تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرين شب آن بسته نخواهد شد. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871712946




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در همایش سراسری قضات دادسراهای تهران چه گذشت از ۲.۷ میلیون پرونده وارده به دادستانی تا انتقاد از سستی بانک‌ها درباره ۵۷۵ بدهکار بانکی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در همایش سراسری قضات دادسراهای تهران چه گذشت
از ۲.۷ میلیون پرونده وارده به دادستانی تا انتقاد از سستی بانک‌ها درباره ۵۷۵ بدهکار بانکی
مسئولان قضایی حاضر در همایش سراسری قضات دادسرای عمومی و انقلاب تهران از ۲.۷ میلیون پرونده وارده به دادستانی تا سستی بانک‌ها درباره ۵۷۵ بدهکار بانکی صحبت کردند.

خبرگزاری فارس: از ۲.۷ میلیون پرونده وارده به دادستانی تا انتقاد از سستی بانک‌ها درباره ۵۷۵ بدهکار بانکی



به گزارش خبرنگار قضایی فارس، همایش سراسری قضات دادسراهای عمومی و انقلاب تهران دیروز با حضور جمعی از مقامات قوه قضائیه از جمله غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه، سید ابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور و عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران برگزار شد. چرا مسئولان بانک مرکزی گذاشتند 575 بدهکار بانکی ایجاد شود، مگر مقررات را نمی‌دانستند حجت‌الاسلام غلامحسین اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه در این همایش گفت: دستگاه‌های دیگر وظایف خود را انجام نمی‌دهند و آن را به دوش قوه قضاییه می‌اندازند. بانک مرکزی لیست 575 بدهکار بانکی را به قوه قضاییه داده است، مگر مقررات را نمی‌دانستند، اگر وثیقه دارید تملک کنید اگر ضامن دارند اقدام کنید چرا فقط لیست می‌دهند. وی افزود: علت مراجعات و توقعات مکرر از اقتدار قوه قضاییه است چنانچه بانک مرکزی که وظیفه نظارت بر بانک‌ها را دارد تا معوقاتی نداشته باشند در نهایت 575 لیست بدهکار بانکی را به ما می‌دهد و می‌گوید آنها را معرفی کرده‌ایم، سوال اینجاست که چرا گذاشتید این معوقات ایجاد شود؟ اژه‌ای تصریح کرد: این بدان معنی است که من نمی‌توانم کار خود را انجام دهم و قوه قضاییه باید به من کمک کند. معاون اول قوه قضاییه گفت: چندی‌پیش یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در تلویزیون سخن می‌گفت و می‌گفت در یکی از شهرهای اطراف تهران 10 هزار ساختمان به صورت غیرقانونی ساخته شده است که می‌خواهیم با کمک قوه قضاییه آن را تخریب کنیم. سوال من این است که چرا مقابل آن نایستادید؟ اژه‌ای افزود: چرا یک دستگاه مجوز احداث ساختمانی را می‌دهد و دستگاه دیگر می‌گوید حق این تغییر کاربری وجود نداشته است؟ بنابراین بار زیادی بر دوش ماست که نشان دهنده قدرت و قوت ماست و ناشی از نارسایی ها و ضعف‌های دیگران. احتمال بازگشت خاوری را ضعیف می‌دانم اما نا امید نیستیم معاون اول قوه قضاییه در خصوص پرونده 10 بدهکار بانکی، گفت: برخی از پرونده‌ها به دادگاه رفته و برخی در مرحله دادسرا است ضمن اینکه برخی افراد با قرار وثیقه آزاد شدند و نسبت به پرداخت بدهی‌های خود در حال تعامل با بانک هستند، ما برخوردمان جدی است. سخنگوی دستگاه قضایی در پاسخ به سؤال خبرنگاران فارس مبنی بر اینکه با توجه به تغییر قاضی پرونده سه مدیرعامل سابق بانک‌های ملی، مسکن و صادرات، قاضی فعلی کیست و آیا به بازگشت خاوری امید دارید، گفت: الان اطلاعی ندارم که قاضی جدید کیست اما وقتی یک قاضی مسئولیتی پیدا کند و یا از جای به جای دیگر منتقل شود طبیعتاً قاضی پرونده تغییر خواهد کرد. وی افزود: رسیدگی به پرونده خاوری آزمونی برای کشورهای مدعی است که می‌خواهند با فساد مبارزه کنند اما احتمال بازگشت خاوری را ضعیف می‌دانم اما ناامید نیستیم اگر نیاید غیابی محاکمه می‌شود.

  دشمنان از حادثه مهاباد یک بحران ساختند/این حادثه یک متهم دارد وی با تأکید بر اینکه دشمنان از حادثه مهاباد در فضای مجازی و ماهواره‌ها یک بحران کشوری ساختند، گفت: البته این حادثه یک متهم دارد و تعدادی باید تحت تعقیب قرار گیرند.

  تشکیل دادسرای تخصصی در سال آینده/تشکیل 2.7 میلیون پرونده قضایی در تهران طی پنج‌سال عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران نیز در این همایش گفت: در 5 سال گذشته 2 میلیون و 713 هزار و 370 پرونده وارد دادستانی تهران شده است که از این رقم 2 میلیون و 650 هزار و 733 پرونده مختومه شده است. وی افزود: در حوزه اجرای احکام در 5 سال گذشته 632 هزار و 466 پرونده وارده داشته‌ایم و در همین زمان 653 هزار و 169 پرونده مختومه شده است. دادستان تهران در حوزه جرائم اقتصادی نیز گفت: در این حوزه کارهای سنگینی انجام شده است و در تهران 116 زندانی محکوم به جرائم اقتصادی داشته‌ایم و در 5 سال گذشته 4 هزار و 402 پرونده درخصوص جرائم اقتصادی به دادگاه رفته است. آخرین اخبار از پرونده‌ اتوبوس اسکانیا، خبرنگار واشنگتن پست، رئیس دانشگاه امیرکبیر و مرکز چشم‌پزشکی متخلف وی در خصوص پرونده خبرنگار واشنگتن پست گفت: کیفرخواست مربوط به این پرونده صادر شده، این پرونده در شعبه 15 دادگاه عمومی انقلاب تهران تحت وقت است تا محاکمه شود ضمن اینکه متهم 4 اتهام دارد.

دادسراها خط مقدم برخورد با ناهنجاری‌ها هستند/ فهم شجاعانه در صدور رأی مؤثر است حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور نیز در این همایش با تأکید براینکه دادستانی خط مقدم برخورد با ناهنجاری‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است، افزود: ما دیوان عالی کشور، دادگاه‌های تجدید نظر و سایر دستگاه‌های مربوطه را داریم اما خط مقدم، دادسراها است و همکاران قضایی در حوزه دادسراها نقش مهمی را برعهده دارند.  

انتهای پیام/

94/02/21 - 11:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن