تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815594182




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم بیماری ناخنک/ راه‌های پیشگیری از گوشه کردن ناخن پا


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: علائم بیماری ناخنک/ راه‌های پیشگیری از گوشه کردن ناخن پا
متخصص پوست ومو گفت: گوشه‌کردن ناخن پا رشد غیرطبیعی ناخن است که به داخل گوشت رفته و باعث بروز درد می‌شود که پوشیدن کفش تنگ، عدم رعایت بهداشت پا، کوتاه کردن نامناسب ناخن، ناهنجاری مادرزادی، چاقی و دیابت از عوامل ایجاد آن است.
به گزارش نامه نیوز، مهرداد ریاضی  گفت: عارضه گوشه کردن ناخن پا رشد غیرطبیعی ناخن است که به داخل گوشت رفته و به آن فشار وارد می کند.بنابراین گوشه کردن ناخن یا ناخنک زمانی رخ می دهد که ناخن به طور طبیعی رشد نکند.

وی ادامه داد: مهمترین علامت ناخنک بروز درد است همچنین رنگ بافت انگشت قرمز رنگ شده و با پوشیدن کفش،درد ناخن بیشتر می شود.

این متخصص پوست ومو در مورد عوامل پیدایش ناخنک گفت: پوشیدن کفش تنگ، عدم رعایت بهداشت پا، کوتاه کردن نامناسب ناخن، ناهنجاری مادرزادی ناخن، چاقی، دیابت، بیماری قارچی و تعریق بیش از حد پا باعث گوشه کردن ناخن می شود.

ریاضی افزود: کوتاه کردن بسیار ناخن، گرد کوتاه کردن ناخن، کندن ناخن با دست به جای استفاده از ناخن گیر، ایجاد گوشه های تیز و کوتاه، پوشیدن کفش های تنگ و نوک تیز، پنجه کوتاه و پاشنه بلند نیز از دیگر عوامل ایجاد آن است.

این متخصص پوست ومو گفت: بنابراین رعایت نکات بهداشتی و تمیز نگه داشتن پا و استفاده از مواد ضدعفونی کننده و پوشیدن کفش مناسب می تواند از بروز این بیماری دردناک جلوگیری کند.


وی افزود: می توان روزانه پا را در آب ولرم و موادضد عفونی کننده قرار داد تا ناخن به اصطلاح خیس خورده و از گوشت بیرون بیاید. اما برای درمان جدی این عارضه باید دقت کرد اگر ناخن دچار عفونت و ترشح چرکی شده یا در یک دوره زمانی ناخن مرتب به گوشت فرو می رود باید به پزشک مراجعه کرد.درمان آن نیز معمولا با مصرف آنتی بیوتیک و گاهی انجام جراحی و کشیدن ناخن خواهد بود.


منبع: فارس


۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن