واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان تبلیغات اسلامی: نیازمند مهندسی فرهنگی هستیم قم- ایرنا- رییس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه نیازمند مهندسی فرهنگی در جامعه هستیم، خواستار تکمیل و اجرای قانون عفاف و حجاب در جامعه شد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه در خبرگزاری رسا در قم، با بیان اینکه نباید برخی در جامعه بی عفتی و بی حیایی را رونق دهند، افزود: همه باید اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را مطالبه کنیم تا کشور به سمت افق های روشن پیش رود که اگر جامعه در این راه استقامت کند و به وظیفه اش عمل کند، رو به رستگاری خواهد رفت.
وی در خصوص نظرهای متفاوت در زمینه اجرای قانون عفاف و حجاب و گشت ارشاد، گفت: مراجع و علما بر اساس مسوولیت شرعی و فقاهتی خود تذکر می دهند و در عین حال هر فردی در حیطه مسوولیت خودش این تذکر را اجرا می کند.
وی با بیان اینکه جنگ فرهنگی در جهان امروز اصلی ترین جنگ است، تصریح کرد: نظام لیبرال و سرمایه داری غرب با تفکر انقلاب اسلامی و مفاهیم تولیدی آن مخالف است و چون مخالف است هر جا بتواند می خواهد مقابله کند و در مقابله با انقلاب اسلامی، با فرهنگ سازی لیبرالی، صف آرایی فرهنگی می کند.
خاموشی ادامه داد: نظام فکری سرمایه داری غرب می خواهد در حوزه سیاسی کشور نیز دخالت کند و نظام اسلامی نباید اجازه نفوذ اینچنینی در ارکان اقتدار سیاسی کشور دهد.
وی در ادامه با بیان اینکه غرب و شرق بر اساس ارزشهای ما تولید فرهنگ نمی کنند، بلکه باید خودمان متولی تولید فرهنگ، تاریخ نویسی و علوم مورد نیازمان باشیم، گفت: نوشتن تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس کار بزرگی است و هر روز نیز بر رونقش افزوده می شود و خوشبختانه این کالاها در سبد مصرفی مردم قرار گرفته است.
وی بیان کرد: جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در راستای حرکتی که رهبری ترسیم کرده اند، ایفای نقش می کند و ما معتقدیم که باید از تلاش این جبهه دفاع کنیم و در این راستا زیرساخت های مناسب را فراهم کنیم، شبکه تولید راه بندازیم و کالای فرهنگی مطلوب عرضه کنیم و با ترویج مناسب، اقبال مخاطب را به سمت کالا جلب کنیم.
خاموشی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سازمان تبلیغات اسلامی هیچگاه با حوزه های علمیه رقابت نمی کند، بلکه از پرورش یافتگان حوزه استفاده می کند و میراث فرهنگی حوزه را حفظ خواهد کرد.
وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در دهه 80، حدود 10 هزار نفر اعزام مبلغ داشت، در حالیکه اکنون این تعداد به 45 هزار نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی با دفتر تبلیغات موازی کاری نمی کند، تصریح کرد: دفتر تبلیغات اقدام به جذب و آموزش مبلغان می کند، در حالیکه سازمان تبلیغات مبلغان را به تبلیغ اعزام می کند، پس این کارها موازی کاری نیست، بلکه تعامل است.
خاموشی در پاسخ به سووالی مبنی بر کمرنگ شدن حضور چهره های شاخص دهه شصت در مباحث فرهنگی و هنری، گفت: امروز ما با مخاطبان جدیدی روبرو هستیم و باید به اقتضای همین زمان برنامه سازی کنیم که در این راستا حوزه هنری اقدام به تولید انیمیشن و برنامه های متنوع برای گروه های سنی مختلف می کند.
وی توسعه جغرافیایی و فرهنگی و توجه به نیروهای فرهنگی را از سیاستهای سازمان تبلیغات عنوان و بیان کرد: به وظیفه خودمان در این راستا عمل می کنیم و از آنچه که تاکنون انجام داده ایم دفاع می کنیم، ولی داوری با مخاطب است.
وی با بیان اینکه بیشترین بودجه سازمان تبلیغات به تشکل های دینی و فرهنگی و گروه های تبلیغی اختصاص دارد، گفت: حمایت های فرهنگی از متولیان مدنی در چند سال اخیر رشد قابل توجهی یافته است.
خاموشی افزود: تشکل های فرهنگی داخلی و بیرونی باید حمایت فکری و ذهنی شوند و رابطه گرم و نزدیک با آنها برقرار شود که تعلیم حوزه های علمیه در این زمینه اهمیت ویژه ای دارد.
وی ابراز امیدواری کرد: رفع مشکلات فرهنگی در دولت یازدهم نیز مساله باشد و به همین منظور منابع کافی اختصاص دهند تا این مشکلات مرتفع شود.
وی با بیان اینکه سیاست سازمان تبلیغات اسلامی همان سیاست رهبر معظم انقلاب است، تصریح کرد: جبهه ولایت باید تقویت شود و برای تحقق اهداف و منویات رهبر معظم انقلاب جان نثار می کنیم.ک/3
/2085/ 6133/ 1596
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]