تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804238071




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استرس، 200 قلم دارو ،صدای بلند عامل وزوز گوش / شیوع در مردان بیشتر از زنان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نایب رییس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران خبر داد : استرس، 200 قلم دارو ،صدای بلند عامل وزوز گوش / شیوع در مردان بیشتر از زنان تهران- ایرنا- نایب رییس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران با بیان اینکه تاثیر استرس بر بروز عارضه وزوز گوش در برخی مطالعات بیش از 90 درصد عنوان شده است، افزود: استرس های شغلی، خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی می تواند عامل بروز این عارضه باشد. عوامل دیگری مانند 200 قلم دارو، صدای بلند و افزایش سن نیز عامل وزوز گوش است.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا دکتر سعید ملایری روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت برگزاری چهاردهمین کنگره انجمن شنوایی شناسی ایران اظهار کرد: استرس در افرادی که از نظر ساختار فیزیکی بدن زمینه ایجاد وزوز گوش را دارند، می تواند سبب بروز این عارضه شود و در نهایت آن را به وزوز دائم و غیرقابل تحمل تبدیل کند.
وی توضیح داد: همه افراد گاهی دچار وزوز گوش می شوند اما در صورتی که این مشکل بیش از 6 ماه به طول انجامد، گفته می شود که فرد دچار وزوز دائمی شده است.
ملایری ادامه داد: شیوع عارضه وزوز گوش در مردان بیشتر از زنان است چراکه آنها بیشتر در محیط های صنعتی و در مشاغل پر سروصدا مشغول به فعالیت هستند.

** گوش دادن با صدای بلند به موسیقی و مصرف برخی داروها عامل دیگر بروز وزوز گوش

وی اظهار کرد: علاوه بر استرس ها، کم شنوایی، افزایش سن، مصرف برخی داروها، گوش کردن موسیقی با صدای بلند به ویژه با استفاده از وسایلی مانند هندزفری و اشتغال در مراکز صنعتی دارای صدای بالای 85 دسیبل می تواند سبب بروز وزوز گوش شود.
ملایری گفت: بیش از 200 داروی شناخته شده مانند آسپرین، برخی آنتی بیوتیک ها، داروهای ضد افسردگی و ضد التهابی مانند کورتون ها می تواند سبب ابتلا به وزوز گوش شود.
وی ادامه داد: البته افرادی که از اینگونه داروها استفاده می کنند و مبتلا به وزوز گوش می شوند، نباید خودسرانه مصرف داروهای خود را قطع کنند و باید با پزشک معالج خود در این زمینه مشورت کنند.

** درمان وزوز گوش
نایب رییس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران گفت: طبق مطالعات صورت گرفته در سال 2014 هنوز هیچ داروی شیمیایی موثری برای درمان وزوز گوش شناخته نشده است و این عارضه درمان دارویی ندارد و داروهایی که برای درمان آن توصیه می شود معمولا داروهای ضد افسردگی و ضد استرس است.
ملایری ادامه داد: اما طیف وسیعی از درمان ها برای رفع این مشکل وجود دارد که از جمله آن می توان به استفاده از سمعک یا ماسکرهای متناسب برای کاهش میزان صدا و صوت درمانی اشاره کرد که البته صوت درمانی در ایران چندان رایج نیست.
وی با بیان اینکه این روش ها نیز درمان قطعی وزوز گوش نیست و تنها تا حدودی می تواند از شدت آن بکاهد، افزود: همچنین دو روش تحریک الکتریکی (TDCS) و تحریک مغناطیسی (TMS) نیز به تازگی در ایران مطرح شده است اما هنوز در مرحله تحقیقات قرار دارد و نتایج مطالعات صورت گرفته تاکنون نشان داده است که این روش ها چندان تاثیری بر رفع این عارضه ندارد.
ملایری ادامه داد: همچنین برخی بیماران برای رفع این عارضه به درمان های سنتی مانند طب سوزنی و همیوپاتی روی آورده اند که تاثیر آنها نیز ثابت نشده است.
وی تاکید کرد: به طور کلی این روش ها درمان قطعی وزوز گوش به شمار نمی روند و تنها می توانند آن را از یک وضعیت غیرقابل تحمل به یک وضعیت قابل تحمل تبدیل کنند.

** راه های پیشگیری
ملایری گفت: هر فردی ممکن است با وزوز گوش مواجه شود بنابراین افراد به ویژه شهرنشینان باید به روش های پیشگیری از بروز این مشکل توجه داشته باشند.
وی استفاده از مواد حاوی آنتی اکسیدان مانند میوه های تازه، پرهیز از مصرف بیش از حد مواد کافئین دار و افزودنی هایی که می تواند سبب تحریک عصب شنوایی شود را از جمله موارد پیشگیری از بروز وزوز گوش برشمرد.
ملایری ادامه داد: ورزش روزانه و اجتناب از محیط ها و موقعیت های استرس زا نیز می تواند به پیشگیری از بروز وزوز گوش کمک کند.
چهاردهمین کنگره شنوایی شناسی ایران از 29 تا 31 اردیبهشت ماه جاری در هتل المپیک برگزار می شود.
علمی(3)1834**1599



20/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن