واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار کرمانشاه: تعیین تکلیف واحدهای راکد به حفظ سرمایه های ملی کمک می کند کرمانشاه - ایرنا - معاون برنامه ریزی استاندار کرمانشاه گفت: طولانی شدن روند راکد ماندن واحدهای تولیدی موجب از رده خارج شدن تکنولوژی آن ها و از بین رفتن سرمایه های ملی کشور می شود.
به گزارش ایرنا روابط عمومی استانداری روز چهارشنبه به نقل از علی اصغر میرزایی در نشست فعال سازی واحدهای راکد استان با اشاره به این موضوع که برخی از واحدهای تولیدی سال هاست همچنان راکد مانده است در ادامه اظهار کرد: تلاش می کنیم واحدهای مورد نظر هر چه زودتر تعیین تکلیف شده و وارد مدار تولید شوند.
وی افزود: رویکرد کلی مدیریت ارشد استان این است که این واحدها هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند و اگر مدیر واحد ناتوان از فعال کردن آن می باشد، روند تملیک آن توسط بانک عامل و در ادامه و جایگزینی سرمایه گذار جدید صورت بگیرد.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون به ابتکار معاون برنامه ریزی جلسات متعددی با هدف احیای واحدهای راکد برگزار شده که طی این مدت با همکاری و همت صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی، بانکها، سازمان تامین اجتماعی، امور مالیاتی و شرکت های گاز، آب و برق و تلاش بسیار مدیران صنعت و معدن موفق شدیم بیش از 40 واحد راکد را به عرصه تولید باز گردانیم.
دارابی افزود: خوشبختابه به تازگی دولت تدبیر و امید نیز طی مصوبه ای دستور تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را به استان ها ابلاغ کرده است که این امر پشتوانه قوی تری به تلاش های صورت گرفته می بخشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر این نکته که فرایند تملک توسط بانک ها از ابتدا تا انتها به صورت مستند تهیه و تنظیم شود اظهار کرد: این کار علاوه بر مشخص کردن اینکه در طول مسیر چه اتفاقی می افتد به شناسایی موانعی که موجب طولانی تر شدن موضوع می شود نیز کم می کند.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه نیز عنوان کرد: سیاست استان حفظ واحدهای فعال موجود است و در زمینه واحدهای راکد نیز اگر به این نتیجه برسیم که واحدی قادر به فعال شدن نیست بهتر است هرچه سریعتر برای تعیین تکلیف به تملک بانک عامل درآید.
محسن رستمی گفت: البته برخی واحدها با وجود داشتن بدهی بانکی هنوز مشغول ادامه فعالیت هستند که بستن این واحدها منجر به بیکاری افراد می شود و باید به دنبال راهکاری برای تداوم فعالیت های تولیدی آن ها باشیم.
وی پیدا کردن یک سرمایه گذار جایگزین را راهکار خوبی برای ادامه فعالیت واحدها دانست و اظهار کرد: بانک ها پس از تملک واحدهای راکد روی آنها قیمتی می گذارند که کسی آن ها را نمی خرد در این شرایط بهتر است مهلتی برای پیدا کردن یک سرمایه گذار جدید به مدیران واحدها داده شود.
8066
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]