واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دادستان تهران خبر داد: وورد بیش از دو میلیون پرونده به دادستانی در پنج سال گذشته تهران - ایرنا - دادستان تهران با بیان اینکه در پنج سال گذشته دو میلیون و 713 هزار و 370 پرونده ورودی داشته ایم، گفت: در این مدت دو میلیون و 650 هزار و 722 هزار پرونده مختومه شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، عباس جعفری دولت آبادی روز یکشنبه در همایش سراسری قضاوت دادسرای عمومی و انقلاب تهران که با حضور حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه و حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رییسی دادستان کل کشور در مجمع فرهنگی شهید بهشتی قوه قضاییه برگزار شد، این مطلب را اعلام کرد.
وی افزود: در حوزه اجرای احکام، 632 هزار و 460 فقره پرونده وارده داشته ایم که 653 هزار و 160 فقره در این مدت مختومه شد.
به گفته جعفری دولت آبادی، 27 هزار و 431 زندانی در دادسرای تهران تحت نظارت هستند.
وی با بیان اینکه در پنج سال گذشته، 200 قاضی به دادسرا انتقال یافته اند، افزود: دادسراهای تهران یکی از پرکارترین نهادها هستند که نیاز به جذب امکانات و نیروی بیشتر دارند.
** در حوزه جرایم اقتصادی اقدامات بسیار سنگینی انجام شده است
دادستان تهران با بیان اینکه در حوزه جرایم اقتصادی اقدامات بسیار سنگینی انجام شده، گفت: 116 زندانی محکوم فساد اقتصادی در دادسراهای تهران به سر می برند و چهار هزار و 402 پرونده در دادسرای اقتصادی به حکم رسیده است.
به گفته وی، 76 زندانی در دادسرای کارکنان دولت هستند که این بیانگر اقدامات انجام شده در مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
جعفری دولت آبادی، سال 94 را به دلایل اجرای قانون آیین دادرسی کیفری در تیر ماه، مذاکرات هسته ای و انتخابات، سال بسیار مهمی دانست.
** پیگیری 7 سیاست در دادستانی تهران
وی با بیان اینکه هفت سیاست در دادستانی تهران دنبال می شود، گفت: سیاست های پیشگیرانه، مبارزه با فساد، دفاع از حقوق شهروندان، تشکیل دادسراهای تخصصی، پیگیری پرونده های مهم، کارآمدیی دادسراها و وجود دادیار در زندان ها و دادگاه ها این هفت سیاست هستند.
جعفری دولت آبادی درخصوص تشکیل دادسراهای تخصصی افزود: به لحاظ گستردگی و تنوع جرایم، با چند دادسرا عمومی نمی شود مشکلات را رفع کرد.
وی خاطرنشان کرد: امروز قضاوت کمی در حوزه پولی کمرگ، بانکی، ارز و سکه داریم و کارهای تخصصی قوی باید در این زمینه ها انجام شود.
جعفری دولت آبادی با بیان اینکه در حوزه های رسانه، امنیت مواد مخدر، زمین خواری و پزشکی این دادسراهای تخصصی را تشکیل داده ایم، گفت: جای دادسرای بانکی و پولی خالی است که با تامین ساختمان مد نظر، امیدواریم دادسرای بانکی و پولی در بستر پیشگیرانه در مقابله با پولشویی، ارز، بورس، بیمه و مسایل بانکی به خوبی و دقیق تر فعالیت کند.
به گفته وی، کار دادسرای انفال و ثروت های عمومی نیز شروع خواهد کرد.
** دادسرا سنگر مبارزه با جرایم است
دادستان تهران، دادسرا را سنگر مبارزه با جرم دانست و افزود: هرچه دادسرا کارآمدتر باشد بهتر است، و باید دادسرای چاپک و موفق داشته باشیم، بویژه با اجرای قانون جدید آیین دادرسی کیفری، وظیفه سنگین تر می شود.
اجتمام ** 9317 ** ن.پ ** 1071
20/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]