سفارتخانه مربوط جویا شوید. 

نکته 363: بهترین شیوه برای کسب اطلاعات درباره مدارک لازم جهت اخذ روادید یا طرح پرسش های تخصصی، ارتباط با سفارتخانه کشور مطبوعی است که قصد دریافت روادید دانشجویی از آن دارید. کلیه سفارتخانه های کشور های شنگن دارای نشانی های پست الکترونیک متعدد برای ارتباط با مخاطبان ایرانی هستند.

نکته 364: هیچ گاه به جای ارتباط مستقیم با سفارت جهت دریافت پاسخ سوالات خود، به انجمن های اینترنتی یا آگهی های تبلیغاتی در رسانه ها مراجعه نکنید.

نکته 365: در صورتی که پذیرش تحصیلی مبتنی بر بورس را دریافت کرده اید، باید مقدار و مدت زمان آن به صراحت در نامه ذکر شده باشد تا سفارت از شما گواهی تمکن مالی و مسائل مربوطه را تقاضا نکند.

نکته 366: در صورتی که محل اسکان موقت یا دائمی شما در دانشگاه مقصد هنوز نهایی و ثبت نشده است، از طریق سایت های رزرو هتل و خانه در سراسر اروپا، نسبت به رزرو چند روزه یک اتاق در هتل یا هاستل یا آپارتمانی اقدام نموده و تائییدیه رزرو را ضمیمه پرونده خود کنید. معمولا سفارتخانه ها توجیهاتی که دانشجویان مبنی بر عدم دسترسی حضوری به فرصت های رزرو محل اقامت در کشور مقصد را ارائه می کنند، قبول نمی کنند و شما را موظف به رزرو محل سکونت، پیش از عزیمت و دریافت روادید می کنند.

نکته 367: اگر ویزای National Type-D دریافت کردید که ویزایی با بیش از 90 روز اعتبار می باشد، اکیدا توصیه می شود که ابتدا به کشوری که روادید آن کشور را دریافت کرده اید وارد شده و سپس در صورت نیاز به دیگر گشورهای شنگن مسافرت کنید. در صورتی که روادید دانشجویی کشور پرتغال را دریافت کنید و در محدوده شنگن، وارد فرودگاه اورلی پاریس بشوید، پلیس فرانسه می تواند از ورود شما به این کشور ممانعت کند. چرا که روادید ورودی شما برای کشور پرتغال معتبر است. تنها با ویزای Type C یا دیگر ویزاهای خاص که اعتبارش کم تر از 90 روز است می توانید هر یک از 26 کشور عضو شنگن را به عنوان مقصد ورودی خود در این محدوده انتخاب کنید.

نکته 368: در صورتی که روادید دانشجویی را دریافت کردید و شرکت هواپیمایی مورد نظر شما، پرواز مستقیم به کشور مقصد را ندارد، نباید پروازی را انتخاب کنید که شما را به کشوری که اجازه ورود قانونی به آن ندارید را منتقل و از آن مسیر به کشور مقصد انتقال می دهد. حتما پیش از انتخاب نهایی شرکت پروازی و خریداری بلیط، این قضیه را از کنسول استعلام کنید تا بر اساس روادید کسب شده، الزامات حقوقی آن را به خوبی مطلع شوید.

نکته 369: در صورتی که روادید دانشجویی یکی از کشورهای عضو را دریافت کردید، پس از ورود، نسبت به دریافت کارت اقامت موقت یا دائم و ثبت اطلاعات خود در سیستم های قانونی مشخص اقدام لازم را مبذول دارید تا از خدمات مربوط به دانشجویان استفاده کنید.

نکته 370: همواره یک نسخه از نامه رسمی پذیرش خود را همراه داشته باشید تا در صورتی که پلیس یا نهادی، دلیل حضور شما را خواستار شد، بتوانید این نامه را به همراه روادید خود نشان دهید.

نکته 371: تصویر کلیه مدارک خود اعم از اسکن کلیه صفحات گذرنامه، نامه پذیرش، مدارک تحصیلی و رزومه را در پست الکترونیک خود داشته باشید و حتی الامکان تصاویر آن ها را بر روی گوشی تلفن همراه خود ذخیره کنید تا در صورت لزوم و در مواقع خاص بتوانید سریعا به آن ها رجوع کنید.

نکته 372: در صورتی که رشته ای که در آن پذیرفته شده اید موضوعات مهم نظامی و صنعتی مانند انرژی هسته ای یا نانوتکنولوژی یا رادیوگرافی صنعتی و پزشکی می باشد، امکان دریافت روادید از سفارتخانه مربوطه را پیش از ارائه مدارک و صرف هزینه های مختلف جویا شوید. برخی از سفارتخانه ها از اعطای روادید به دانشجویانی که در برخی از رشته های دانشگاهی پذیرفته شده و حتی موفق به دریافت بورس شده اند به دلایل سیاسی امتناع می کنند.

نکته 373: از ارائه اطلاعاتی که در صحت و سقم آن تردید دارید در فرم تقاضانامه روادید خودداری کنید. نباید یک جمله یا یک شماره و اطلاعات غلط و نادرست، موجب رد درخواست شما و از دست دادن زمان طلایی برای ادامه تحصیل شود.

نکته 374: اگر در تکمیل فرم های درخواست روادید، با مشکل رو به رو هستید، از افرادی که قبلا تجربه این کار را دارند استفاده کنید تا با ارائه جملات نامناسب نگارشی و مطالب مجهول! شانس دریافت روادید را کاهش ندهید.

نکته 375: در صورتی که با همسر خود قصد مسافرت به کشور مورد نظر را دارید، قبل از درخواست روادید و پرداخت هزینه های مربوطه، از امکان پذیر بودن این امر اطمینان حاصل کنید.

نکته 376: هیچ گاه گذرنامه خود را در اختیار موسسات غیر مجازی که مجوز رسمی از نهادهای ذیربط را ندارند، و برای دریافت پذیرش تحصیلی تبلیغ می کنند قرار ندهید. امکان سو استفاده از محتویات سجلی شما وجود دارد. هیچ سفارتخانه ای تضمینی برای اعطای روادید دانشجویی به اشخاص حقوقی و حقیقی نمی دهد. همواره شخصا برای اعطای مدارک به سفارتخانه مربوطه مراجعه کنید.

نکته 377: ترجمه رسمی شناسنامه، کارت ملی، بیمه مسافری، تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن و مدارک مربوط به تمکن مالی، حداقل مدارکی است که سفارتخانه های شنگن از متقاضیان روادید درخواست می کنند. مدارک تکمیلی مانند نامه پذیرش، گواهی زبان، تاییدیه بورس و رزرو محل اقامت موضوعاتی هستند که باید قبل از درخواست روادید از سفارتخانه مربوطه استعلام کنید.

نکته 378: بعضی از سفارتخانه های شنگن، برای اعطای روادید دانشجویی به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا، ترجمه رسمی مدرک کارشناسی که به تایید وزارت خارجه رسیده است را نیز درخواست می کنند تا صحت آن را استعلام کنند. همواره ترجمه رسمی این مدرک را نیز در اختیار داشته باشید.

امیدواریم همه متقاضیان تحصیل در اروپا، بتوانند به راحتی ویزای سفر خود را دریافت کنند و در ادامه مسیر تحصیلی خود در خارج از کشور موفق و سربلند باشند.







تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن