تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846624273




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش پزشکي و غيرپزشکي بايد ادغام شوند/ افزايش حقوق اساتيد فقط ۱۴ درصد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۴:۵۶ب.ظ)
معاون وزير علوم: آموزش پزشکي و غيرپزشکي بايد ادغام شوند/ افزايش حقوق اساتيد فقط ۱۴ درصد موج - معاون آموزشي وزير علوم دوباره زمزمه ادغام آموزش پزشکي و غيرپزشکي را سرداده است.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون آموزشي وزير علوم با بيان اين که آموزش پزشکي و غيرپزشکي بايد ادغام شوند، تکميل‌کننده چالش‌هاي چند سال اخير بر سر اين موضوع بود، است؛ آموزش پزشکي در سال ۱۳۶۴ در حالي به وزارت بهداشت پيوست که بنا به گفته کارشناسان يکي از دلايل آن کمبود نيروي انساني و نياز کشور به کادر درماني در آن زمان بود، نيازي که با افزايش چند برابري ظرفيت پزشکي و توسعه دوره‌هاي نوين پزشکي و دانشگاه‌هاي علوم پزشکي برطرف شد و فراتر از آن ايران اسلامي علاوه بر رفع مشکلات درماني مناطق محروم، به توانمندي اعزام پزشک به خارج نيز دست يافت.
اما؛ اين جدايي در سال‌هاي گذشته به خصوص در ابتداي دولت نهم جدي‌تر شد زماني که طرح «بازگشت آموزش پزشکي به وزارت علوم» در کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تصويب شد و اين طرح موافقان و مخالفاني را به خود ديد.
موافقان اين طرح بازگشت آموزش پزشکي به وزارت علوم را اقدامي کاملا مفيد و ضروري مي‌خوانند و آن را منجر به يکپارچه شدن آموزش عالي کشور و توسعه کمي و کيفي آموزش پزشکي مي‌دانند، همان‌طور که ايرج فاضل رييس فرهنگستان علوم پزشکي در سال‌هاي گذشته در مورد اين ادغام گفته بود: فرهنگستان علوم پزشکي کشور بازگشت آموزش پزشکي به وزارت علوم را کاملا تأييد کرده و با اجراي آن موافق است.
وي گفت: با تفکيک آموزش پزشکي از وزارت علوم هم آموزش پزشکي و هم رشته‌هاي علمي مشترک بين وزارتخانه‌هاي بهداشت و علوم صدماتي ديدند که با بازگشت آموزش پزشکي به وزارت علوم اين رشته‌ها از لحاظ کمي و کيفي توسعه خواهند يافت.
محمد فرهادي وزير علوم نيز بهمن‌ماه سال گذشته رتبه دانشگاه تهران را دليلي بر اين ادغام بيان کرد و گفت: رتبه دانشگاه تهران در دنيا 350 است، ولي؛ اين رتبه واقعي آن نيست و بايد رتبه اين دانشگاه زير 200 باشد، دليل اين وضعيت تفکيک قائل شدن ميان دانشگاه تهران و علوم پزشکي تهران است که بايد يکي در نظر گرفته شوند.
اکنون، اما؛ شريعتي نياسر در اين باره با ابراز مخالفت نسبت به تفکيک بين حوزه پزشکي و غيرپزشکي گفته است: کماکان اعتقاد دارم اين ادغام بايد روزي در حوزه آموزش بين پزشکي و غيرپزشکي صورت گيرد. تفکيک آن‌ها در کشورهاي پيشرفته نيز سابقه چنداني نداشته و فراگير نيست.
وي در مراسم تکريم مقام استاد در دانشگاه خوارزمي با اشاره به وضعيت نامطلوب مالي، گفت: بعيد مي‌دانم حقوق اساتيد در سال 94 علاوه بر 14 درصد مصوب شده، ذره‌اي افزايش يابد و به همه هيأت امنا ابلاغ شده که با افزايش حقوق‌ها موافقت نکنند؛ مگر اينکه خودشان درآمدهاي اختصاصي را بالا برند.
معاون آموزشي وزير علوم سپس در تشريح وضعيت آموزش عالي بيان کرد: اوايل انقلاب جمعيت کشور حدود 35 ميليون نفر و جمعيت دانشجويي 180 هزار نفر بود، در حالي که جمعيت کشور امروزه دو برابر و جمعيت دانشجويي 25 برابر شده است.
معاون آموزشي وزير علوم با اشاره به زيرساخت‌هاي موجود ادامه داد: اين جمعيت دانشجويي در چهار زيرساخت دانشگاه آزاد، مراکز غيردولتي، دانشگاه‌هاي خاص و دانشگاه‌هاي دولتي مشغول به تحصيل هستند، تنها 15 درصد دانشجويان در دانشگاه‌هاي دولتي تحصيل مي‌کنند که اگرچه به لحاظ درصد کمتر است، ولي؛ بار اصلي کيفي محصولات آموزش عالي بر دوش همين دانشگاه‌ها است.
شريعتي نياسر با بيان اينکه 282 مرکز دولتي در کشور وجود دارد، افزود: از اين ميان 100 مرکز دولتي در پنج سال گذشته و از بين آن‌ها 47 مرکز در يک سال اخير مجوز گرفته‌اند، بيش از 60 مرکز آموزش عالي نيز زير 10 سال عمر داشته و جمعيت دانشجويي و هيات علمي برخي از آنان بسيار پايين است، در اين راستا يکي از سياست‌هاي کلان وزارتخانه، ساماندهي مراکز آموزش عالي، حفظ مراکز و ارتقاي آن‌هاست.
وي در اشاره به دانشگاه‌هاي نوپا گفت: آن‌ها از بسياري از شاخص‌ها عقب هستند و اگر امکان زودهنگام تأمين امکانات و اعتبارات ميسر نباشد، شيوه‌هاي الحاقي را براي اعتلاي آن‌ها مي‌توان به کار برد تا مراکز کوچک‌تر که از شاخص‌ها فاصله دارند در دل مراکز بزرگ رشد کنند.
به گفته وي منافع دانشجو و اساتيدي که در واحد کوچک‌تر هستند، جزو اصول اوليه آموزش عالي است و تحت هيچ شرايطي اين مراکز نبايد متضرر شوند.
معاون آموزشي تاکيد کرد: تاکنون حتي يک مجوز خارج از شاخص‌ها داده نشده و در اين راستا ظرفيت برخي مؤسسات را صفر کرديم که خودشان را به استاندارها برسانند، در صدور مجوزها به شدت در مقابل مجوزهاي غيراستاندارد عليرغم تمام فشارها ايستاده‌ايم و اگر بخواهيم روند رو به رشد داشته باشيم بايد در برابر برخي مسائل مقاومت کنيم.
شريعتي نياسر ضمن موافقت با ادغام دانشگاه خوارزمي و علوم اقتصادي اظهار کرد: ادغام، گام بلندي بود تا دانشگاهي که از بسياري از شاخص‌ها فاصله دارد، بتواند در کنار دانشگاه بزرگي که بيش از 11 هزار دانشجو دارد، الحاق شود و اين به معناي ناديده گرفتن توانمندي‌هاي دانشگاه علوم اقتصادي نيست و جايگاه اساتيد دانشگاه علوم اقتصادي بايد با اقتدار تمام حفظ شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن