تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870152142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی در زنجان اجرا می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل بنیاد مسکن زنجان : طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی در زنجان اجرا می شود زنجان - ایرنا - مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان از اجرای طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی در این استان طی سال جاری خبر داد.


احمد حاجی زاده روز دوشنبه در دیدار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه استان با کارکنان این اداره کل با اشاره به اینکه اجرای طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی در پنج استان کشور آغاز شده است، افزود: با تامین اعتبار لازم و انتخاب مشاور اجرایی این طرح در زنجان اجرا می شود.
وی یادآوری کرد: شهرستان طارم به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی و وجود ظرفیت بالا در بخش های مختلف برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.
حاجی زاده افزود: با اجرا و اتمام کار مطالعاتی این طرح می توان برنامه ریزی توسعه ای را در شهرستان زنجان انجام و آن را به روستاهای دیگر نیز تعمیم داد.

**اتمام تهیه طرح هادی در 730 روستای زنجان
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان از اتمام تهیه طرح هادی در 730 روستای این استان خبر داد و گفت: طرح هادی روستایی نیز در 314 روستای این استان پایان یافته است که 43 درصد کل را شامل می شود.
وی در ادامه وضعیت صدور اسناد برای خانه های روستایی این استان را یادآور شد و گفت: از مجموع 82 هزارو 450 واحد مسکونی روستایی برای 48 هزارو 669 واحد سند مالکیت صادر شده است که 59 درصد را تشکیل می دهد.
حاجی زاده افزود: تا کنون برای 17 هزارو 653 خانوار متقاضی در این استان وام قرض الحسنه از سوی این بنیاد پرداخت و به پنج هزار و 404 خانواده محروم نیز تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت شده است.

** ساخت و ساز 20 پروژه خیری در استان
وی با بیان اینکه تاکنون 20 پروژه خیرساز به تعداد یکهزارو 186 واحد مسکونی توسط خیرین در دست ساخت و تحویل قرار دارد، اظهارکرد: از این تعداد 169 واحد مسکونی به متقاضیان واگذار شده و 100 واحد دیگر نیز آماده تحویل به متقاضیان است.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در ادامه احداث خانه های عالم روستایی، مجموعه گردشگری جنوب زنجان (حاشیه زنجانرود)،ایجاد زیر ساخت های گردشگری شمال زنجان منطقه گاوازنگ و مطالعه ایجاد زیر ساخت های گردشگری جنوب زنجان را از جمله برنامه های پیش روی این اداره کل برشمرد.
بیش از 36 درصد جمعیت استان زنجان درمناطق روستایی و مابقی درشهرها ساکن هستند.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تاریخ 21 فروردین سال 1358 به فرمان حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به منظور تامین مسکن محرومان و متولی توسعه و عمران روستاهای کشور و ساخت واحدهای مسکونی شهرها در چارچوب سیاست ها و برنامه های دولت جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یک دفتر مرکزی در تهران و 31 شعبه در مراکز استان ها و بیش از 278 شعبه فرعی در سطح شهرستان های کشور دارد.
6085/7320



21/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن