تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834189598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این بیماری پرخورها را تهدید می‌کند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: این بیماری پرخورها را تهدید می‌کند
کد خبر: ۴۹۹۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴ - 13 May 2015


پیک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: بیماری کبد چرب در افراد چاق، مبتلایان به دیابت و چربی خون بالا، پرخور و کم تحرک ایجاد می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدمهدی سیدمیرزایی اظهار کرد: منظور از کبد چرب، رسوب چربی در کبد است، این عارضه در حال حاضر نسبتا شایع بوده و روزبه روز در بیماران مزمن کبدی که علت خاصی برای بیماری آنها پیدا نمی‌شود ارزش بیشتری پیدا می‌کند.

وی افزود: امروزه متاسفانه بیماری کبد چرب با وزن بیمار ارتباطی مستقیم دارد و با توجه به افزایش چاقی در جوامع مختلف و از جمله ایران رو به افزایش است.

سیدمیرزایی با اشاره به شیوع این بیماری تصریح کرد: شیوع کبد چرب در جوامع مختلف متفاوت است، براساس آمارها شیوع کبد چرب هفت تا 9 درصد در کشورهای غربی و 1.2 درصد در ژاپن گزارش شده است که البته این آمار بیانگر درصد واقعی کبد چرب نیست و شیوع واقعی آن بالاتر از این میزان است.

این فوق‌تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه بیماری کبد چرب در بیش از 90 درصد موارد فاقد علامت است، تاکید کرد: این بیماری در کسانی که عوامل خطر پیدایش کبد چرب را دارند مانند افراد چاق، مبتلایان به دیابت و چربی خون بالا و بی‌تحرک ایجاد می‌شود؛ ضمن اینکه چاقی، پرخوری، کم تحرکی، افزایش چربی خون و وجود بیماری‌هایی مانند دیابت و فشار خون بالا ازعوامل اصلی ایجاد کبد چرب محسوب می‌شوند.

وی گفت: در بیشتر موارد پزشک در بررسی آزمایشگاهی، سونوگرافی یا سی‌تی‌اسکن که به علل دیگر انجام می‌شود، به پدیده کبد چرب پی می‌برد. بنابراین باید افراد پرخطر به پزشک مراجعه و چکاپ‌های لازم را انجام دهند.

سیدمیرزایی افزود: البته در پاره‌ای از موارد فرد به ندرت از ضعف، خستگی و احساس سنگینی و فشار در ناحیه فوقانی و راست شکم شکایت می‌کند، به ویژه این علائم در مواردی که کبد چرب سریع ایجاد شده باشد بیشتر بروز می‌کند.

این فوق‌تخصص گوارش و کبد در پاسخ به این سوال که بیشترین مبتلایان به کبد چرب چه سنینی هستند؟ بیان کرد: بیشترین شیوع بیماری کبد چرب در افراد بالای 30 سال و در خانم‌ها است، اما متاسفانه اخیرا رشد عجیبی در سنین پایین‌تر و حتی کودکان پیدا کرده است.

وی درباره دلایل کاهش سن کبد چرب یادآوری کرد: افزایش مصرف غذاهای چرب و آماده، عدم فعالیت مناسب و گسترش زندگی ماشینی از علل این امر هستند، از این رو در حال حاضر با افزایش میل افراد جامعه به استفاده از غذاهای آماده و تغییر الگوهای زندگی به سمت کاهش تحرک و عادات نادرست غذا خوردن، میزان ابتلا به کبد چرب افزایش یافته است.

سیدمیرزایی ادامه داد: با افزایش چاقی در کودکان، احتمال شیوع کبد چرب در آنها نیز روز به روز بیشترمی‌شود. همچنین مصرف برخی داروها نیز می‌تواند باعث رسوب چربی در کبد شود ضمن اینکه کاهش سریع وزن در کسانی که قبلا به چاقی مبتلا بوده‌اند هم می‌تواند این عارضه را در پی داشته باشد.

این فوق‌تخصص گوارش و کبد اظهار کرد: در زمینه برخی بیماری‌های مزمن از جمله کولیت زخمی نیز کبد چرب گزارش شده است. البته در مواردی هم هیچ علت یا بیماری زمینه‌ای برای کبد چرب پیدا نمی‌شود، بنابراین فردی که دارای آنزیم‌های کبدی افزایش یافته در آزمایشات است و هیچ علتی برای آن پیدا نمی‌شود، باید به فکر کبد چرب باشد.

وی به راه‌های درمان کبد چرب اشاره و بیان کرد: درمان کبد چرب تنها انجام ورزش منظم، اصلاح شیوه تغذیه و رفع علت زمینه‌ای است، به علاوه چاقی، دیابت یا افزایش چربی خون نیز باید کنترل شوند.

سیدمیرزایی تاکید کرد: به افراد مبتلا به کبد چرب توصیه می‌شود حداقل پنج مرتبه در هفته و هر بار ۲۰ دقیقه پیاده‌روی یا دو آهسته انجام دهند و بیشتر میوه‌جات کم‌قند، فیبرها و سبزیجات را مصرف کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه همکاری بیمار جهت درمان کبد چرب بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: افراد چاق باید وزن خود را به طور تدریجی کاهش دهند؛ زیرا کاهش سریع وزن باعث تشدید کبد چرب می‌شود. ضمن اینکه اغلب بیماران به ویژه آنها که دارای بیماری زمینه‌ای ایجاد کننده کبد چرب هستند نیاز به درمان دارویی دارند. البته بازهم باید هشدار داده شود که بیماران باید از مصرف خودسرانه دارو در این زمینه پرهیز کنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن