تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه گناهان گذشته كسى كه از روى ايمان و براى رسيدن به ثواب الهى معتكف شود، آمرزي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819963295




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حدود 70 درصد بیماران مبتلا به سرطان سینه دچار متاستاز استخوانی می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حدود 70 درصد بیماران مبتلا به سرطان سینه دچار متاستاز استخوانی می شوند تهران - ایرنا -عضو گروه پژوهشی زیست مواد و مهندسی بافت پژوهشکده سرطان سینه گفت: متاستاز استخوانی از پدیده های شایع بیماران مبتلا به سرطان سینه بوده به طوری که حدود 70 درصد بیماران مبتلا به سرطان سینه دچار متاستاز استخوان می شوند.


به گزارش ایرنا از پژوهشکده سرطان سینه، دکترامیر صیفوری در ژورنال کلاب هفتگی گروه های پژوهشی این پژوهشکده افزود: در درمان بیماران سرطان سینه یافتن راه حلی مناسب جهت جایگزینی روش های مرسوم درمانی متاستاز استخوانی از جمله شیمی درمانی سیستمیک حائز اهمیت است.
وی ادامه داد:یکی از روش های جایگزین، شیمی درمانی موضعی بوده که می تواند بر معایب روش های مرسوم گذشته از جمله بالا بودن دوز اعمالی و وقوع یکسری سمیت های شدید برای سایر بافت های سالم غلبه کند.
صیفوری یاد اور شد : در درمان موضعی متاستاز استخوانی بیماران رویکرد های مختلفی وجود دارد که از جمله آن می توان به استفاده از داربست های حاوی داروی ضد سرطانی اشاره کرد.
وی افزود:این داربست ها می توانند به عنوان یک پشتیبان مکانیکی برای بازسازی بافت استخوان از دست رفته به همراه رهایش آهسته داروجهت از بین بردن سلولهای تومورال باقیمانده بعد از جراحی عمل کنند.
عضو گروه پژوهشی زیست مواد و مهندسی بافت پژوهشکده سرطان سینه گفت :در این راستا پیرو مطالعه ای که محققان دانشگاه آرهوس دانمارک در سال 2015 انجام داده­اند، داربست نانوکامپوزیتی PCL/Chitosan/clay حاوی داروی Doxorubicin جهت بازسازی و درمان متاستاز استخوانی نمونه ی حیوانی مورد استفاده قرار گرفته است.
وی اضافه کرد :نتایج آزمایش حاکی از رهایش آهسته و ماندگار دارو در محیط درون تنی در مقایسه با حالت تزریقی می باشد به طوری که در همین راستا میزان ممانعت از رشد سلول های تومورال نیز در مقایسه با حالت معمول بیشتر و موثرتر گزارش شده است.
صیفوری اظهار کرد :با استفاده از داربست های حاوی داروی Doxorubicin به عنوان یک منبع ذخیره دارومی توان درصد متاستاز به بافت های دیگر از جمله کبد و معده را نیز تا حد قابل قبولی کاهش داد.
وی گفت: در مجموع با استفاده از سازه های حامل دارو جهت شیمی درمانی موضعی می توان در کنار کاهش دوزهای بالای داروی مورد استفاده در گذشته اثرات مخرب شیمی درمانی بر روی سایر بافت های سالم بدن را نیز تا حد زیادی کاهش داد و از این رو منجر به افزایش کیفیت زندگی بیماران شد.
نتایج این تحقیق در مجله Acta Biomaterialia در فوریه سال 2015 به چاپ رسیده است.
علمی **1354**1599



19/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن