واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان: سهمیه بندی شدن سواد آموزی راه حل رفع مشکل بیسوادی استان است زاهدان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: پایلوتی شدن سواد آموزی در مناطق مختلف و سهمیه بندی کردن آن در میان مسوولان و علما راه حل رفع مشکل بیسوادی این استان است.
به گزارش ایرنا آیت الله عباسعلی سلیمانی روز پنجشنبه در همایش "به سوی استانی بدون بیسوادی" با حضور وزیر آموزش و پرورش در زاهدان با بیان اینکه طلب علم جزو واجبات است و تخلف از آن یک گناه نابخشودگی محسوب می شود افزود: با پایلوتی کردن بیسوادی در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان اعم از روستاها، بخش ها، شهرستان ها می توانیم با ایجاد حس رقابت در بین مسوولان مناطق مختلف به رفع بیسوادی استان کمک کنیم.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همچنین می توان با سهمیه بندی سواد آموزی در بین مسوولان های بخش های مختلف و روحانیون اهل تسنن و مدنظر قرار دادن برخی امتیازات برای آنان همچون پیامبر مکرم اسلام (ص) در رفع بیسوادی استان گام برداشت.
امام جمعه زاهدان بیان کرد: دین مبین اسلام به عنوان کامل ترین دین الهی هیچ محدودیتی از نظر جنسیت، شرایط، مکان و زمان برای کسب علم آموزی ندارد لذا باید از همه ظرفیت ها برای گسترش علم بهره گرفت.
آیت الله سلیمانی گفت: خوشبختانه در سیستان و بلوچستان اهل حوزه بسیار داریم که می توانیم با در نظر گرفتن برخی امتیازات برای آنان از این ظرفیت برای حل مشکل بیسوادی استان استفاده مطلوب کنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: درزمان مبعوث شدن پیامبر (ص) تنها یک یهودی توان خواندن و نوشتن داشت لذا پیامبر(ص) با استفاده از ظرفیت های مختلف موفق شد دین اسلام را به جایی برساند که این دین بر پاشنه علم و قلم دنیا واقع شود.
به گزارش ایرنا، همایش به سوی استانی عاری از بیسوادی روز پنجشنبه با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار، فرمانداران شهرستان های مختلف استان، مسوولان استانی و نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی و فرهنگیان در سرسرای خاتم استانداری برگزار شد.
در این مراسم مهدی گرگیج یکی از خیران مدرسه ساز سیستان و بلوچستان راه اندازی مدرسه دو کلاسه در حاشیه شهر زاهدان برای رفع مشکل بیسوادی این منطقه را تقبل کرد.
در این مراسم میثاق نامه رفع بیسوادی در سیستان و بلوچستان با حضور نخعی مدیر کل آموزش و پرورش استان، ریگی فرماندار قصرقند و طاهری فرماندار نیمروز امضا شد.
حمیرا ریگی فرماندار قصرقند در این مراسم گفت: حجم ابلاغی سواد آموزی این شهرستان در سال تحصیلی جدید 740 نفر بود که با تلاش مسوولان مربوطه و پشتوانه مردم این شهرستان 849 نفر تحت پوشش سواد آموزی قرار گرفتند.
وی از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرد برای جذب بازماندگان از تحصیل مقاطع متوسطه اول و دوم استان کلاس های ویژه با تاکید بر مدارس شبانه روزی مدنظر قرار گیرد.
وی گفت: همچنین با توجه به نواخته شدن آهنگ صنعت سیستان و بلوچستان و لزوم تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در این زمینه، راه اندازی هنرستان های فنی دراستان ضروری به نظر می رسد.
وی تاکید کرد: از آنجایی که آمار سوء تغذیه و فقر آهن در سیستان و بلوچستان سه برابر میانگین کشور اعلام شده و این آمار بسیار نگران کننده است درخواست داریم هنرستان های سلامت دخترانه در این استان تاسیس شود.
7316 / 6081
24/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]