تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ردم دو گروه‏اند: دانشمند و دانش‏اندوز و در غير اين دو، خيرى نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804783512




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیمه زنان خانه دار فرصتی ناشناخته - معصومه ابراهیمی*


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیمه زنان خانه دار فرصتی ناشناخته - معصومه ابراهیمی* زنان خانه دار هرچند وظایف و فعالیت های شغلی تعریف شده دولتی ندارند اما در مدیریت خانه و خانواده وظیفه سنگین تربیت فرزند و رسیدگی به امور زندگی بر دوششان است.


توانمند سازی زنان خانه در سایه بیمه مستمر و پایدار موجب گرم تر شدن کانون خانواده و افزایش روحیه اعتماد به نفس در این قشر می شود و نقش غیرقابل انکاری در بهبود زندگی آنان در دوران کهنسالی و از کارافتادگی دارد.
مسوولان و مدیران سازمان تامین اجتماعی برای زنان به عنوان نیمی از پیکره جامعه فرصتی در قالب حمایت بیمه ای فراهم کرده اند، ظرفیتی که به درستی بر نیاز پایه زنان انگشت گذاشته اما مساله اینجاست که به سبب اطلاع رسانی ضعیف بسیاری از طیف های جامعه و زنان از آن آگاهی چندانی ندارند و با وجود ضرورت، این مساله بین زنان با استقبال کمرنگ همراه است.
بیمه زنان خانه دار از آذرماه 1387 دراستان مرکزی به منظور حمایت و پوشش بیمه ای افرادی که تحت هیچ بیمه ای نبودند و به شغل خانه داری مشغول بودند آغاز شد و تا پایان اسفند 93 بیش از820 نفر دراین استان از این بسته بیمه ای برخوردار شده اند.
براساس آمارنامه سال 90 از مجموع جمعیت 698 هزارو 432 نفر زن در استان مرکزی 337 هزارو 831 نفر معادل 6/61 درصد را زنان خانه دار و غیر فعال شامل می شوند و همین آمار فاصله بین این جمیعت و تعداد اندک بیمه شده را نشان می دهد.
رقم ناچیز زنان خانه دار بیمه شده در استان مرکزی نشان دهنده عدم اطلاع رسانی و ناآگاهی نسبت به فرصتی است که توسط تصمیم سازان کلان فراهم شده و لازم است تا با برنامه ریزی لارم، برای آگاهی بخشی جامعه زنان اقدامات موثرتری صورت گیرد.
سال 1381 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خانه ملت قانون بیمه زنان خانه دار را تصویب کردند در این قانون زنان خانه دار با حداکثر سن 45 سال سن می توانند بدون سابقه قبلی بیمه پردازی تحت پوشش این نوع بیمه قرار گیرند و چنانچه سن آنان بیش از 45 سال شود به ازای هرسال افزایش باید دو سال سابقه قبلی بیمه پردازی داشته باشند.
برای مثال یک زن خانه دار که 48 سال سن دارد و متقاضی این نوع بیمه می باشد باید شش سال قبل سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی داشته باشد.
سن بازنشستگی متقاضی بیمه زنان خانه دار همانند سایر بسته های بیمه ای برای زنان 55 سال بوده و فرد باید در زمان درخواست بازنشستگی به طور مستمر شرط حداقل 20 سال سابقه به همراه 55 سال سن کامل را داشته باشد که بتواند مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی شود.
حسن این نوع پوشش بیمه ای در این است که متقاضیان می توانند یکی از درصدهای بیمه پردازی را انتخاب کنندکه 12 درصد فقط شامل پرداخت برای بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی در صورت دارا بودن افراد تحت تکفل است و 14 درصد علاوه بر بازنشستگی شامل فوت قبل از بازنشستگی و بعد از آن است و 18 درصد کامل ترین پوششی است که علاوه بر موارد دو شاخص یاد دشده شامل از کار افتادگی قبل از بازنشستگی نیز می شود که شخص می تواند یکی از این سه معیار را انتخاب کند.
براساس آخرین داده های آماری، 19میلیون زن خانه دار درکشور وجود دارد که توجه برنامه ریزان در حوزه خانواده را طلب می کند.
آنچه مسلم است حمایت بیمه ای به عنوان کف حمایتی جامعه، مقوله ای مهم در کیفیت زیستی و آرامش و رفاه جامعه محسوب می شود و همه گیر کردن خدمات بیمه ای برای زنان خانه دار به عنوان بخش مهم جامعه می تواند به عنوان شاخص مهم در توسعه یافتگی اجتماعی سرعت بهتری به مسایل توسعه محور بدهد.
*خبرنگار ایرنا مرکز اراک



22/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن