واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه شهرکرد: سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در تمام دولت ها ثابت باشد شهرکرد-ایرنا-نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در تمام دولت ها ثابت باشد و با تغییر آن ها عوض نشود.

به گزارش ایرنا،حجت الاسلام محمد علی نکونام ،روز شنبه در نشست با معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد:برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بر مدار و محور اسلام باشد و چون در دولت ها،رویکرد اسلامی امور اساس است،پس سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز نباید تغییر کند.
وی تاکید کرد: باید یک سیاست جامع بر این وزارتخانه حاکم شود تا با تغییر دولت ها ،این سیاست ها تغییر نکند.
به گفته وی، واژه "ارشاد اسلامی" در این وزارتخانه نشان دهنده توجه به اسلامی بودن برنامه های فرهنگی و هنری است و باید واقعیت اسلام در همه امور خودش را نشان دهد و مجموعه فرهنگی تبیین کننده این واقعیت باشد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حتی بهتر از حوزه های علمیه می تواند مروج و ترویج کننده مفاهیم اسلامی و دینی باشد چرا که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارای امکانات بیشتر و بودجه دولتی است و می تواند با تکیه بر توان دولتی این نقش را ایفا کند.
نکونام تاکید کرد:حوزه های علمیه دولتی نیستند و تمایلی برای دولتی شدن نیز ندارند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند در ترویج فرهنگ دینی و اسلامی نقش آفرینی کند.
به گفته وی، در اجتهاد برنامه های فرهنگی هنری نیز باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همواره منویات و رهنمون های مقام معظم رهبری را مد نظر بگیرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، فضای مجازی را غیر قابل انکار دانست و گفت: امروز بیشتر نقاط جهان با فضای مجازی سر و کار دارند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش مهمی در تولید محتوای دینی برای این فضا دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وجود 19هزار کانون فرهنگی هنری مساجد یکی از ظرفیت های مهم این وزارتخانه برای ترویج معارف اسلامی در بین جوانان است.
علی اصغر مروستی، در این نشست افزود: تاکنون 300خانه فرهنگ در کشور راه اندازی شده که بخشی از این خانه ها در مساجد ایجاد شده است.
به گفته وی، توجه به حوزه دیجیتال و فضای مجازی از برنامه های مهم این وزارتخانه است و در این راستا،راه اندازی خانه های فرهنگ دیجیتال در استانها در حال افزایش است.
به گزارش ایرنا، در این نشست جمعی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز حضور داشتند.
/1352/2097
19/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]