واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون قضایی دیوان عدالت اداری کشور 110 هزار پرونده سال گذشته وارد دیوان عدالت اداری شد قزوین-ایرنا- معاون قضایی دیوان عدالت اداری کشور با اشاره به کاهش ورودی پرونده ها به دیوان عدالت اداری در سال 93 گفت: در سال گذشته 110 هزار پرونده وارد دیوان عدالت اداری شد که نسبت به سال 92 کاهش نشان می دهد.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین موسی قربانی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: دیوان عدالت اداری از اصول مترقی قانون است که به منظور رسیدگی به شکایات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مامورین یا دستگاهها یا آیین نامه های دولتی و احقاق حقوق شهروندان تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه هرچه در دستگاه ها قانون بیشتر اجرا شود تعداد پرونده های وارده به دیوان عدالت اداری نیز کاهش می یابد، اظهارکرد: اجرا نشدن قانون توسط دستگاه های دولتی از علت های اصلی ورود پرونده ها به دیوان عدالت اداری است.
حجت الاسلام قربانی با اشاره به مختومه شدن 115 هزار پرونده در سال 93 در دیوان عدالت اداری خاطرنشان کرد: بین 35 تا 40 درصد پرونده ها حق ورود صادر و به نفع مردم می شود.
وی پیشگیری و کاهش ورود پرونده ها به دیوان عدالت اداری را از مهمترین اولویت های این دیوان در سال جاری عنوان و تصریح کرد: همچنین کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها نیز از دیگر اهداف ما در سال جاری است.
حجت الاسلام قربانی افزود: در سال گذشته مدت زمان رسیدگی به پرونده ها از بیش از دو سال به کمتر از یک سال رسید و امسال نیز تلاش داریم این مدت را به هشت ماه کاهش یابد.
این در ادامه با اشاره به آمار پرونده های استان قزوین گفت: سهم استان قزوین از تعداد پرونده های وارده به دیوان عدالت اداری در سال 93، دو هزار و 324 پرونده بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین قربانی افزود: پرونده های مربوط به شهرداری ها، آموزش و پرورش، تامین اجتماعی و دستگاه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین از بیشترین فراوانی برخوردار بوده اند که البته لزوما این به معنای تخلف آن دستگاه نیست بلکه جامعه هدف آن دستگاه زیاد است.
وی با اشاره به نتایج رسیدگی پرونده های وارده به دیوان عدالت اداری نیز گفت: در سال 93 در حوزه شهرداری های قزوین 196 پرونده به نفع مردم رای ورود صادر و 246 پرونده نیز رد شد.
حجت الاسلام قربانی افزود: همچنین در آموزش و پرورش نیز برای 214 پرونده حکم ورود و 240پرونده حکم به رد، در تامین اجتماعی با برگزاری جلسات آموزشی 312 پرونده حکم به ورود و 196 پرونده حکم به رد و در دستگاه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی 66 پرونده حکم به ورود و 368 پرونده نیز حکم به رد صادر شد.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر پرونده های شکایت از شهرداری های قزوین مربوط به کمیسیون ماده 100 است که اگر در اجرای قانون دقت بیشتری انجام شود به طور حتم از شکایت جلوگیری خواهد شد.
معاون قضایی دیوان عدالت اداری در ادامه درباره قطع بیمه خبرنگاران نیز افزود: دیوان عدالت اداری از اقدامات خلاف قانون مدیران دستگاه های دولتی شکایت می پذیرد و درباره این موضوع نیز در صورتی که وزارت فرهنگ و ارشاد الزام قانونی به بیمه خبرنگاران داشته باشد شکایت در دیوان عدالت اداری قابل پذیرش است اما این وزارتخانه هیچ الزامی به بیمه خبرنگاران نداشته است که شکایتی در دیوان مطرح شود.
7388/ 6128
17/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 253]