تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806896338




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلیلی در جمع اکران کننده های جشنواره عمار در اهواز اولویت امروز عمار ارتقای آگاهی‌عمومی از صنعت هسته‌ای است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جلیلی در جمع اکران کننده های جشنواره عمار در اهواز
اولویت امروز عمار ارتقای آگاهی‌عمومی از صنعت هسته‌ای است
جلیلی می گوید: اگر دیدید که ندای رهبری برخاست و به بهانه اینکه مشغول سازماندهی هستیم یا مشغول تربیت فیلم‌سازان انقلابی یا کارهای خوب دیگر هستیم؛ به ندای این عمار رهبری پاسخ ندادیم تفاوتی با کسانی که به بهانه‌های دیگر، رهبری را تنها می‌گذارند نداریم.

خبرگزاری فارس: اولویت امروز عمار ارتقای آگاهی‌عمومی از صنعت هسته‌ای است



به گزارش خبرگزاری فارس، متن زیر، سخنرانی وحید جلیلی در بین اکران کنندگان استان خوزستان است که در این دیدار جلیلی از لزوم کار رسانه‌ای و فرهنگی در خصوص انرژی هسته‌ای سخن گفته است که در زیر می‌خوانید:   خوشحالم که در خدمت برادران عزیز اکران کننده  فیلمهای جشنواره مردمی  فیلم عمار در خوزستان هستم.  به دنبال فرصتی بودم که بحث  مهمی را به دوستان  گوشزد کنم  و فکر می کنم اینجا برای آن بحث مناسب است.  فلسفه وجودی  و ماهیت جشنواره فیلم عمار همانطور که از اسمش مشخص است ، لبیک گویی به ندای«أین عمار» است ، «أین عمار» یعنی فراخوان ولی جامعه و رهبر نظام به گسترش آگاهی های عمومی.
عمارها کجایند تا اجازه ندهند که یک سری از حقایق سانسور شوند؟
عمارها کجایند که نگذارند که یک سری از مضامینی که باید به مردم برسد بر اثر مصلحت اندیشی و محافظه کاری در سینه ها نماند که فضای جامعه به سمت ابهام و گیجی برود.

جشنواره عمار ذیل این مفهوم شکل گرفته است. اگر دیدید که ندای رهبری برخاست و به بهانه اینکه مشغول سازماندهی هستیم یا مشغول تربیت فیلم سازان انقلابی یا کارهای خوب دیگر هستیم؛ به ندای أین عمار رهبری پاسخ ندادیم، تفاوتی با کسانی که به بهانه های دیگر، رهبری را تنها می گذارند نداریم. مواظب باشید جشنواره فیلم عمار برای ما بت نشود و خیال نکنیم که هرچه ما در این جشنواره انجام بدهیم همین تکلیف ما است. دست اندرکاران جشنواره همواره و هر لحظه باید نسبت خودشان را با فضای اجتماعی و فرهنگی و فضای به روز جهانی بسنجند و ببینند کجا ایستاده اند.
عمار یک حرکت و نهضت است نه یک دستگاه تشکیلاتی. مثال مشخصی که می شود بیان کرد، جریانات اخیر هسته ای است. جشنواره فیلم عمار در این مسئله که یکی از مهم ترین مسائل 20 سال اخیر کشور است چه کار کرده است؟  بچه حزب الهی هایی که با جشنواره عمار احساس فعال بودن و احساس هویت انقلابی کردند باید این سوال را از خودشان بپرسند که به خصوص بعد از بیانات 20 فروردین رهبری، ما چه واکنشی نشان دادیم؟ چه کاری کردیم و چه کاری می توانستیم بکنیم؟ چرا اکران کنندگان عمار دبیرخانه عمار را تحت فشار قرار نداده اند که چرا در این مسئله به این مهمی که حتی بزرگانی که تصورش را نمی کردیم به اشتباه افتادند و خود و دیگران را به گیجی انداختند، کاری انجام نمی شود؟ اگر فلسفه وجودی ما جلوگیری از افزوده شدن ابهام پشت ابهام و گیج شدن افکار عمومی است. اگر این مسئله عرصه حضور عمار نیست، پس کجاست؟ اکران کنندگان عمار باید در بزنگاه های سخت و گلوگاه های مهم حرکت تاریخی انقلاب اسلامی نیروهای تازه نفس و پا به رکاب شبانه روزی نظام باشند. اگر در این صحنه مهم تاریخ انقلاب حضور فعال و تاثیر گذار نداشته باشیم...؟ تنهایی رهبری در این قضیه مشاهده شد، تا یک روز قبل ازسخنرانی در جمع مداحان، اینگونه به مردم القا شد که موضع رهبری چیز دیگری است. بعضی از چهره های موجه نظام  تلاش کردند نظر رهبری را 180 درجه خلاف چیزی که در واقعیت بود، نشان دهند. این همه اختلاف نگاه و تحلیل برخی حلقه های نخبگانی مدعی و موجه، با رهبر انقلاب؛ آن  هم در مسایل مهم و با حساسیت بالا بسیار خطرناک است. حضرت امیر در خطبه 34 نهج البلاغه می فرمایند: تُکَادُونَ وَ لَا تَکِیدُونَ. «دشمنان  همواره در مکر و حیله و برنامه ریزی هستند ولی شما برنامه ریزی دقیق و همت و تلاش همه جانبه ندارید» و در نهایت حضرت امیر قسم جلاله می خورند که : غُلِبَ وَ اللَّهِ الْمُتَخَاذِلُونَ. بخدا شکست خواهید خورد! چرا؟ چون توان های شما هم افزایی نمی کنند در مقابل کاری که دشمن می کند متحد نمی شوید و کار زنجیره ای نمی کنید . صف و بنیان مرصوص نمی شوید و به میدان نمی آیید. در صحبت های اخیر یک سرفصل خطاب به مردم بیان شد؛ که خود من هم تا به حال نشنیده بودم. آقا شروع کردند برای مردم « کارکردهای صنعت و انرژی هسته ای» را توضیح دادند که به عنوان نمونه به کارکرد انرژی هسته ای در صنعت شیرین سازی آب دریا اشاره کردند و از نخبگان و دلسوزان نظام خواستند که در خصوص این نوع مسائل به مردم آگاهی بدهند تا فریب آن دسته از افرادی که در داخل کشور مسئله هسته ای را یک مسئله کم اهمیت جلوه می دهند، نخورند و بدانند گرگ های عالم دست به دست هم داده اند که چه گوهری را از چنگ ملت در بیاورند. تلاش در خصوص آگاهی دادن به مردم درباره کارکردهای انرژی هسته ای خود یک مجاهدت و حرکت جدی در برابر توطئه دشمن است. این یک کار ایجابی و بی حاشیه است که  حتی بدون ورود به نقد مذاکرات و ... هم ممکن است و کسی نمی تواند شما را متهم کند. اگر چه رهبری  تاکید کردند که جریان نقد لوزان هم باید مورد توجه جدی قرار بگیرد اما کار انتقادی پیشکش! ما حتی  وارد کار ایجابی هم نمی شویم و حساسیتی نداریم! رهبری تلاش می کنند در ما حساسیت ایجاد کنند و ما بی تفاوت هستیم. رهبر و ولی جامعه وظیفه دارد که اولویت ها را به ما یاد آوری کند. نمی شود ایشان با این صراحت و نگرانی سخن بگویند ولی در ما هیچ احساس نگرانی ایجاد نشود و قبل و بعد از آن سخنرانی انگار نه انگار اتفاقی افتاده است.
ولایت پذیری بدون اولویت پذیری معنا ندارد. من به دوستان دبیرخانه هم گفتم که شما باید همان شب درخصوص وظیفه عمار در خصوص لبیک به سخنان رهبری جلسه برگزار می کردید و راهکارها را بررسی می کردید. آیا نمی شد که یک جریان جدی اکران؛ جهت بازخوانی و یادآوری دغدغه های رهبری در مساجد و دانشگاه ها و مدارس و پارک ها و در هرجایی که می شود با مردم ارتباط برقرار کرد، با استفاده از فیلم هایی که در خصوص انرژی هسته ای تولید شده است به راه انداخت؟ چرا این اتفاق نیفتاد؟ در خصوص فواید و کارکرد های انرژی هسته ای اکثر ما بی اطلاع هستیم  و دشمن نیز از این خلاء اطلاعاتی استفاده می کند . متاسفانه بسیاری از رسانه هایی که می توانند در انتشار این آگاهی ها کمک کنند به وظیفه خود عمل نمی کنند. صدا و سیما چه قدر تلاش کرده است که در خصوص فواید و کارکرد های صنعت هسته ای میزان آگاهی مردم را بالا ببرد؟ مطبوعات و رسانه های ما در این خصوص چه فعالیتی ازخود بروز دادند؟ اگر قرار است معامله کنیم، لااقل بدانیم چه چیزی را داریم معامله می کنیم! مشکل امروز، فقر تحلیل نیست بلکه فقر اطلاعات است! رسانه های ما حتی از دادن اطلاعات خام راجع به کارکردهای بیشمار انرژی و صنعت هسته ای دریغ می کنند. جمهوری اسلامی یک نظام مردمی است. اگر ما یک نظام مردم سالاری دینی داریم باید به لوازم مردم سالاری ملتزم  باشیم ، یکی از لوازم مردم سالاری دینی تلاش برای توجیه و اقناع مردم است . این یک وظیفه عقلی و شرعی و انقلابی است. فلسفه وجودی جشنواره عمار این است که به روز حساسیت ها را بفهمد و مطالبه بکند تا در مورد آنها اثر تولید بشود و به مردم منتقل بشود. این جلسه را مغتنم می دانم و به کلیه عزیزان که در سراسر کشور، این بار اکران جشنواره عمار را بر دوش گرفته اند، همه دوستان مخلص و با انگیزه ای که وارد این کار شده اند، عرض می کنم که اولویت امروز عمار ارتقای آگاهی های عمومی در خصوص صنعت هسته ای  است. اگر در این امر خطیر کوتاهی کنیم، عقبه اجتماعی انقلاب و نظام را تضعیف کرده ایم. وقتی که آگاهی هایی که افکار عمومی برای حرکت در مسیر آرمان های انقلاب باید داشته باشند را به آنها نرسانیم و دریغ کنیم، در آینده نمی توانیم گله کنیم . نظام مردم سالاری دینی مبتنی است بر انتخاب مردم و انتخاب مردم مبتنی است بر شنیدن حرف های مختلف و اتباع احسن از بین آنها.
وقتی شما حرف نزنید و دیگرانی که وابسته یا  خود باخته اند حرف بزنند، شما انتظار دارید فضای اجتماعی به چه سمتی برود؟ مشغول شدن به حاشیه سازی هایی که برای انصراف توجه مردم از مذاکرات پیش رو صورت می گیرد، غلط است. بعضی چون چیزی در چنته ندارند، تلاش می کنند افکار عمومی را به هر نحوی شده از توجه به آنچه غرب می خواهد از ملت ایران بگیرد منصرف کنند. اگر دقیقا معلوم شود غرب به دنبال معامله بر سر چه چیزی ست، معادلات عوض خواهد شد. پس باید اطلاعات ایرانی ها راجع به صنعت هسته ای را که امروز یک صنعت ملی است پایین نگه داشت تا مذاکرات به آخر برسد.  ولی ما نباید اجازه بدهیم دشمن بر چنین خلاءی سوار شود. رهبری تاکید بر اولویت بندی می کنند. زمانی که امام حسین را به شهادت رساندند، بسیاری از مسلمانان مشغول روزه و حج و بسیاری از کارهای خوب دیگر بودند، ولی کارهای خوبی که اولویت نداشتند. امام جامعه اسلامی ایستاده بود و اولویت را مشخص می کرد و خیلی ها می گفتند که ما می توانیم مسلمان باشیم و به اولویت های جامعه اسلامی اعتنا نکنیم و در احکام فردی و عبادی غرق شویم. مراقب باشیم که دچار این وضعیت نشویم. اگر زمان شناس و اولویت شناس نباشیم و گوش به رهبری نسپاریم، معلوم نیست که چه سرنوشتی در انتظار انقلاب باشد. انتهای پیام/س

94/02/24 - 08:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن